هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@خاص-فقط-خداست ببخشید ها شما منو فالو نکنی آنفالو میشی ها 
 #تهدید جدید فائزه

- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @خاص-فقط-خداست ریاضی خوالان میخوای بیای سراغ تجربی 
- 
 #تهدید جدید فائزه
        @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @خاص-فقط-خداست ببخشید ها شما منو فالو نکنی آنفالو میشی ها 
 #تهدید جدید فائزه
        خخخخخخخ   
- 
 #تهدید جدید فائزه

- 
سلام ودرود 
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @خاص-فقط-خداست ریاضی خوالان میخوای بیای سراغ تجربی 
- 
سلام ودرود hosainmahmoudi سلام آقا حسین 
- 
mrz روز شما هم خوش 
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @خاص-فقط-خداست آره. خیلی وقته اومدم سراغش  خخخ تاکمرشو نشکستی ولش نکنی دوتا سالتو اصلا ضربش کن امونش نده خخ 
- 
hosainmahmoudi سلام آقا حسین @milad91 آقا نگی بهتره هنوز بچه ام 
- 
سلام ودرود 
- 
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @خاص-فقط-خداست ببخشید ها شما منو فالو نکنی آنفالو میشی ها 
 #تهدید جدید فائزه
        خخخخخخخ   @خاص-فقط-خداست آفرین آفرین من بهت افتخار میکنم          
- 
@خاص-فقط-خداست آفرین آفرین من بهت افتخار میکنم          @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @خاص-فقط-خداست آفرین آفرین من بهت افتخار میکنم          خخخخخخ به افتخارت ادامه بده خخخخ 
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @خاص-فقط-خداست آره. خیلی وقته اومدم سراغش  خخخ تاکمرشو نشکستی ولش نکنی دوتا سالتو اصلا ضربش کن امونش نده خخ 
- 
@milad91 آقا نگی بهتره هنوز بچه ام hosainmahmoudi چشم حسین جان 
- 
خب دیگه جمع پسرونه شد به قول بعضی ها      
 من رفع زحمت کنم     
 روز خوش همه یاعلی   
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @خاص-فقط-خداست    چشم چشم. خیلی چغر و بد بدنه چشم چشم. خیلی چغر و بد بدنهخخخخخ    
- 
خب دیگه جمع پسرونه شد به قول بعضی ها      
 من رفع زحمت کنم     
 روز خوش همه یاعلی   

|
 |

شعردانه
شعردانه