هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
وقتی خستگی این که روزی کمتر از ۴ ساعت میخوابم نمیزاشت ادامه بدم به خودم میگفتم ببین اینایی که الان روزی ۸ ساعت میخوابن همونایی ان که از مرداد و شهریور خوندن تو که از مهر شروع کردی اینا حقته بعدش دیگه برام سخت نبود نخوابیدن برام سخت نیست ولی دیگه نداریم اقا گفتن بخون میشه
روزی ۱۲ ساعت خوندم نزاشتم سینوسی شه روز عید همه رفتن عید دیدنی موندم ۱۶ ساعتش کنم.
کجای کارم اشتباه بود که الان این میشه نتیجه ؟ -
وقتی خستگی این که روزی کمتر از ۴ ساعت میخوابم نمیزاشت ادامه بدم به خودم میگفتم ببین اینایی که الان روزی ۸ ساعت میخوابن همونایی ان که از مرداد و شهریور خوندن تو که از مهر شروع کردی اینا حقته بعدش دیگه برام سخت نبود نخوابیدن برام سخت نیست ولی دیگه نداریم اقا گفتن بخون میشه
روزی ۱۲ ساعت خوندم نزاشتم سینوسی شه روز عید همه رفتن عید دیدنی موندم ۱۶ ساعتش کنم.
خانوم لوبیا سلام . مجبور شدم بیام یه سوالی بپرسم
مرسییی .خوبی ؟ -
Younesam
از اینکه تودیلمو ریپ زدی باید نارحت شم
حیف که حوصلشو ندارم
اره کفر میگم
تنها فرق منو شما اینه که شما تا با چشم خودتون نتیجه رو نببینین امیدوارین بعدش که میبینین کفر میگین
ولی ما یکم زود تر میفهمیم شکست خوردیم
البته منظوری نداشتم امیدوارم به هر چی میخوای برسی -
سلام. چون اجزا سیستم به هم اتصال دارن (هر دو باهم حرکت میکنن)
شتاب کل سیستم با شتاب تک تک اجزا برابره. شتاب کل سیستم F/(m1+m2) هست. این شتاب که 1 هست شتاب هر کدوم از جعبه ها هم هست.حالا فقط به m1 نگاه کنین. یک نیرو F بهش اثر میکنه یک نیرو R.
نیرو F نیرو خارجی وارد به سیستم و R نیروی بین دو جعبه هست.
نیروی خالص میشه F-R که برابره m1 ضربدر شتاب F/(m1+m2) هست.
معادله رو برای R حل کنین R=1 بدست میاد.راه سریع تر اینه که قانون دو رو برای جعبه دوم بنویسین چون فقط R بهش اثر میکنه و مستقیم جواب پیدا میشه. R برابره با m2 ضربدر شتاب که میشه R=1
@liy2099 خیلی لطف کردی مرسی ازت
-
-
میدونی که بک نمیدم نمیدونم تا کجا تونستی پیش بری والا من همیشه تو رو هم دعا میکردم امیدوارم چیزی که برای من اتفاق افتد برای تو پیش نیاد ولی رفاقتی که اخر عاقبت نداشت حتی اگه اون روزم تموم نمیشد یکی از همین روزا اعتبارش سر میرسید.
@Telma_liu
نمیفهمم چی میگی . ولی خب کم نیار این حرفارم ول کن بچسب درستو بخون
رک بگم اگه کم بیاری واقعا یه بزدل ترسویی که هیچی نمیشه حتی بعد کنکورشم خیلیا اونجایی که تو دانشگاه هستنو مدیون همین دو ماه منتهی به کنکورن . حالا امیدم ندارم حتی اگه بهت وحی هم شده هیچی نمیشه باز بشین بخون ضرر داره مگه ؟ . باز خودت میدونی
بازم میدونم جواب نمیدی ولی دیگه اندازه من که تو این 3 4 ماه دهنت سرویس نشده پس لطفا بشین بخون .ادم ترسو هیچ فرقی با ادم مرده نداره . خودم اینو 3 4 ماه تجربه کردم و اسیبشم دیدم نباید ترسید بشکاف برو جلو فقط
موفق باشی -
اینجا نصیحت کنمون زیاده
یه روز یه بنده خدایی وقتی ناراحت بودم هر کاری ازدستش بر می اومد انجام داد که بخندم ولی تهش نشد
میدونی چی گفت ؟
هیچی ناراحت شد باهام قهر کرد
یه وقتایی جاش نیست که نصیحت کنی و برداشت های خودتو بگی چون طرف قانع نمیشه و این تویی که ناراحت میشی حتی اگه حرفت از روی دلسوزی بوده باشه. -
به نظرم اداما تو دو حالت تسلیم میشن یا نتایج اومده اونجوری نبوده که شده
یا یه پلنی داشتن و برای زندگیشون نقشه هایی کشیده بودن که عوامل بیرونی نزاشتن به نتیجه برسه
من از اینکه تسلیم شم بیشتر از هر چیزی نفرت دارم و الانم تا اخرین لحظه وایمیستم شاید مثل قبل نتونم چون انگیزه هام مردن ولی وقتی اخر کار رسید و نرسیدم به اون چیزی که میخوام زندگی ای که بهم تحمیل شدرو قبول نمیکنم .تودلیییییییییییییییییییییییی