هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mehrsa 14 on ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 هعی🥲سوال اناتومی بپرسم نوتیفش بیاد؟
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mehrsa 14 on ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sara_R
هیچچ وقت نگو حالشو ندارم. تو باید بر ارادت مسلط باشی. نگو حسش نیستاره واقعا
میدونی خیلیم انرژی و هیجان دارما
ولی نمیدونم چرا این انرژی صرف درس خوندن نمیشه 🥲من از شب قدر متحول شدم آدم شدم خداکنه درست بمونه
امیدوارم
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mehrsa 14 on ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 حیف که این ترم اناتومی ندارم
ترم دیگه اناتومی مقطعی دارم🥲 -
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mehrsa 14 on ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sara_R
آها من کلا انرژی و هیجان نداشتمنوچ نوچ
تو طبیعی هستی به زندگیت ادامه بده
اصنم بی دلیله ها
واقعا خدا کنه🥲
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mehrsa 14 on ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 مهرسا
نظرت راجع به طومار من چیه؟
الان فعلا توی این یک ترم و اندی کسایی و دیدی که بنالن و غر بزنن تو رشتت؟ -
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mehrsa 14 on ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 اناتومی مقطعیمثل عکسا سی تی و ام ار ای
که یه برش عرضی و اینا میزنن -
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mehrsa 14 on ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
اینطوری -
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mehrsa 14 on ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 چرا؟
من گاهی وقتا در اثر همون اتفاقه که میگم دعا کنید خیلی عنق میشم🥲 -
Sara_R
طومار منظورت چیه؟
بنالن و غر بزنن
سارا ما صد و خوردی دویست نفر نالان تو کلاسیم
غر زدن یه دقیقشه
تو پزشکی دانشجوها سه دسته میشن بنظرم
دسته یک اونایی که واقعا کلا زندگیشون درسههه فقط میخونن هیچی دیگه براشون مهم نیست خیلی ام معدودن
دسته دیگه کلاااا ول میکنن و در حد پاسی پیش میرن خیالشون راحته دکتر شدن مثلا
دسته وسطم در حال تعادل برقرار کردن بین درس و زندگین هم درسه براشون مهمه هم زندگیه که این دسته یکم بیشتر غر میزنن خودمم همین دستهامتصمیم گرفتم غر نزنم به اصطلاح
906061/1000113