هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
فراموش کردن کسی که دوسش داری مثل حل شدن قندی میمونه که تو چایی انداختی؛ درسته که اون قند حل میشه و دیده نمیشه ولی برای همیشه مزه ی اون چایی رو عوض کرده
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فراموش کردن کسی که دوسش داری مثل حل شدن قندی میمونه که تو چایی انداختی؛ درسته که اون قند حل میشه و دیده نمیشه ولی برای همیشه مزه ی اون چایی رو عوض کرده
نتیجه اخلاقی : فراموش کردن کسی که دوستش داری شیرینه
-
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
SiliS
نه با همون قبلیتو دوران اوج حضورت قبل غیبت
من کم میومدم
تو دوران شلوغی انجمن هم پیام به پیام نمیرسید
تو یه دقیقه 8 صفحه مرورگر عقب میوفتاد
1401 اولین حرفا رو زدیمیادت رفته؟
SiliS
سر ترینهای ۴٠٠؟ -
«عمری چكش برداشتم و بر سر میخی كه روی سنگ بود كوبیدم. اكنون می فهمم كه هم چكش خودم بودم، هم میخ و هم سنگ ..»
فرانتس كافكا.
Younesam
امان از کافکای لامصب =)))))))))) -
SiliS
سر ترینهای ۴٠٠؟ -
«عمری چكش برداشتم و بر سر میخی كه روی سنگ بود كوبیدم. اكنون می فهمم كه هم چكش خودم بودم، هم میخ و هم سنگ ..»
فرانتس كافكا.
-
-
-
کی رو سرزنش کنیم ؟ خودمو بخاطر کم کاریمون ؟ نه ما که کم کاری نکردیم غافل شدیم ولی تسلیم نشدیم زیاد نشده باشه کمتر از اونایی که ادعا دارن و میرسن هم نیست. وقتی یکی مثل من که هیچ جوره از خودش راضی نیست میگه صدشو گذاشته یعنی واقعا جون کنده.حالا باید منتظر باشه که یه چیزی بهش برسه ؟
به قول بابام توام یه سهمی داری .
نه من از این سهما نمیخوام من حقمو میخوام . -
وقتی خستگی این که روزی کمتر از ۴ ساعت میخوابم نمیزاشت ادامه بدم به خودم میگفتم ببین اینایی که الان روزی ۸ ساعت میخوابن همونایی ان که از مرداد و شهریور خوندن تو که از مهر شروع کردی اینا حقته بعدش دیگه برام سخت نبود نخوابیدن برام سخت نیست ولی دیگه نداریم اقا گفتن بخون میشه
روزی ۱۲ ساعت خوندم نزاشتم سینوسی شه روز عید همه رفتن عید دیدنی موندم ۱۶ ساعتش کنم.
کجای کارم اشتباه بود که الان این میشه نتیجه ؟ -
وقتی خستگی این که روزی کمتر از ۴ ساعت میخوابم نمیزاشت ادامه بدم به خودم میگفتم ببین اینایی که الان روزی ۸ ساعت میخوابن همونایی ان که از مرداد و شهریور خوندن تو که از مهر شروع کردی اینا حقته بعدش دیگه برام سخت نبود نخوابیدن برام سخت نیست ولی دیگه نداریم اقا گفتن بخون میشه
روزی ۱۲ ساعت خوندم نزاشتم سینوسی شه روز عید همه رفتن عید دیدنی موندم ۱۶ ساعتش کنم.
کجای کارم اشتباه بود که الان این میشه نتیجه ؟