هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@نویسنده-کوچولو 
 اشکالت اینه که اول لایک میکنی بعد پیامو میخونی  Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو 
 اشکالت اینه که اول لایک میکنی بعد پیامو میخونی     لایکشم نکردم این یکی رو فرصت نداد     
- 
Narges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: تستای کنکور واقعا یه جورین یا فقط من حس میکنم یه جورین؟ یه جورِ ناجوری ان Saudade 19 0 دقیقا 
- 
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو 
 اشکالت اینه که اول لایک میکنی بعد پیامو میخونی     لایکشم نکردم این یکی رو فرصت نداد     @نویسنده-کوچولو 
 الان بگم همینقدر سریع همه چی تموم میشه باز میگی گمغینم نکن  
- 
_ Reza _ خداروشکر که تازه سر شبه  
 خب فکر کنم به دهم ربط داره ولی نتونستم منشا رو بازم پیدا کنم و یا حتی ربطشو 
 به دنبال پرکاری پاراتیروئید، به دلیل کاهش کلسیم خوناب،امکان بروز اختلال در انقباض ماهیچه های تنفسی و در نتیجه احتمال بروز مشکلات تنفسی افزایش می یابد(نکته ی تسته)
 حالا مگه کلسیم خوناب تاثیرش رو انقباض ماهیچه چیه؟
 امیدوارم وقتی جواب بدی نگم عهههههه این بودا   
- 
@نویسنده-کوچولو 
 الان بگم همینقدر سریع همه چی تموم میشه باز میگی گمغینم نکن  Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو 
 الان بگم همینقدر سریع همه چی تموم میشه باز میگی گمغینم نکن  هعیی     میشه پایان نداشته باشیم من نمیخوام   ️ ️ 
- 
آقای فراستی واقعا معتقدی چاوشی آهنگسازی بلد نیست؟ 
 اوکی داداش
 تو عمقِ هنر
 ما اوجِ ابتذال...
- 
Narges_ داشتم وویس میگرفتم یدفع ب این برخوردم ک چرا نوشتی پرکاری پاراتیروئید و کاهش کلسیم خوناب   
- 
_ Reza _ من عکس پاسخنامه رو میفرستم یکم بعد 
 ولی طبیعیه دیگه وقتی کم کاره نمیتونه خوب کلسیم جمع وجور کنه
 کلسیم خوناب کم میشه(اینطوری بگم که کم بوده کمتر میشه)
- 
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو 
 الان بگم همینقدر سریع همه چی تموم میشه باز میگی گمغینم نکن  هعیی     میشه پایان نداشته باشیم من نمیخوام   ️ ️ @نویسنده-کوچولو 
 یه رمان بود
 در مورد کسی که جاودانه بود و هرگز نمیمرد
 و چقدر تنها شده بود با خاطراتش
 چون آدما همشون میومدن و میرفتن و فقط اون میموند و خاطره هاشون...و واقعا براش سخت بود
 حیف اسم کتاب یادم نیست
- 
@نویسنده-کوچولو 
 یه رمان بود
 چون آدما همشون میومدن و میرفتن و فقط اون میموند و خاطره هاشون...و واقعا براش سخت بود
 حیف اسم کتاب یادم نیستSaudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو 
 یه رمان بود
 حیف اسم کتاب یادم نیستعهه چه غم انگیز      ببین نه تموم شدن خوبه نه تموم نشدن چی کار کنیم؟    
- 
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: dlrm 
 من لایت خیلی دوست دارم:))))))))) قشنگ میشه خیلی:))))))))))الان ک دارم اینو برات می نویسم 
 دارم از شکلاتی-نسکافه ای
 به بنفش تغییرشون میدم
 ۲۳ سال موی طبیعی فرفری رو طی دو روز تبدیل به رنگی وزوزی کردم.
 واقعا پشیمونم 
- 

این بود

|
 |

شعردانه
شعردانه