هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
sabatj مشکل اینه ک اگه استادی تو جزوش ذکر نکرده باشه ک تکثیر حرومه چـــی؟؟؟:thinking_face:
-
پسر حاجی نیستم اخراجی نیستم
پی پول بیشترم با کار بیشتر
مثل سگ کار میکنم که مثل سگ زندگی نکنم.... -
@mahtab77
به به چهره ای اشنا میبینم : ))
خوبی مهتاب جان ؟ شاید منو یادت نیاد البته
راستی راستی میتونی یه کاری بکنی
توی گوگل بزن متن تشکر پایان نامه
اونجا کلی متن میاره میتونی ترکیبشون کنی :grinning_face_with_smiling_eyes: -
پسر حاجی نیستم اخراجی نیستم
پی پول بیشترم با کار بیشتر
مثل سگ کار میکنم که مثل سگ زندگی نکنم....@meysam_bahrami
جمله اخرش :face_without_mouth: خوب نیس ... :worried_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: -
@meysam_bahrami
جمله اخرش :face_without_mouth: خوب نیس ... :worried_face: :grinning_face_with_smiling_eyes:پریسا علیخانی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@meysam_bahrami
جمله اخرش :face_without_mouth: خوب نیس ... :worried_face: :grinning_face_with_smiling_eyes:چون میخوام وقتی بچه هام میگن از احتیاجاشون با دست خالی نرم
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:/ :face_with_tears_of_joy: از اینا که تو اینستاگرام میذارن خیلی لایک میخوره
#خون_دماغ_شدم :face_with_tears_of_joy: ببینم چیکار میکنیداخون دماغ شدین و میخندین ? !!
خب علامت خطرناکیه:/ -
@mahtab77
به به چهره ای اشنا میبینم : ))
خوبی مهتاب جان ؟ شاید منو یادت نیاد البته
راستی راستی میتونی یه کاری بکنی
توی گوگل بزن متن تشکر پایان نامه
اونجا کلی متن میاره میتونی ترکیبشون کنی :grinning_face_with_smiling_eyes:پریسا علیخانی سلام عزیزم
وقتشو ندارم متاسفانه همین جا رو به زور میام😂😂😂
عصر باهاش کلاس داشتم خیلی بهم روحیه داد واجب شد ازش تشکر کنم ولی متن قشنگ نمیتونم بنویسم😕😕😕 -
پریسا علیخانی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@meysam_bahrami
جمله اخرش :face_without_mouth: خوب نیس ... :worried_face: :grinning_face_with_smiling_eyes:چون میخوام وقتی بچه هام میگن از احتیاجاشون با دست خالی نرم
@meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@meysam_bahrami
دندان شکن است ...
-
@meysam_bahrami
@meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@meysam_bahrami
ولی امضاتون خوبه :ok_hand_medium-light_skin_tone:
-
پریسا علیخانی سلام عزیزم
وقتشو ندارم متاسفانه همین جا رو به زور میام😂😂😂
عصر باهاش کلاس داشتم خیلی بهم روحیه داد واجب شد ازش تشکر کنم ولی متن قشنگ نمیتونم بنویسم😕😕😕@mahtab77
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خوب من ادامه کار رو به صبا میسپارم :face_with_tears_of_joy: -
میخوام تنها زنی که بهم مطمعنه بگیره سرشو بالا بگه اون پسر منه...
-
اینقدر بدنبال جزوه و اینا نباش رفیق. بعد کنکور می فهمی که چه ضربه ای خوردی. از فیلمای رایگان الا استفاده کن.
ببین همیشه تو زندگیت به کسی که راهی رو رفته گوش کن. -
@mahtab77
اقا هیچی نمیاد تو ذهنم
پریسا علیخانی تو بنویس اصن که میای نظر میدی :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@mahtab77
اقا هیچی نمیاد تو ذهنم
پریسا علیخانی تو بنویس اصن که میای نظر میدی :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: