هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Saudade 19 0
من یه مقدار از پیشرویم میمونه بعد اردیبهشت
نمیدونم چطوریه ولی مشاورم گفته بعد اونم میشه درس خوندAqua
نهایی زیر 19.5 نگیر
هرکاری میخوای بکن -
بنظرتون خیلی ریسک بدی باشه منی که عمومیا امسالو هیچی نخوندم بخوام بعد کنکور اردیبهشت روزی 6 7 ساعت بخونم برا نهایی تا تراز خوبی بده ؟میخوام نظرتونو بدونم
@f-nalist
@khanoomi
@kosar-ab
دانش-آموزان-آلاءAqua
ببین میدونم شرایط هر کسی فرق داره و اینا ولی من ک این سوالو هفته قبل از مشاورمون پرسیدم (گفتم بذارم بعد کنکور اردیبهشت شروع کنم) گفتش که تو از الان وقت بذار برای عمومیا که بتونی تا آخر فروردین هم یه بخشیش رو جمع و جور کنی چون تایم بعد از کنکور اردیبهشت فشار معمولا زیاده رو بچه ها بعد از ی طرف خب کنکور تیر و... هم هستش یکم شرایط سخت میشه
البته خب میگم دیگه شرایط فرق داره... شاید برا شما صلاح باشه الان بخونی شایدم نه بهتره قعلا تا 7 اردیبهشت تستی بری جلو بعد از اون تا امتحانات رو بخونی
عرفان ما جزو بچه هایی بود که عمومیاش رو کلا نگه داشت برای نزدیک زمان امتحانات... تعریف می کرد می گفتم فشار روم انقد زیاد بود دیگه واقعا چیزی یاد نمی گرفتم دینی رو میذاشتم جلوم میزدم تو سرم:))))))) -
@khanoomi
دو رقمی بشم کلاسینو
(جز حیدری)Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دو رقمی بشم کلاسینو
(جز حیدری)کراشمو زیر سوال نبو
-
Younesam
حواست به نهایی ها باشه
تمرکزت بره رو تیر از نهایی غافل میشیSaudade 19 0 مشاورم گفته از بعد کنکور اردیبهشت
۶۰ ۴۰ نهایی و تستی کار میکنیم
بنظرم منطقی میاد -
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دو رقمی بشم کلاسینو
(جز حیدری)کراشمو زیر سوال نبو
@khanoomi
زیر سوال هست -
Saudade 19 0 مشاورم گفته از بعد کنکور اردیبهشت
بنظرم منطقی میادYounesam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مشاورم گفته از بعد کنکور اردیبهشت
بنظرم منطقی میادهمینا هستن دیگ ک گه میزنن تو اینده دانش آموز
پارسال مشاور اعظم شهرمون بهم گف اونایی ک بالای 17یی ترمیم نزن
رید به آیندم -
اه:))
من بیشتر می خواستم باهاش حرف بزنم -
@khanoomi
زیر سوال هست -
بهمنی(مشاور) تو کانالش میگفت یکی از شاگرداش نهایی ها عالی داده بود، درصدای کنکورش حوالی 30
دارو تهران قبول شدSaudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بهمنی(مشاور) تو کانالش میگفت یکی از شاگرداش نهایی ها عالی داده بود، درصدای کنکورش حوالی 30
دارو تهران قبول شدامسال اینجوری من خیلی دیدم
هم برعکسش که با کنکر خوب از نهایی بددد ضربه خورده بودن
هم رتبه 2000 با درصدای 20-30 کنکور -
چرا هیچ کدومتون نیستین:(
-
@khanoomi
دو رقمی بشم کلاسینو
(جز حیدری) -
Aqua
ببین میدونم شرایط هر کسی فرق داره و اینا ولی من ک این سوالو هفته قبل از مشاورمون پرسیدم (گفتم بذارم بعد کنکور اردیبهشت شروع کنم) گفتش که تو از الان وقت بذار برای عمومیا که بتونی تا آخر فروردین هم یه بخشیش رو جمع و جور کنی چون تایم بعد از کنکور اردیبهشت فشار معمولا زیاده رو بچه ها بعد از ی طرف خب کنکور تیر و... هم هستش یکم شرایط سخت میشه
البته خب میگم دیگه شرایط فرق داره... شاید برا شما صلاح باشه الان بخونی شایدم نه بهتره قعلا تا 7 اردیبهشت تستی بری جلو بعد از اون تا امتحانات رو بخونی
عرفان ما جزو بچه هایی بود که عمومیاش رو کلا نگه داشت برای نزدیک زمان امتحانات... تعریف می کرد می گفتم فشار روم انقد زیاد بود دیگه واقعا چیزی یاد نمی گرفتم دینی رو میذاشتم جلوم میزدم تو سرم:))))))) -
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دارو تهران قبول شدامسال اینجوری من خیلی دیدم
هم رتبه 2000 با درصدای 20-30 کنکورAnzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
امسال اینجوری من خیلی دیدم
هم رتبه 2000 با درصدای 20-30 کنکوری بار دیگم گفتم
یکی شیمیو 60 زد بقیه درسا بجز ریاضی بالای 50
رتبه شد 4800
نابود شد -
بنظرتون خیلی ریسک بدی باشه منی که عمومیا امسالو هیچی نخوندم بخوام بعد کنکور اردیبهشت روزی 6 7 ساعت بخونم برا نهایی تا تراز خوبی بده ؟میخوام نظرتونو بدونم
@f-nalist
@khanoomi
@kosar-ab
دانش-آموزان-آلاءAqua
ن، چرا ریسک باشه
من یدور کل عمومیارو خوندم ولی شاید با شما هیچ فرقی نداشته باشم
باید دوباره بخونم و مرور
ب راحتی میتونی تراز بیاری
اخر شبا روتین ازمون بزن برا کنکورت
حتما برا کنکور تیر هم وقت بزار
چون تراز دهی کنکورا با هم فرق داره…سطح سوالات فرق داره
ولی تمرکز بیشترت رو نهایی -
Aqua
تو مـردمـک چشم من مهجوری
زان با همه نزدیکیت از من دورینی نی غلـطم تو جان شیرین منی
زان با منی وز چشم من مستوری -
-
-
Younesam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مشاورم گفته از بعد کنکور اردیبهشت
بنظرم منطقی میادهمینا هستن دیگ ک گه میزنن تو اینده دانش آموز
پارسال مشاور اعظم شهرمون بهم گف اونایی ک بالای 17یی ترمیم نزن
رید به آیندم