هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negarin اول بگو جایزه چی میدی😂
مگه شیراز نیستی؟؟؟؟؟
یه کافه ی توپ عصرِ بعدِ آزمونیه حسی میگه اون آزمونِ کنکورِ چون قبلش هر گونه خوشی حرام است:expressionless_face: :persevering_face:
اومدم که خودم جوابِ سوالتو بدم
کافه ی توپم من میام باهات#پولاتو خرجِ خواهرت کن://
اینقد بحثِ یارانه بوده اینجا همش میگم با پولِ یارانه میبرمشون....بچه ها یارانه چن تومنه مگه؟؟؟
گلنار به ما یارانه میدن؟؟؟:confused_face: :confused_face: :confused_face: -
فااطمه سلام عزیزم
-
-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام دوستان آلایی ✋
سلام فاطمه:smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:
سلام دوستان آلایی ✋
سلام فاطمه:smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:
سلام نگارین جان خوبی عزیزم؟؟😇
-
negarin به همه میدن نگارین://
این کمترین حقِ ملته که دولت میتونه پرداخت کنه بهشون وبله ما هم میگیریم.gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
این کمترین حقِ ملته که دولت میتونه پرداخت کنه بهشون وبله ما هم میگیریم.من یارانه هامو میخوام...همشو:expressionless_face:
همین الآن نیازشون دارم:expressionless_face: -
فااطمه خوبی فاطمه>؟؟ چ خبر از برف مرف :smiling_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_halo:
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام دوستان آلایی ✋
سلاملکم یا الله😂
سلام دتری 💖💖
-
این کمترین حقِ ملته که دولت میتونه پرداخت کنه بهشون وبله ما هم میگیریم.من یارانه هامو میخوام...همشو:expressionless_face:
همین الآن نیازشون دارم:expressionless_face:negarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
همین الآن نیازشون دارم:expressionless_face:داره قطع میشه متاسفانه😐😂
-
همین الآن نیازشون دارم:expressionless_face:negarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
همین الآن نیازشون دارم:expressionless_face:نگارین ی جوری میگی همشو انگار چقدره:face_without_mouth: :neutral_face:
-
فااطمه خوبی فاطمه>؟؟ چ خبر از برف مرف :smiling_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_halo: