هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@khanoomi
اینا همه حرفه و گرنه میگیم بی ارزشه خیلیم ارزش قائلیم . از نظر من که با ارزشه@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خوبی اسلام اینه وقتی فکر میکنی که بعد مردن هزاران برابر جات از اینجا بهتره وقتی که بهش ایمان داشتی
اکثرا ادیان الهی همینن فقط اسلام نیس
-
@khanoomi
اینا همه حرفه و گرنه میگیم بی ارزشه خیلیم ارزش قائلیم . از نظر من که با ارزشه@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خوبی اسلام اینه وقتی فکر میکنی که بعد مردن هزاران برابر جات از اینجا بهتره وقتی که بهش ایمان داشتی
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینا همه حرفه و گرنه میگیم بی ارزشه خیلیم ارزش قائلیم . از نظر من که با ارزشه
مهم اینه تو زندگیت چیا رو ارزش بدونی چیزایی ک نجاتت میدن یا چیزایی که ب آتش میفرستنت
وقتی کامل ترین اسلامه
بقیه چرا؟ -
@نویسنده-کوچولو سلما شبت بخیر
🫂
-
Aqua
آره دیگه ذات بد رو نمیشه تغییر داد
مثلا فردا همه بچه ها همراه با فحش دادن به تموم کائنات میگن «هییییییمممممم: خمیازه»
ولی خب این هیم با اینکه در کنار اون فحش ها قرار گرفته هنوزم معنی خوب میده -
-
Aqua به اندازه تعداد آدمای رو زمین راه رسیدن به خدا وجود داره
نقل قول از پرویز پرستویی در مارمولک@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به اندازه تعداد آدمای رو زمین راه رسیدن به خدا وجود داره
دقیقن
هر کس ی جور میرسه به خدایی ک برای خودش ساخته -
-
خانوم لوبیا سلااااامممم کیمیااااا
-
officer k
"زمانی که شما قوانین کپی رایت یوتیوب را نقض کنید از یوتیوب اخطار استرایک دریافت می کنید و این اخطار به معنی این است که صاحب اصلی محتوا برای حفاظت از حق مالکیت محتوای خودش به صورت قانونی اقدام به حذف محتوای شما کرده است.".
بعد فکر کنم تا یه حدی استرایک زیاد بشه کانال دیمانیتایز میشه یعنی درآمد اون کانال از دست میره@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k
"زمانی که شما قوانین کپی رایت یوتیوب را نقض کنید از یوتیوب اخطار استرایک دریافت می کنید و این اخطار به معنی این است که صاحب اصلی محتوا برای حفاظت از حق مالکیت محتوای خودش به صورت قانونی اقدام به حذف محتوای شما کرده است.".
بعد فکر کنم تا یه حدی استرایک زیاد بشه کانال دیمانیتایز میشه یعنی درآمد اون کانال از دست میره@danial-hosseiny
حواست باشه درآمدتو از دست ندی -
_ Reza _
دیشب فک کردیم پدرم سکته کردن
و تمام عضلاتم گرفتن
شوک عصبی بیشتر به من وارد شو تا اون -
خانوم لوبیا سلااااامممم کیمیااااا
@نویسنده-کوچولو
کیو مسخره میکردی سلما
نخود لوبیا -
اینا همه حرفه و گرنه میگیم بی ارزشه خیلیم ارزش قائلیم . از نظر من که با ارزشه
مهم اینه تو زندگیت چیا رو ارزش بدونی چیزایی ک نجاتت میدن یا چیزایی که ب آتش میفرستنت
وقتی کامل ترین اسلامه
بقیه چرا؟@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من کلا لذت بردنش در زمان حال برام مهمه . بعدش مهم نیس چی بشه و نشه فقط در حد توانم خوب و انسان باشم .
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وقتی کامل ترین اسلامه
بقیه چرا؟خب دیگه عقیده من باهات فرق میکنه راجبش