-
sogol کاش اینطوری که تو میگی باشه ولی من و بخاطر خودشون بیشتر از 13 سال دور ازشون زندگی کردم وحتی براشون مهم نبود که دختری دارن همیشه دلتنگشونه و حالا این چندسالیه که پیششونم اونقدری اذیت ها شدم که واقعا بریده بودم از زندگی .اما کم کم به خودم اومدم .
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهseliyaheydari
زندگی تازه داره سختیاش به من نشون میده اما خیلیا هستن که فقط متکی به خودشونن فک کنم شمام این راه رو برو -
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه پست بزارم هرچندتکراریه ولی شادشین
-
-
sogol کاش اینطوری که تو میگی باشه ولی من و بخاطر خودشون بیشتر از 13 سال دور ازشون زندگی کردم وحتی براشون مهم نبود که دختری دارن همیشه دلتنگشونه و حالا این چندسالیه که پیششونم اونقدری اذیت ها شدم که واقعا بریده بودم از زندگی .اما کم کم به خودم اومدم .
seliyaheydari باور کن عزیزم مدل دوست داشتن ها فرق میکنه منم نمیدونم چرا ازشون دور شدی ولی اینو مطمئنم که یه مشکلی وجود داره وگرنه همه دلشون میواد بچشونو غرق محبت و سرزندگی کنن
-
@مهساااا نه محسا جونم مشهدیم
-
seliyaheydari
زندگی تازه داره سختیاش به من نشون میده اما خیلیا هستن که فقط متکی به خودشونن فک کنم شمام این راه رو برونوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@مهساااا والا من که تازه اصن دلم نمیخواد از بابام پول بگیرم میخواستم برم سر کار اما بابام نذاش گف فعلا فکر اینده باش حالا دو ماه سر کار رفتن دردی درمون نمیکنه البته نه به خاطر پول دوس دارم مستقل باشم
-
@مهساااا والا من که تازه اصن دلم نمیخواد از بابام پول بگیرم میخواستم برم سر کار اما بابام نذاش گف فعلا فکر اینده باش حالا دو ماه سر کار رفتن دردی درمون نمیکنه البته نه به خاطر پول دوس دارم مستقل باشم
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@مهساااا اوه سوگل یادم اومد با یکی دیگه اشتب گرفتمت خوبی عزیز جان
-
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
seliyaheydari باور کن عزیزم مدل دوست داشتن ها فرق میکنه منم نمیدونم چرا ازشون دور شدی ولی اینو مطمئنم که یه مشکلی وجود داره وگرنه همه دلشون میواد بچشونو غرق محبت و سرزندگی کنن
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمرسی از حرفات که دلگرمی میدی
-
@مهساااا مرسی عزیزم الان نه خوبم نه بدم نه ارومم ...
نمدونم الان چه موجودیم -
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تازه چند روزه اشنا شدم با آلا همتون کنکور دادید امسال
؟ -
@مهساااا خخخخخ عزیزیییییییییی
-
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sogol http://dl.pop-music.ir/music/1394/Esfand/Hamed Pahlan - Khanoom Khanoom (128).mp3
حالا یه اهنگ گوش کنین یکم شاد شین بابا -
؟seliyaheydari در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
؟آره عزیزم همه کنکور دادیم به جز رز که دانشگاه میره
-
sogol http://dl.pop-music.ir/music/1394/Esfand/Hamed Pahlan - Khanoom Khanoom (128).mp3
حالا یه اهنگ گوش کنین یکم شاد شین بابانوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@مهساااا کنکور که ماشالله
قبل ازمون از خنده مردم بعد ازمون از گریه -
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@مهساااا جلویی من سر جلسه یکی از دوستای باحالم بود انقد منو خندوند که از خنده دل درد گرفتم جدی میگم
-
seliyaheydari در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
seliyaheydari در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اهان .همگی موفق باشین
-
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
وقت بخیر