هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اون یکیم ۴ تا دقیقا یکی ،خدارحم کنه
-
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی
سال نهنگه امسالمن اصلا نمیدونستم ساعت سال تحویل چنده تازه فهمیدم😐😂
@ariii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی
سال نهنگه امسالمن اصلا نمیدونستم ساعت سال تحویل چنده تازه فهمیدم😐😂
😂😂😂
-
@ariii
اره من که کلا نمیرم
ولی با فامیلا دقیقا این اخرای اسفند به مشکل خوردیم 😂😐کلا یه درصدم اگه احتمال داشت کنسل شد
عیبی نداره همه پسته هارو خودم میخورم 😂@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
اره من که کلا نمیرم
ولی با فامیلا دقیقا این اخرای اسفند به مشکل خوردیم 😂😐کلا یه درصدم اگه احتمال داشت کنسل شد
عیبی نداره همه پسته هارو خودم میخورم 😂چ خوبهههه
من از همین الان استرس مهمونا دارم
از اونجایی ک نمیدونن و فک میکنن دارم کار تحقیقاتی انجام میدم نمیدونم دلیل چی بیارم😐😂باز خوبه ماه رمضونه بعدازظهر نمیان
باز شب میتونم یکاریش کنم😐😂
باید برم خونه خالم بمونم ک کسی نمیان😂🤌 -
ما هر سال میرفتم داهاتمون خونه مامانبزرگ و بابابزرگم ولی خب امسال من کنکور دارم جایی نمیرن 🙃
@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ما هر سال میرفتم داهاتمون خونه مامانبزرگ و بابابزرگم ولی خب امسال من کنکور دارم جایی نمیرن 🙃
منمممم روز اول همیشه اونجا بودیم
مادربزرگم از دو هفته قبل میگفت
ولی امسال حتی آخرشم بد تموم شد...
اصن وقتی اونجا نیستم حس بدی بهم میده
دو هفتست ندیدمشون...(: -
officer k
من میگم مثلا کوچه شهید باقر سلیمانی تو ایران به انگلیسی میشه کوچه شهید کاظم سلیمانی
دیگه نمیدونستم نهنگ به چینی میشه اژدها@ABR_DJ
شت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 -
یه بار فقط یه بار تو زندگیم بعد مدت ها که تقریبا ۱۹ ساله یه دعوایی کردم و سر طرف داد زدم و از حقوق مظلومین دفاع کردم😂🥲. تازه دوستمم از اون صحنه فیلم گرفت
الان از خواب بیدار شدم فهمیدم خواب بوده. این رسمش نیست میخواستم فیلم رو به بقیه نشون بدممم😂🥲💔🥲💔🥲💔🫠🤦♀️ -
@ariii
اره من که کلا نمیرم
عیبی نداره همه پسته هارو خودم میخورم 😂چ خوبهههه
من از همین الان استرس مهمونا دارم
از اونجایی ک نمیدونن و فک میکنن دارم کار تحقیقاتی انجام میدم نمیدونم دلیل چی بیارم😐😂باز خوبه ماه رمضونه بعدازظهر نمیان
باز شب میتونم یکاریش کنم😐😂
باید برم خونه خالم بمونم ک کسی نمیان😂🤌 -
@ariii
😂ما 4 تا کنکوریم تو فامیل دقیقا هم دیگه رو درک میکنن طرف مادری و کسی قرار نیس بیاد بخاطر ما 4تا
طرف پدریم که کمن ولی مامانم رو نمیده 😂به بابامم گفتم جمعه بگو این طرفا پیداشون نشه درس دارم
من انقدررر از عید دیدنی بدم میادددد@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
😂ما 4 تا کنکوریم تو فامیل دقیقا هم دیگه رو درک میکنن طرف مادری و کسی قرار نیس بیاد بخاطر ما 4تا
طرف پدریم که کمن ولی مامانم رو نمیده 😂به بابامم گفتم جمعه بگو این طرفا پیداشون نشه درس دارم
من انقدررر از عید دیدنی بدم میاددددخب مشکل اینکه هیچکی جز خالم نمیدونه😐😂
تهش اون تایم فقط تست میزنم و خودم میزنم ب خواب چاره ای نیست😐😂 -
منمممم روز اول همیشه اونجا بودیم
مادربزرگم از دو هفته قبل میگفت
ولی امسال حتی آخرشم بد تموم شد...
اصن وقتی اونجا نیستم حس بدی بهم میده
دو هفتست ندیدمشون...(:@ariii
دو هفته ؟ من بخاطر کنکور یه ساله نرفتم داهاتمون . فقط تابستون اومدم اینطرف دیدمشون
یه ساله خونه هیچکدوم از فامیلا حتی نزدیک نرفتم اخرین بار عید امسال بود 1402 که اونم فقط دو روز بقیشو درس خوندم تو روستا😂😂
دلم تنگ شده خیلیییی
بعد کنکور 3 ماه میرم روستا تابستونو -
@ariii
دو هفته ؟ من بخاطر کنکور یه ساله نرفتم داهاتمون . فقط تابستون اومدم اینطرف دیدمشون
یه ساله خونه هیچکدوم از فامیلا حتی نزدیک نرفتم اخرین بار عید امسال بود 1402 که اونم فقط دو روز بقیشو درس خوندم تو روستا😂😂
دلم تنگ شده خیلیییی
بعد کنکور 3 ماه میرم روستا تابستونو@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
دلم تنگ شده خیلیییی
بعد کنکور 3 ماه میرم روستا تابستونوخب تو دیگ خیلی گناه داری😐😂
-
@ariii
من انقدررر از عید دیدنی بدم میاددددخب مشکل اینکه هیچکی جز خالم نمیدونه😐😂
تهش اون تایم فقط تست میزنم و خودم میزنم ب خواب چاره ای نیست😐😂 -
Narges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii ذوق نداری براش؟
که شاید سال بهتری باشه؟نه حقیقتا
اصلا ذوق ندارم(:
امسال عید برام مثل سالای قبل نیست... -
@ariii :)))
نمیدونم چرا ولی من امسال از همه ی عیدای دیگه ی زندگیم ذوقم واسه گفتن
اون حول حالنا الی احسن الحال بیشتره
فقط خدا خدا میکنم که سال دیگه سال قشنگ تری باشه -
@ariii
چرا انقد سختش میکنین .برو اتاق اصلا کاری بهشون نداشته باش😂😂من اصلا به مهمون توجه نمیکنن کار خودمو میکنم
منو فقط موقع غذا و احوالپرسی میبینن بعدش میرم@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
چرا انقد سختش میکنین .برو اتاق اصلا کاری بهشون نداشته باش😂😂من اصلا به مهمون توجه نمیکنن کار خودمو میکنم
منو فقط موقع غذا و احوالپرسی میبینن بعدش میرممن سال پشت کنکورم سلامم نمیکردم از اتاقم بیرون نمیرفتم
امسالم با کمال پررویی همون کار میکنم😐😂 -
@ariii :)))
نمیدونم چرا ولی من امسال از همه ی عیدای دیگه ی زندگیم ذوقم واسه گفتن
اون حول حالنا الی احسن الحال بیشتره
فقط خدا خدا میکنم که سال دیگه سال قشنگ تری باشه