هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
واایی نگو اینجوری من میترسم
حقیقته
همه فقط هستن تا خاکو میریزن نیم ساعت بعد حتی مامانتم میره
فقط خودتی و کارایی ک کردینوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@khanoomi واای ماهلین وایییییی🥺
-
@نویسنده-کوچولو
عزیزم🥲
-
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دنیا اگه بی ارزشه پس برای چی داریم خودمونو واسه کنکور پاره میکنیم
چون اگر انسان باشیم میتونیم تو اینده وقتی چیزی شدیم تا از دستمون میاد به دیگران کمک کنیم
خوبی اسلام اینه وقتی فکر میکنی که بعد مردن هزاران برابر جات از اینجا بهتره وقتی که بهش ایمان داشتی
دیگ هیچ ترسی ندارینوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@khanoomi
اینا همه حرفه و گرنه میگیم بی ارزشه خیلیم ارزش قائلیم . از نظر من که با ارزشه@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خوبی اسلام اینه وقتی فکر میکنی که بعد مردن هزاران برابر جات از اینجا بهتره وقتی که بهش ایمان داشتی
اکثرا ادیان الهی همینن فقط اسلام نیس
-
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میدونم ولی من نمیخوام بمیرم
اگه خوب باشی هیچ وقت نمیمیری
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@khanoomi هعی 🥺
-
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو
روحش شاد -
@khanoomi
اینا همه حرفه و گرنه میگیم بی ارزشه خیلیم ارزش قائلیم . از نظر من که با ارزشه@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
-
@khanoomi
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینا همه حرفه و گرنه میگیم بی ارزشه خیلیم ارزش قائلیم . از نظر من که با ارزشه
مهم اینه تو زندگیت چیا رو ارزش بدونی چیزایی ک نجاتت میدن یا چیزایی که ب آتش میفرستنت
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وقتی کامل ترین اسلامه
بقیه چرا؟ -
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فکر نکنم سرما باشه
-
@نویسنده-کوچولو سلما شبت بخیر
🫂
-
Aqua
آره دیگه ذات بد رو نمیشه تغییر داد
مثلا فردا همه بچه ها همراه با فحش دادن به تموم کائنات میگن «هییییییمممممم: خمیازه»
ولی خب این هیم با اینکه در کنار اون فحش ها قرار گرفته هنوزم معنی خوب میدهنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ
نزدیک کنکوره مارو با کائنات درگیر نکن قراره متوسل شیم کمکمون کنن
-
-
Aqua به اندازه تعداد آدمای رو زمین راه رسیدن به خدا وجود داره
نقل قول از پرویز پرستویی در مارمولکنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به اندازه تعداد آدمای رو زمین راه رسیدن به خدا وجود داره
دقیقن
هر کس ی جور میرسه به خدایی ک برای خودش ساخته -
@kosar-ab میتونم حدس بزنم یکی مخاطبت یکی از دبیرای کنکوره در غیر اینصورت ببخشید رو تودلیت ریپلی زدم
-
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانوم لوبیا سلااااامممم کیمیااااا