هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
۱۷ روز تا پزشکی
-
همون دندون
-
این آخرا چ دیر میره
چش نخورع
-
@f-nalist نه انکار کردم دا
اوضات چطوره فرزام
-
@f-nalist دلمگیره هوا سرده ... خدا ای داد بیداد
-
_Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@danial-hosseiny
《من خب خودم دیگه مشخصه نظرم درمورد این مسئله و اینا چیه.》 نه والا مشخص نیستحداقل برای من.
به قطع وقتی اشعار منو یه بار بخونی جواب سؤالتو میگیری
🤌
ولی فکرکنم اینکه یه شاعرو اونقدر خوب بشناسی که بفهمی دقیقا چی میگه خیلی هیجانانگیز باشه
من یه بار مثالش رو برای علی زدم با شعر... و خب به هر حال خیلی فرق میکنه توی اشعار. توی اشعار خودم مثلا میدونم که خیلی معانی ممکنه عوض بشن.
یعنی بیت رو میخونی و به هر حال یه معنایی داره. اما وقتی من رو بشناسی، معنای دومی تازه از بیت میگیری که اضافه بر اونه و مختص افرادیه که به من نزدیکترن.
یه جورایی، انگار وقتی کسی بهت نزدیکتره، میفهمه اون نقطه و لحظهای که باعث شده شعر رو بنویسی کجاست. اونوقت اون برداشت درستتری از چیزی که تو نوشتی داره.
ولی باز به این معنی نیست که معنایی که خودش داره و عام ازش میگیرن غلطه. اگه اینجوری باشه اصلا خیلی کار خاصی نکرده شاعر به نظرم.
ولی همیشه برام سوال بود که چقدر باید درگیر معنا باشم؟! و واقعا ممنونم ازت که باهام این بحثو درمیون گذاشتی چون جالب بود برام:)
خواهش میکنم
@danial-hosseiny
خوندمممم ولی مطمئن نیستم ...یعنی بیت رو میخونی و به هر حال یه معنایی داره. اما وقتی من رو بشناسی، معنای دومی تازه از بیت میگیری که اضافه بر اونه و مختص افرادیه که به من نزدیکترن
فوضولیم گل کرد حقیقتا
انگار وقتی کسی بهت نزدیکتره، میفهمه اون نقطه و لحظهای که باعث شده شعر رو بنویسی کجاست. اونوقت اون برداشت درستتری از چیزی که تو نوشتی داره.
این خیلی قشنگه ...