-
@javadm328 راستش ریا نشه ها
من رتبه 10 شدم تجربی
اما دوس نداشتم عکسم همه ببینن
گفتم که اسمم نزنن@مهساااا در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@javadm328 راستش ریا نشه ها
من رتبه 10 شدم تجربی
اما دوس نداشتم عکسم همه ببینن
گفتم که اسمم نزننبله بله میخواستی ریا نشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تو رو دست خودش دادم .....که از حالم خبر داره ...........
آقا جواد پس چرا اسمت نیست؟
دست رو دلم نزااااار که دلم خونه .............
بیخیال بابا مطمئن باش به آخر دنیا نرسیدیم هرچند من خودم فاجعه آمیز دادم ولی ادامه میدم نفر اولو میبنی برق شریف بوده انصراف داده اومده پزشکی بخونه یعنی 1بار انتخاب اشتباه کرده
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بیخیال بابا مطمئن باش به آخر دنیا نرسیدیم هرچند من خودم فاجعه آمیز دادم ولی ادامه میدم نفر اولو میبنی برق شریف بوده انصراف داده اومده پزشکی بخونه یعنی 1بار انتخاب اشتباه کرده
پس آخر دنیا چه موقعس؟؟؟
-
پس آخر دنیا چه موقعس؟؟؟
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 جهنم
دور هم میگیم میخندیم
اتیش میخوریم
بعد خدا میگه اینا بقیه جهنمیارم از راه به در میکنن
ببرینشون قرنتینه -
پس آخر دنیا چه موقعس؟؟؟
@javadm328 از نظرمن آخر دنیا اون وقتی که دست از هدف هات برداری دیگه دلیلی برای زندگی نمیمونه شعاری هم حرف نمیزنم خودم دارم این جوری زندگی میکنم منم اول یه رشته ی دیگه میخواستم یه چند وقتی تصمیم گرفتم هدفمو عوض کنم
-
@javadm328 جهنم
دور هم میگیم میخندیم
اتیش میخوریم
بعد خدا میگه اینا بقیه جهنمیارم از راه به در میکنن
ببرینشون قرنتینهنوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@مهساااا خوب من برم خدافز همگی
کاری باری ؟؟؟؟ -
@مهساااا در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@مهساااا خوب من برم خدافز همگی
کاری باری ؟؟؟؟به سلامت خداحافظ
-
@javadm328 از نظرمن آخر دنیا اون وقتی که دست از هدف هات برداری دیگه دلیلی برای زندگی نمیمونه شعاری هم حرف نمیزنم خودم دارم این جوری زندگی میکنم منم اول یه رشته ی دیگه میخواستم یه چند وقتی تصمیم گرفتم هدفمو عوض کنم
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
پس آخر دنیای من شده .....
من کل زندگیم بود بعد از هدفم اصلا برنامه دیگه ای نداشتم و الان برام فرقی نداری دیگه باشم نباشم ............
..............ولی انتقامم رو میگیرم .............به خدا یه انتقامی از خودم و تموم افرادی که منو داغون کردن بگیرم که تو فکر هیچکی نگنجه -
پس آخر دنیای من شده .....
من کل زندگیم بود بعد از هدفم اصلا برنامه دیگه ای نداشتم و الان برام فرقی نداری دیگه باشم نباشم ............
..............ولی انتقامم رو میگیرم .............به خدا یه انتقامی از خودم و تموم افرادی که منو داغون کردن بگیرم که تو فکر هیچکی نگنجه@javadm328 برو دنبال هدفت بالاخره به هرچی رسیدن یه سختی هایی داره
-
سلام
دوستای گلم نگران نباشین
خدا حواسش به همه هست
هرکس با توجه به تلاشش بهترین نتیجه ممکن رو میگیرهroz رز عزیزم دلم میخواد جای تو بودم همین حالا همین لحظه
چن روز پیش حرم حضرت معصومه بودم دلم میخواد الان اونجا بودم -
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دوباره اومدم .
میگم بچه ها یعنی فردا چی میشه ؟؟؟؟؟؟ -
من دوباره اومدم .
میگم بچه ها یعنی فردا چی میشه ؟؟؟؟؟؟نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من دوباره اومدم .
میگم بچه ها یعنی فردا چی میشه ؟؟؟؟؟
توکل بر خدا -
من دوباره اومدم .
میگم بچه ها یعنی فردا چی میشه ؟؟؟؟؟؟نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24
ان شاالله بهترین نتیجرو میگیری دوسته من -
nazanin 24
ان شاالله بهترین نتیجرو میگیری دوسته مننوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهm.m در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
nazanin 24
ان شاالله بهترین نتیجرو میگیری دوسته منقربونت برم .
ممنونم عزیزم .
شما هم همینطور ...
ان شاالله بهترین نتیجه رو بگیری . -
nazanin 24
ان شاالله بهترین نتیجرو میگیری دوسته مننوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط astmn5975uhfkep انجام شدهm.m در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
nazanin 24
ان شاالله بهترین نتیجرو میگیری دوسته من
ان شا الله -
m.m در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
nazanin 24
ان شا اللهنوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
m.m در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
nazanin 24
ان شا اللهممنونم داداش...
شما هم همینطور ...
ان شاالله که بهترین نتیجه نصیبتون میشه . -
دوستان مصاحبه ی رتبه های برترو دیدید؟رتبه 1 زبان گفت من اصلا ساعت مطالعه مو نمی دونم یعنی من ساعت مطالعه مو نمی دونم بعد میام رتبه 1 میشم !!!!!!!!خدایا این شادی هارو ازما نگیر کلی خندیدم
-
هراتفاقی که فردا بیوفته وهر رتبه ایی که بگیرم من دست از رویاهام برنمیدارم