هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Saudade 19 0
بهمنی کیه ؟پرستو بابایی
مشاور -
پیام داده ماکارونی درست کردم جات خالی
-
-
خب چیکار می کنی پس ؟
مسائل الکتروشیمی ،و تست حرکت +مرور عمومیا+جمع بندی ادامه پایه -
خب چیکار می کنی پس ؟
مسائل الکتروشیمی ،و تست حرکت +مرور عمومیا+جمع بندی ادامه پایهپرستو بابایی سلام، ازمون چطور بود؟
-
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@khanoomi
مطمئنی ؟اخه معمولا شبیه کنکورهازمونای اخرش؟
ندیدم شبیهش باشه 3 ساله دارم ازمون میدم ازمونای اخرش هیچ شباهتی نداشتن
دلیلش نا امید کردن دانش آموزه برای همین خیلیا غایب میشن این جامعارو
و اینکه ازمونای اخر چون خیلی سختن میانگین تراز دانش آموز میاد پایین مثلن میبینی کل سال بالای 6 یا 7 هزاره میبینی ازمونای اخر میاد زیر 5500 کلی میانگینو میکشه پایین برای اینکه این دانش آموز پسفردا کنکور قبول نشد نتونه بره خِر قلمچیو بچسپه و بگه این همه خوب بودم اینجا چرا کنکور اینجور شدم اون وقت کاظم براش رومیکنه میگه بیا عزیزم میانگیتو نگا کن تو این بودی -
خب چیکار می کنی پس ؟
مسائل الکتروشیمی ،و تست حرکت +مرور عمومیا+جمع بندی ادامه پایهپرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب چیکار می کنی پس ؟
مسائل الکتروشیمی
و تست حرکت
مرور عمومیا
جمع بندی ادامه پایهآخرش میری سلامت میخونی
-
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@khanoomi نه پارسال قلم جامع هاش عین کنکور وحشی بود
کنکورم زیاد آنچنانی نبود
ولی قلم پارسال و پیارسال وحشی وحشی بودن -
@khanoomi
همین الان مشاورم کارنامه ای نشون که طرف آخرین آزمون قلمچی رتبه منطقه اش 1000 شده بود و رتبه منطقه کنکورش 8 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
پرستو بابایی سلام، ازمون چطور بود؟
@kosar-ab
سلام️
خداروشکر خیلی بهتر بود نسبت به قبلیا -
@khanoomi
همین الان مشاورم کارنامه ای نشون که طرف آخرین آزمون قلمچی رتبه منطقه اش 1000 شده بود و رتبه منطقه کنکورش 8 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همین الان مشاورم کارنامه ای نشون که طرف آخرین آزمون قلمچی رتبه منطقه اش 1000 شده بود و رتبه منطقه کنکورش 8 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
همین دیگه
حیف من دوسال قبل و اولای امسالم خیلی روش حساس بودم الان اصلن مهم نیست 3 تا ازمونم غیبت کردم به درک
وقتی از چن شب قبلش پخش میشه وقتی رتبه 10 کشوریی ک قلمچی اعلام میکنه بیا ببین 100 زده چتاش پخش میشه که چجوری کلید میخاد -
@khanoomi چیشد
کنکور وحشتناک تر از تیر وجود داشت؟ حتی بنظرم با سخت ترین ازمونای ازمایشی قابل رقابت بود -
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب چیکار می کنی پس ؟
مسائل الکتروشیمی
و تست حرکت
مرور عمومیا
جمع بندی ادامه پایهآخرش میری سلامت میخونی
-
@khanoomi
همین الان مشاورم کارنامه ای نشون که طرف آخرین آزمون قلمچی رتبه منطقه اش 1000 شده بود و رتبه منطقه کنکورش 8 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همین الان مشاورم کارنامه ای نشون که طرف آخرین آزمون قلمچی رتبه منطقه اش 1000 شده بود و رتبه منطقه کنکورش 8 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
الان این عموعه صولت رتبه اش 80000 شده یعنی میشه 80؟
-
@kosar-ab
سلام️
خداروشکر خیلی بهتر بود نسبت به قبلیاپرستو بابایی خداروشکر، بالای شیش و پونصدی انشالله
-
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همین دیگه
حیف من دوسال قبل و اولای امسالم خیلی روش حساس بودم الان اصلن مهم نیست 3 تا ازمونم غیبت کردم به درک
وقتی از چن شب قبلش پخش میشه وقتی رتبه 10 کشوریی ک قلمچی اعلام میکنه بیا ببین 100 زده چتاش پخش میشه که چجوری کلید میخاد -
_ Reza _ فیزیک خیلی کم زدم، اشتباه کردم رو نوساناش اخر بود اصن نزدم همه وقتو گذاشتم رو سینماتیک دینامیک 17 تا زدم، نوسانارو راحت تر میشد جواب داد حماقت کردم