هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
VID_20240323_202822_910.mp4
You are my sunshine
=))) -
@mr-vinyzo من کلا از اون دسته آدما بودم روزگی انرژیشون افت میکرد برای همین اولش اصلا نمیخواستم روزه بگیرم ، ولی واقعا همین که اذان ساعت ۶ عه ، به هر حال اوایل بهاره و هوا خوبه همه اینا هم تاثیر گذاره ، بنظر من روزگی امسال برای سال اولیام خوبه حالا دیگه داخل زمستون باشه که راحت تر از همینم هست ولی به هر حال ... میتونست وسط تابستون کنکور باشه تا ساعت ۸ شب هم روزه بودیم
قبل روزگی برداشتم به خدا گفتم ببین من کنکور دارم نمیتونم از درسم کم کنم از اون طرف هم دوست دارم حکمتم اجرا کنم دیگه خودت درستش کن
و دیگه همینجوری آزمایشی روزه گرفتم دیدم جوابم داد و خب دیگه
️ نمیدونم حالا چرا برات جواب نداده
-
Hhh Hh
سلام
ممنون از اینکه حسای خوبی که از ویدیو یا عکس یا متن میگیرین تو آلاخونه هم میفرستین
خیلی ممنون -
@mr-vinyzo
جالبهه.
دسته بندی رنگ ها شو نمی دونید؟
گروه ها رو پشت سر هم جالب قرار داده.
تقسیم بندی رنگ ها شو با با رنگ ها جدول ptable شاید بشه مقایسه کرد. -
@mr-vinyzo من کلا از اون دسته آدما بودم روزگی انرژیشون افت میکرد برای همین اولش اصلا نمیخواستم روزه بگیرم ، ولی واقعا همین که اذان ساعت ۶ عه ، به هر حال اوایل بهاره و هوا خوبه همه اینا هم تاثیر گذاره ، بنظر من روزگی امسال برای سال اولیام خوبه حالا دیگه داخل زمستون باشه که راحت تر از همینم هست ولی به هر حال ... میتونست وسط تابستون کنکور باشه تا ساعت ۸ شب هم روزه بودیم
قبل روزگی برداشتم به خدا گفتم ببین من کنکور دارم نمیتونم از درسم کم کنم از اون طرف هم دوست دارم حکمتم اجرا کنم دیگه خودت درستش کن
و دیگه همینجوری آزمایشی روزه گرفتم دیدم جوابم داد و خب دیگه
️ نمیدونم حالا چرا برات جواب نداده
@mk-mahdi من تا سه روز پیش میگرفتم ..ولی خیلی ساعتم افت کرد و عملا کراییم از دست دادم .خواب میموندم چون بعد از سحر سنگین میشدم ..برناممو تغییر دادم دیدم از ساعت یک به بعد دیگه نمیتونستم تست بزنم ...کاراییم خیلی پایین بود برا همون الان میرم جاده باز میکنم بر میگردم ...روزاییم که برنامم سبکه روزه رو میگیرم ولی روزای سنگین نه و بابتش حس خوبیم ندارم اتفاقا...
-
@mr-vinyzo
بعد اینم بگم من از صبح تا افطار پانسیون ام
و این حس مشترکه ، اونایی که روزه نمیگیرن خیلی انرژیشون به مراتب زودتر تموم میشه و خسته میشن
دلیلش اینه که اصلا بعد از مصرف یه وعده غذایی خون اطراف معده تجمع میکنه و تمرکز ناخودآگاه پایین تر میاد و خود بدن هم قند تولید نمیکنه و اگه خودت قند بدن رو تامین نکنی انرژی کافی نداری
ولی خب کسی که روزه میگیره که دیگه قندی تامین نمیکنه خود بدن قند تامین میکنه و انرژی پایداری داره تقریبا من خودم راضیم
تا انرژی یه مقدار افت کنه اذونه -
@mk-mahdi من تا سه روز پیش میگرفتم ..ولی خیلی ساعتم افت کرد و عملا کراییم از دست دادم .خواب میموندم چون بعد از سحر سنگین میشدم ..برناممو تغییر دادم دیدم از ساعت یک به بعد دیگه نمیتونستم تست بزنم ...کاراییم خیلی پایین بود برا همون الان میرم جاده باز میکنم بر میگردم ...روزاییم که برنامم سبکه روزه رو میگیرم ولی روزای سنگین نه و بابتش حس خوبیم ندارم اتفاقا...
@mr-vinyzo
سحر شام میخوری ؟
اگه دوست داری اینو یه روز امتحان کن ببین حالت چطوری میشه :
شب قبلش شام بخور برای سحر ولی پاشو در حد یه نون پنیر مثل صبحونه و تخم شربتی همین ، چیزی سنگینی نخور
افطارم سبک بخور مثل صبحونه فقط یه وعده شام داشته باش ، چون این سنگین شدن بعد افطار و سحر بدرد نمیخوره نمیتونی از انرژی بعد افطار و سحر استفاده کنی -
-
@mr-vinyzo
سحر شام میخوری ؟
اگه دوست داری اینو یه روز امتحان کن ببین حالت چطوری میشه :
شب قبلش شام بخور برای سحر ولی پاشو در حد یه نون پنیر مثل صبحونه و تخم شربتی همین ، چیزی سنگینی نخور
افطارم سبک بخور مثل صبحونه فقط یه وعده شام داشته باش ، چون این سنگین شدن بعد افطار و سحر بدرد نمیخوره نمیتونی از انرژی بعد افطار و سحر استفاده کنی -
:))) -
سلام ملت