-
سلام به همه امیدوارم که دلاتون شاد و لباتون خندون باشه مخصوصا بعد اعلام نتایج . برای همتون خوشحالم برا این استرساتون و این دلهره هاتون اینکه خانوادتون همراه شما با ناراحتیتون غصشون میگیره با شادیاتون دلشون شاد شاد میشه شاید چیز جالبی نباشه اما به همتون غبطه میخورم حتی به حال اون عزیزی که گفت مادرش از استرس کنکور دخترش مریض شده ایشالا که موفق میشی و حال مادرتم خوب میشه . قدر لحظه به لحظه هاتونو بدونید .
من همیشه حسرت اینو داشتم که کمی برای پدرومادرم مهم باشم که هیچ وقت نمیشه اونا همیشه فکر درگیرکارها و مشغله های خودشونن جوری که من سالهاست حسرت اینو دارم که فقط یکبار دورهم باشیم حتی با این مشغله ها . بخاطر کارها و مشکلاتشون که منم جوری درگیرش شدم دوسال پیاپی نتونستم کنکور شرکت کنم ولی حتی درصدی براشون مهم نبوده ولی الان تصمیم گرفتم که خودم برای زندگی خودم تلاش کنم چونکه اونا هرگز کمکم نخواهن کرد امیدوارم که تو این راه بتونم موفق باشم
ببخشید که صحبتام طولانی شد .سردلم بازشد
موفق باشیدنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شدهseliyaheydari توکل کن برخدا ان شاءالله همه چیزدرست میشه و یکی ازبرترینهای جامعه میشی که اونموقعست پدرومادرت باتمام مشغله هاشون بهت افتخارمیکنن البته اگه خودت بخوای .
موفق باشی -
سلام به همه امیدوارم که دلاتون شاد و لباتون خندون باشه مخصوصا بعد اعلام نتایج . برای همتون خوشحالم برا این استرساتون و این دلهره هاتون اینکه خانوادتون همراه شما با ناراحتیتون غصشون میگیره با شادیاتون دلشون شاد شاد میشه شاید چیز جالبی نباشه اما به همتون غبطه میخورم حتی به حال اون عزیزی که گفت مادرش از استرس کنکور دخترش مریض شده ایشالا که موفق میشی و حال مادرتم خوب میشه . قدر لحظه به لحظه هاتونو بدونید .
من همیشه حسرت اینو داشتم که کمی برای پدرومادرم مهم باشم که هیچ وقت نمیشه اونا همیشه فکر درگیرکارها و مشغله های خودشونن جوری که من سالهاست حسرت اینو دارم که فقط یکبار دورهم باشیم حتی با این مشغله ها . بخاطر کارها و مشکلاتشون که منم جوری درگیرش شدم دوسال پیاپی نتونستم کنکور شرکت کنم ولی حتی درصدی براشون مهم نبوده ولی الان تصمیم گرفتم که خودم برای زندگی خودم تلاش کنم چونکه اونا هرگز کمکم نخواهن کرد امیدوارم که تو این راه بتونم موفق باشم
ببخشید که صحبتام طولانی شد .سردلم بازشد
موفق باشیدseliyaheydari مطمئنم همه ی پدر ها ومادرها بچه هاشونو دوست دارن ودنبال موفق شدن بچه هاشونن حالا یه نفر ابراز میکنه یکی دیگه ام ابراز نمیکنه هرکسی هم یه جور مشکل داره حالا شما درس تو بخون باقدرت برو جلو مطمئن باش موفق میشی
-
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@مهساااا
چیکار میکنین این روزا با بیکاری ؟// من که هر روز بیرونم بدون استثنا -
@مهساااا منم مسافرت و بیرون اصن تاب موندن ندارم
تازهههههه رانندگی هم ثبت نام نکردم -
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
roz در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نباشی و جز چند نفر کسی حواسش نباشه.......
سلااااااااااااااااااااااااام
بالاخره اومدی کیمیا -
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sogol در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تازهههههه رانندگی هم ثبت نام نکردممنم ثبت نام کردم
-
seliyaheydari اصن امکان داره به فکرت نباشن شاید درگیر باشن اما مطمئن باش همیشه ی خدا یه گوشه ذهنشونم تو هسی
مرسی به خاطر ارزوی قشنگتتتتتتتت
دعا میکنم به مامان باباها سخت نگذرهنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsogol کاش اینطوری که تو میگی باشه ولی من و بخاطر خودشون بیشتر از 13 سال دور ازشون زندگی کردم وحتی براشون مهم نبود که دختری دارن همیشه دلتنگشونه و حالا این چندسالیه که پیششونم اونقدری اذیت ها شدم که واقعا بریده بودم از زندگی .اما کم کم به خودم اومدم .
-
sogol در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تازهههههه رانندگی هم ثبت نام نکردممنم ثبت نام کردم
-
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
sogol کاش اینطوری که تو میگی باشه ولی من و بخاطر خودشون بیشتر از 13 سال دور ازشون زندگی کردم وحتی براشون مهم نبود که دختری دارن همیشه دلتنگشونه و حالا این چندسالیه که پیششونم اونقدری اذیت ها شدم که واقعا بریده بودم از زندگی .اما کم کم به خودم اومدم .
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهseliyaheydari
زندگی تازه داره سختیاش به من نشون میده اما خیلیا هستن که فقط متکی به خودشونن فک کنم شمام این راه رو برو -
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه پست بزارم هرچندتکراریه ولی شادشین
-
-
sogol کاش اینطوری که تو میگی باشه ولی من و بخاطر خودشون بیشتر از 13 سال دور ازشون زندگی کردم وحتی براشون مهم نبود که دختری دارن همیشه دلتنگشونه و حالا این چندسالیه که پیششونم اونقدری اذیت ها شدم که واقعا بریده بودم از زندگی .اما کم کم به خودم اومدم .
seliyaheydari باور کن عزیزم مدل دوست داشتن ها فرق میکنه منم نمیدونم چرا ازشون دور شدی ولی اینو مطمئنم که یه مشکلی وجود داره وگرنه همه دلشون میواد بچشونو غرق محبت و سرزندگی کنن
-
@مهساااا نه محسا جونم مشهدیم
-
seliyaheydari
زندگی تازه داره سختیاش به من نشون میده اما خیلیا هستن که فقط متکی به خودشونن فک کنم شمام این راه رو برونوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@مهساااا والا من که تازه اصن دلم نمیخواد از بابام پول بگیرم میخواستم برم سر کار اما بابام نذاش گف فعلا فکر اینده باش حالا دو ماه سر کار رفتن دردی درمون نمیکنه البته نه به خاطر پول دوس دارم مستقل باشم
-
@مهساااا والا من که تازه اصن دلم نمیخواد از بابام پول بگیرم میخواستم برم سر کار اما بابام نذاش گف فعلا فکر اینده باش حالا دو ماه سر کار رفتن دردی درمون نمیکنه البته نه به خاطر پول دوس دارم مستقل باشم
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@مهساااا اوه سوگل یادم اومد با یکی دیگه اشتب گرفتمت خوبی عزیز جان
-
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
seliyaheydari باور کن عزیزم مدل دوست داشتن ها فرق میکنه منم نمیدونم چرا ازشون دور شدی ولی اینو مطمئنم که یه مشکلی وجود داره وگرنه همه دلشون میواد بچشونو غرق محبت و سرزندگی کنن
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمرسی از حرفات که دلگرمی میدی