هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
«عمری چكش برداشتم و بر سر میخی كه روی سنگ بود كوبیدم. اكنون می فهمم كه هم چكش خودم بودم، هم میخ و هم سنگ ..»
فرانتس كافكا.
-
-
-
کی رو سرزنش کنیم ؟ خودمو بخاطر کم کاریمون ؟ نه ما که کم کاری نکردیم غافل شدیم ولی تسلیم نشدیم زیاد نشده باشه کمتر از اونایی که ادعا دارن و میرسن هم نیست. وقتی یکی مثل من که هیچ جوره از خودش راضی نیست میگه صدشو گذاشته یعنی واقعا جون کنده.حالا باید منتظر باشه که یه چیزی بهش برسه ؟
به قول بابام توام یه سهمی داری .
نه من از این سهما نمیخوام من حقمو میخوام . -
وقتی خستگی این که روزی کمتر از ۴ ساعت میخوابم نمیزاشت ادامه بدم به خودم میگفتم ببین اینایی که الان روزی ۸ ساعت میخوابن همونایی ان که از مرداد و شهریور خوندن تو که از مهر شروع کردی اینا حقته بعدش دیگه برام سخت نبود نخوابیدن برام سخت نیست ولی دیگه نداریم اقا گفتن بخون میشه
روزی ۱۲ ساعت خوندم نزاشتم سینوسی شه روز عید همه رفتن عید دیدنی موندم ۱۶ ساعتش کنم.
کجای کارم اشتباه بود که الان این میشه نتیجه ؟ -
وقتی خستگی این که روزی کمتر از ۴ ساعت میخوابم نمیزاشت ادامه بدم به خودم میگفتم ببین اینایی که الان روزی ۸ ساعت میخوابن همونایی ان که از مرداد و شهریور خوندن تو که از مهر شروع کردی اینا حقته بعدش دیگه برام سخت نبود نخوابیدن برام سخت نیست ولی دیگه نداریم اقا گفتن بخون میشه
روزی ۱۲ ساعت خوندم نزاشتم سینوسی شه روز عید همه رفتن عید دیدنی موندم ۱۶ ساعتش کنم.
خانوم لوبیا سلام . مجبور شدم بیام یه سوالی بپرسم
مرسییی .خوبی ؟ -
Younesam
از اینکه تودیلمو ریپ زدی باید نارحت شم
حیف که حوصلشو ندارم
اره کفر میگم
تنها فرق منو شما اینه که شما تا با چشم خودتون نتیجه رو نببینین امیدوارین بعدش که میبینین کفر میگین
ولی ما یکم زود تر میفهمیم شکست خوردیم
البته منظوری نداشتم امیدوارم به هر چی میخوای برسی -
سلام. چون اجزا سیستم به هم اتصال دارن (هر دو باهم حرکت میکنن)
شتاب کل سیستم با شتاب تک تک اجزا برابره. شتاب کل سیستم F/(m1+m2) هست. این شتاب که 1 هست شتاب هر کدوم از جعبه ها هم هست.حالا فقط به m1 نگاه کنین. یک نیرو F بهش اثر میکنه یک نیرو R.
نیرو F نیرو خارجی وارد به سیستم و R نیروی بین دو جعبه هست.
نیروی خالص میشه F-R که برابره m1 ضربدر شتاب F/(m1+m2) هست.
معادله رو برای R حل کنین R=1 بدست میاد.راه سریع تر اینه که قانون دو رو برای جعبه دوم بنویسین چون فقط R بهش اثر میکنه و مستقیم جواب پیدا میشه. R برابره با m2 ضربدر شتاب که میشه R=1
@liy2099 خیلی لطف کردی مرسی ازت
-