هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
معتاد چیه
اگه ماهی با ی نخ دزدی معتادی بحساب میاد پس مشکلی نیس -
Reza-H نه بابا این چه حرفیه
داریم بحث میکنیم و من از شما بالاخره یه صحبت و نکته ای رو یاد میگیرم
خیلیم خوشحال میشم از شنیدن دیدگاه و جوابتونSachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یه صحبت و نکته ای رو یاد میگیرم
خیلیم خوشحال میشم از شنیدن دیدگاه و جوابتوناختیار دارین.
منم همینطور -
هر واکنش رفت و برگشتی تعادلی نیست جالبه !
-
Sachli
قطعا.
در اینکه خودمون باید بپردازیم به درست کردن شرایط که شکی نیست و اصلش هم همینه.مشکلاتی هم که میگین در اشکالات حفظ کردن تاریخ به شکلی فعلیش من تو پیامای قبلیم هم گفتم و تاکید هم کردم که شرایط فعلی کتاب تاریخ شرایط مناسبی نیست. اما اینکه در حفظ کردن باهاتون مخالفت می کنم دلیلش در راه حلیه که میدین. نه در اشکالی که میگین. در اونا هم بحثی نداریم که اشکالات زیادی داره.
من در پیام ابتداییم هم گفتم. در شرایط فعلی اینکه کتاب رو از حالت اجباری خارج کنیم و به شکل کلاس گفتمانی در بیاریم در عمل میشه حذف کتاب.
اما این به معنای اینه که همینطور بذاریم بمونه؟ یا تبدیل به یه شیوه شیرین برای تدریس نکنیم؟ قطعا نه.
راهکار بلند مدتش میشه همونی که گفتین. اینکه خودمون بریم شرایط نامناسب رو اصلاح کنیم.
درباره منبع های متفاوت هم احساس می کنم شما متن رو دقیق نخوندین. همونجا هم مطرح کردم که خیلی خوبه که افراد خودشون برن و بپردازن به منابع دیگه.
و اینکه آ.پ بیاد یه کتاب رو معرفی کنه نه چند منبع هم کاملا چیز طبیعی و معقولیه. همون طور که در کتب دیگه میاد فقط یه منبع معرفی میکنه. (البته که در آخر همون کتاب ها هم ارجاعاتش به منابع دیگه نوشته شده) مهم اینه کدوم منبع کم نقص ترین. (چون منبع بی نقص نداریم) -
پرتونگاری در اینه های کروی سوال اومده چن سال اخیر؟
حوصله هضم کردنشو ندارم -
سلام داداش خسته نباشی
این تست بالاتر از سطح دبیرستانه مطمئنا تو بلدیش اگ فرصت کردی توضیحش بده
@liy2099سلام. چون اجزا سیستم به هم اتصال دارن (هر دو باهم حرکت میکنن)
شتاب کل سیستم با شتاب تک تک اجزا برابره. شتاب کل سیستم F/(m1+m2) هست. این شتاب که 1 هست شتاب هر کدوم از جعبه ها هم هست.حالا فقط به m1 نگاه کنین. یک نیرو F بهش اثر میکنه یک نیرو R.
نیرو F نیرو خارجی وارد به سیستم و R نیروی بین دو جعبه هست.
نیروی خالص میشه F-R که برابره m1 ضربدر شتاب F/(m1+m2) هست.
معادله رو برای R حل کنین R=1 بدست میاد.راه سریع تر اینه که قانون دو رو برای جعبه دوم بنویسین چون فقط R بهش اثر میکنه و مستقیم جواب پیدا میشه. R برابره با m2 ضربدر شتاب که میشه R=1
-
بچها
تشکیل پیرووات از قند فسفاته غلط نیست؟
متن کتابه ص 73