-
Dr منم برنمیدارم شده 9 ماه دیگه میشم میخونم ولی باید به تصوری که از خودم دارم برسم
-
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این متنو بخونید دوستان
با اعلام نتایج کنکور سال 1395، محمد احمدی از تربت جام، رتبهی 1 کشور را به دست آورد. نکتهی جالب اینکه محمد احمدی در سال 1391 هم در کنکور رتبهی 2 ریاضی و 6 زبان منطقهی 3 را کسب کرده بود.
http://www.kanoon.ir/FileRepository/ImageUpload/5646544/13950519Pi1874w716.jpg -
دوستان مصاحبه ی رتبه های برترو دیدید؟رتبه 1 زبان گفت من اصلا ساعت مطالعه مو نمی دونم یعنی من ساعت مطالعه مو نمی دونم بعد میام رتبه 1 میشم !!!!!!!!خدایا این شادی هارو ازما نگیر کلی خندیدم
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
دوستان مصاحبه ی رتبه های برترو دیدید؟رتبه 1 زبان گفت من اصلا ساعت مطالعه مو نمی دونم یعنی من ساعت مطالعه مو نمی دونم بعد میام رتبه 1 میشم !!!!!!!!خدایا این شادی هارو ازما نگیر کلی خندیدم
لینکشو میشه بذارید سرچ کردم ندیدمش
-
این متنو بخونید دوستان
با اعلام نتایج کنکور سال 1395، محمد احمدی از تربت جام، رتبهی 1 کشور را به دست آورد. نکتهی جالب اینکه محمد احمدی در سال 1391 هم در کنکور رتبهی 2 ریاضی و 6 زبان منطقهی 3 را کسب کرده بود.
http://www.kanoon.ir/FileRepository/ImageUpload/5646544/13950519Pi1874w716.jpgفااطمه ولی خداییش فاطمه این اقا اصن با ما قابل قیاس نیست ایشون ریاضیات و فیزیک پیشرفته ای رو توی دانشگاه پاس کردن و همچنین خیلیای دیگه من نمیگم ایشون قابل تشویق نیستند اتفاقا خیلیم کارش عالی بوده اصن 20 ولی من میگم این ظلمه که ما دانش اموزا داریم با لیسانس ها مقایسه میشیم
دختر داییم برق عالی بیرجند میخونه سوالای فیزیک ریاضی منو رو هوا جواب میده تازه فرض کن برق بیرجند بوده دیگه شریف جای خود دارد!
کاش صدام به جایی میرسید -
فااطمه ولی خداییش فاطمه این اقا اصن با ما قابل قیاس نیست ایشون ریاضیات و فیزیک پیشرفته ای رو توی دانشگاه پاس کردن و همچنین خیلیای دیگه من نمیگم ایشون قابل تشویق نیستند اتفاقا خیلیم کارش عالی بوده اصن 20 ولی من میگم این ظلمه که ما دانش اموزا داریم با لیسانس ها مقایسه میشیم
دختر داییم برق عالی بیرجند میخونه سوالای فیزیک ریاضی منو رو هوا جواب میده تازه فرض کن برق بیرجند بوده دیگه شریف جای خود دارد!
کاش صدام به جایی میرسیدنوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsogol در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فااطمه ولی خداییش فاطمه این اقا اصن با ما قابل قیاس نیست ایشون ریاضیات و فیزیک پیشرفته ای رو توی دانشگاه پاس کردن و همچنین خیلیای دیگه من نمیگم ایشون قابل تشویق نیستند اتفاقا خیلیم کارش عالی بوده اصن 20 ولی من میگم این ظلمه که ما دانش اموزا داریم با لیسانس ها مقایسه میشیم
کاش صدام به جایی میرسیداین فرد به تبعش از یه سری چیزا محروم شده . مثل جو دبیرستان یا فراغت یه کنکوری
تازه مثلا المپیادی هام همین مدلین یه درسایی رو روهوا جواب میدن اونام نباید با ما کنکور بدن ؟ تازه اونا سهمیه هم دارن -
sogol در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کاش صدام به جایی میرسیداین فرد به تبعش از یه سری چیزا محروم شده . مثل جو دبیرستان یا فراغت یه کنکوری
تازه مثلا المپیادی هام همین مدلین یه درسایی رو روهوا جواب میدن اونام نباید با ما کنکور بدن ؟ تازه اونا سهمیه هم دارنمنتظرالمهدی بله کاملا درست میگی ولی من از جنبه مهم تری صحبت کردم
رتبه اینده ادمو تغییر میده من خودمو دارم میگم من یه دانش اموزم بدو بدو تند وتند ریاضی تجربی پیشو تموم کردم و تست زدم ولی این اقای احمدی واقعا مثه منه تجربی دفعه اولشونه انتگرال میبینن یا مثلا هندسه مختصاتی؟! -
roz رز عزیزم دلم میخواد جای تو بودم همین حالا همین لحظه
چن روز پیش حرم حضرت معصومه بودم دلم میخواد الان اونجا بودمsogol در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
چن روز پیش حرم حضرت معصومه بودم دلم میخواد الان اونجا بودمفدات سوگل مهربونم
دل مهربونت ر بسپار به خودش -
چن روز پیش حرم حضرت معصومه بودم دلم میخواد الان اونجا بودمفدات سوگل مهربونم
دل مهربونت ر بسپار به خودشroz اره راس میگی سپردم به خودش ممنون رز عزیزم
فوقش پشت کنکوری میشم دیگه مثه خیلیای دیگه -
این متنو بخونید دوستان
http://www.kanoon.ir/FileRepository/ImageUpload/5646544/13950519Pi1874w716.jpgنوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
این متنو بخونید دوستان
http://www.kanoon.ir/FileRepository/ImageUpload/5646544/13950519Pi1874w716.jpgاین دیگه کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهش نگا میکنم گریه ام میگیره . -
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
این متنو بخونید دوستان
http://www.kanoon.ir/FileRepository/ImageUpload/5646544/13950519Pi1874w716.jpgاین دیگه کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهش نگا میکنم گریه ام میگیره .nazanin 24 چرا گریه نازنین جونم؟
-
nazanin 24 چرا گریه نازنین جونم؟
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsogol در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
چی بگم سوگل جان ...
والا خودم دارم از استرس میمیرم ایشون رو میبینم دردم تازه میشه گریه ام میگیره . -
چی بگم سوگل جان ...
والا خودم دارم از استرس میمیرم ایشون رو میبینم دردم تازه میشه گریه ام میگیره .nazanin 24 الهییییی خدا ببین
به قول رز عزیز بسپر به خودش
نهایتش 9 ماه دیگس البته در مورد تو خدایی نکرده گفتم -
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
این روزا خیلی دلم میگیره در حدی که شبا اشک از چشمام بیرون میاد
ولی میدونم پایان شبه سیه سپید است -
nazanin 24 الهییییی خدا ببین
نهایتش 9 ماه دیگس البته در مورد تو خدایی نکرده گفتمنوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsogol در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
nazanin 24 الهییییی خدا ببین
نهایتش 9 ماه دیگس البته در مورد تو خدایی نکرده گفتمقربونت سوگل جان .
اره سپردشم به خودش ...
توکل به خدا -
منتظرالمهدی در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
لینکشو میشه بذارید سرچ کردم ندیدمش
من تو اخبار دیدم شبکه 1
-
کاش صدام به جایی میرسیدsogol در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کاش صدام به جایی میرسیدمن کاملا موافقم آخه بچه های شریف همه چی رو روهوا میگیرن به نظرمن اصلا منصفانه نیست مثلا من خودم اردوی عید میرفتم چندتا فارغ التحصیل فیزیوتراپی و رادیولوژی اومده بودن 2باره کنکور بدن واقعا انصاف نیست
-
http://www.snn.ir/detail/News/532204/76
مصاحبه ی رتبه 1 تجربی داشته تدریس میکرده که شنیده رتبه 1 شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
مصاحبه ی رتبه 1 تجربی داشته تدریس میکرده که شنیده رتبه 1 شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط nazanin 24 انجام شدهDr در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
مصاحبه ی رتبه 1 تجربی داشته تدریس میکرده که شنیده رتبه 1 شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من دیگه حرفی ندارم .
-
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان یه سوال
میگم کیا تو فامیل و اشنا هاتون با شما کنکور. داده ؟ -
سلام دوستان یه سوال
میگم کیا تو فامیل و اشنا هاتون با شما کنکور. داده ؟نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام دوستان یه سوال
میگم کیا تو فامیل و اشنا هاتون با شما کنکور. داده ؟من..