هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ماهیمم مرد
پرستو بابایی
عه آخییییییی :)))))) -
انسان شناسی جزو مباحثیه که مطالعه راجع بهش شناخت بهتری از حقیقت خودمون به خودمون میده و یه جاهایی متوجه میشیم خدا برای این انسان "ضعیف" و حقیری که چیزی از خودش نداره، چه "قدرت" های باحال عجیب ناشناخته ای داده!
-
واقعا شما چجوری هنوز عیدی میگیرید؟
به من میگن دست و پاتو اره کن بعد بیا عیدی بگیر...
چه پولی در میاوردم یه زمانی...نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
انسان شناسی جزو مباحثیه که مطالعه راجع بهش شناخت بهتری از حقیقت خودمون به خودمون میده و یه جاهایی متوجه میشیم خدا برای این انسان "ضعیف" و حقیری که چیزی از خودش نداره، چه "قدرت" های باحال عجیب ناشناخته ای داده!
نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شدهAnzw 18
انسان شناسی آنتروپوسوفی؟
Anthroposophy -
Anzw 18
انسان شناسی آنتروپوسوفی؟
Anthroposophy -
@danial-hosseiny
خب:))؟این واژه ای که ازش استفاده کردین معمولا اشتاینر رو به یاد ادم میاره که خب واقعا چیز زیادی ازش نمیدونم؛)
️
-
نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAnzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بلههههههههه
-
نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
اونوقتی که این جهان رو تک لایه و سطحی نبینیم و پیچیدگی خلقت جهان و "انسان" رو درک کنیم خیلی جاها میتونیم بهتر عمل کنیم و زندگی بهتری داشته باشیم
-
نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
:)))
-
نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج
تو ویس بگیر
کارای اسپانسری با من
میدم پستات رو بنر کنن بزنن سر در انجمن -
نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شدیدا حوصلهی این چند ماه باقی مونده از این ترم رو ندارم...
حدودا ۳مااااه!
دوست دارم هرچی زودتر تموم شه...
یهو بگن بیاید امتحانا رو بدین برید و تموم شه...
کاملا دارم عذاب میکشم که نمیتونم کاری کنم... -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط Sara_R انجام شده
میدونستید از سال 403 یهو میپریم تو 405 ؟ چون Not Found 404 .
تا اکتشافات دیگه ، فعلا -
-
هویججج
مردم به خودنمایی هات عادت کردن دیگه گول نمیخورن