-
نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۳۹۶، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تولدت مبارک فائزه جون عزیز دلم ....
-
نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۳۹۶، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۳۹۶، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ساعتها
روزها
و ماهها
منتظری
تاباگفتن یک جمله کوچیک دلی را شاد کنی
اما انقدر در گیر مشکلاتی که
یادت میره
یا مناسبت را فراموش میکنی
یا اصلا نمیدونستی چنین مناسبتی هست.....شایدازخودت
دلخورشی
دلگیرشی
برنجی.....
اما
من
نه دلخورم
نه دلگیرم
چون هنوز دیر نیست
و من همین الان تصمیم گرفتم ،بگم
....بزرگوار -
نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۳۹۶، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فائزه نمیدونم تولدت هست یا نه ولی اگه بود ببخش دیر تبریک گفتم عزیز دلمی تولدتتتتتتتتتتت مبارککککککککککک .
ان شا الله 120 سال عمر با عزت داشته باشی عزیز دلمی -
نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۳۹۶، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
فائزه خانوم تولدتونو بهتون تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق و شاد باشیدو 100سال عمر کنید
-
فائزه نمیدونم تولدت هست یا نه ولی اگه بود ببخش دیر تبریک گفتم عزیز دلمی تولدتتتتتتتتتتت مبارککککککککککک .
ان شا الله 120 سال عمر با عزت داشته باشی عزیز دلمینوشتهشده در ۲۹ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrose77 مرررررررررررررررسی نفسی بانووووووووووو
تو عشق منی
من فداتم مرسی -
نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
rose77
من عاشقتم دخمل قشنگ مرسی
-
نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۶، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@faezeh-lay
هارالیسان آی هم زبان؟ -
@faezeh-lay
هارالیسان آی هم زبان؟نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۶، ۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsattaralipour سلام ببخشید :smiling_face_with_open_mouth:
من ازاردبیلم
فقط ترکی تایپ نکنین مدیر روش حساسن بعدن خدایی نکرده هردومون اخراج نشیم -
sattaralipour سلام ببخشید :smiling_face_with_open_mouth:
من ازاردبیلم
فقط ترکی تایپ نکنین مدیر روش حساسن بعدن خدایی نکرده هردومون اخراج نشیمنوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۶، ۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@faezeh-lay در جشن تولد
گفته است:
من ازاردبیلم
فقط ترکی تایپ نکنین مدیر روش حساسن بعدن خدایی نکرده هردومون اخراج نشیمسلام
ترکی خیلی هم زبان خوبی هستش یعنی چی ؟
به تمام زبان ها و گویش ها احترام باید گذاشت -
@faezeh-lay در جشن تولد
گفته است:
من ازاردبیلم
فقط ترکی تایپ نکنین مدیر روش حساسن بعدن خدایی نکرده هردومون اخراج نشیمسلام
ترکی خیلی هم زبان خوبی هستش یعنی چی ؟
به تمام زبان ها و گویش ها احترام باید گذاشتنوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۶، ۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهیا حسین سلام مهندس
نه مدیر فقط زبان ترکی رو نمیگن که کلا میگن که نباید به زبان دیگه ای جز زبان فارسی تایپ کرد
چون ممکنه کسی از بچه ها حرف های هم دیگر رو متوجه نشن واین یه نوع بی احترامی به دیگران محسوب میشه -
یا حسین سلام مهندس
نه مدیر فقط زبان ترکی رو نمیگن که کلا میگن که نباید به زبان دیگه ای جز زبان فارسی تایپ کرد
چون ممکنه کسی از بچه ها حرف های هم دیگر رو متوجه نشن واین یه نوع بی احترامی به دیگران محسوب میشهنوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۶، ۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@faezeh-lay
به به اردبیل.برادرم اونجا درس خونده تو علوم پزشکی منم اومدم اردبیل خیلی به دلم نشست وانصافا شهرارزونی بودازلحاظ قیمت.خوشحال شدم ازمصاحبت باشما.منم ازشهرخوی آذربایجانغربی هستم؟ -
@faezeh-lay
به به اردبیل.برادرم اونجا درس خونده تو علوم پزشکی منم اومدم اردبیل خیلی به دلم نشست وانصافا شهرارزونی بودازلحاظ قیمت.خوشحال شدم ازمصاحبت باشما.منم ازشهرخوی آذربایجانغربی هستم؟نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۶، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsattaralipour اها خوشوقتم
خیلی ممنون بخاطر تعریفی که از اردبیل کردین
امیدوارم موفق و پیروز باشین -
@faezeh-lay
به به اردبیل.برادرم اونجا درس خونده تو علوم پزشکی منم اومدم اردبیل خیلی به دلم نشست وانصافا شهرارزونی بودازلحاظ قیمت.خوشحال شدم ازمصاحبت باشما.منم ازشهرخوی آذربایجانغربی هستم؟نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsattaralipour در جشن تولد
گفته است:
@faezeh-lay
به به اردبیل.برادرم اونجا درس خونده تو علوم پزشکی منم اومدم اردبیل خیلی به دلم نشست وانصافا شهرارزونی بودازلحاظ قیمت.خوشحال شدم ازمصاحبت باشما.منم ازشهرخوی آذربایجانغربی هستم؟منم دانشگاه ارومیه مهندسی عمرانش رو قبول شدم
خیلی شهر خوبی بود و دانشگاه زیبا و عالی