هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ariii
بدم میاد از این عروس هلندی سر شام پریده رو شونه های من نشسته حیف جلو مامانم جرئت نداشتم و گرنه پرتش میکردم اونور -
نوشتهشده در ۵ فروردین ۱۴۰۳، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
نه پس فکر کردی کی ام ؟فک کردم یکی جدیده ک نمیشناسمش
رفتم دیدم فالوت دارم فهمیدم تویی -
@f-nalist والا همه میمیریم به نظرم بهتره با سرطان ریه بمیریم تا آل... تن...
-
شلدستی موج مکزیکی میزنه
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
اگه اشتباه نکنم چند بار بچه ها تو چت گفته بودن که چرا رتبه های کلاستو نمیذارید و استوری نمیکنی و...
گفت که من هم دبیر دانش آموزی هستم که رتبه ۲ رقمی کنکوره و هم رتبه ۱۰۰ هزار کنکور
من فقط درسمو میدم
اونی که رتبه میشه با تلاش خودشه، نه من
حالا این هادیانفر که میگی برا من سادات بود
خیلی خوب درس میده ولی تو حاشیه غوطهورهخیلی گنگش بالاس
این پیام مخاطبم تویی
ببین فرض کن این فرهانی رو دیس میکنه اونا هم اینونوشتهشده در ۵ فروردین ۱۴۰۳، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
اگه اشتباه نکنم چند بار بچه ها تو چت گفته بودن که چرا رتبه های کلاستو نمیذارید و استوری نمیکنی و...
گفت که من هم دبیر دانش آموزی هستم که رتبه ۲ رقمی کنکوره و هم رتبه ۱۰۰ هزار کنکور
من فقط درسمو میدم
این پیام مخاطبم تویی
ببین فرض کن این فرهانی رو دیس میکنه اونا هم اینوچرا نفهمیدم
یعنی سادات و هادیانفر همدیگه رو دیس میکنن؟ -
Aqua یبار داداشم ی لاک پشت خریده بود میفتاد دنبال من و خواهرام مام جیغ میکشیدم میدویدیم=/اخرش فروختیمش انقد ادیتمون کرد
-
لاک پشت مگه ترس داره
مث این میمونه از سنگ بترسی
بنده خدا حرکتم نداره -
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
نه پس فکر کردی کی ام ؟فک کردم یکی جدیده ک نمیشناسمش
رفتم دیدم فالوت دارم فهمیدم تویینوشتهشده در ۵ فروردین ۱۴۰۳، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariii
قبلی بهتر بود یا این اسم ایدی جدیده ؟
-
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
من فقط درسمو میدم
این پیام مخاطبم تویی
ببین فرض کن این فرهانی رو دیس میکنه اونا هم اینوچرا نفهمیدم
یعنی سادات و هادیانفر همدیگه رو دیس میکنن؟@ABR_DJ
نه فراهانی و هادیان فرد
مثلا فرض کن تو جنگل که سلطانش شیره
موش و گربه دیس و دیس بک داشته باشن -
@Telma_liu
اخرشو نفهمیدم -
نوشتهشده در ۵ فروردین ۱۴۰۳، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist تو هم فرزام؟
پسرا میگفتن بهشون انرژی میده شاید خر شدم رفتم یکی امتحان کردم واقن دیگ قهوه داره جواب نمیده -
-
@f-nalist
من فقط درسمو میدم
خیلی خوب درس میده ولی تو حاشیه غوطهورهنوشتهشده در ۵ فروردین ۱۴۰۳، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چند بار بچه ها تو چت گفته بودن که چرا رتبه های کلاستو نمیذارید و استوری نمیکنی و...
من فقط درسمو میدم
اونی که رتبه میشه با تلاش خودشه، نه منچه قشنگ گفته
-
@f-nalist
منظورم این بود که بهتره با سرطان ریه بمیریم تا جاهای دیگه ...
-
لاک پشت مگه ترس داره
مث این میمونه از سنگ بترسی
بنده خدا حرکتم ندارهنوشتهشده در ۵ فروردین ۱۴۰۳، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDexterMoreRight چرا میگرفت دستش زیرشو نشون میداد وای با اون ناخوناش=))))
-
@f-nalist تو هم فرزام؟
پسرا میگفتن بهشون انرژی میده شاید خر شدم رفتم یکی امتحان کردم واقن دیگ قهوه داره جواب نمیدهنوشتهشده در ۵ فروردین ۱۴۰۳، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBlue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist تو هم فرزام؟
پسرا میگفتن بهشون انرژی میده شاید خر شدم رفتم یکی امتحان کردم واقن دیگ قهوه داره جواب نمیدهنکنیا
-
@f-nalist تو هم فرزام؟
پسرا میگفتن بهشون انرژی میده شاید خر شدم رفتم یکی امتحان کردم واقن دیگ قهوه داره جواب نمیدهنوشتهشده در ۵ فروردین ۱۴۰۳، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBlue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پسرا میگفتن بهشون انرژی میده شاید خر شدم رفتم یکی امتحان کردم واقن دیگ قهوه داره جواب نمیده
انرژی نمیده ارامش خاصی میده
-
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist تو هم فرزام؟
پسرا میگفتن بهشون انرژی میده شاید خر شدم رفتم یکی امتحان کردم واقن دیگ قهوه داره جواب نمیدهنکنیا
نوشتهشده در ۵ فروردین ۱۴۰۳، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariii شوخی کردم بابا
-
@f-nalist تو هم فرزام؟
پسرا میگفتن بهشون انرژی میده شاید خر شدم رفتم یکی امتحان کردم واقن دیگ قهوه داره جواب نمیدهBlue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist تو هم فرزام؟
پسرا میگفتن بهشون انرژی میده شاید خر شدم رفتم یکی امتحان کردم واقن دیگ قهوه داره جواب نمیدهخیلی انرژی میده
@Telma_liu در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
منظورم این بود که بهتره با سرطان ریه بمیریم تا جاهای دیگه ...
اهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا