هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ببنین قطعا اردیبهشت تراز بهتری میده نسبت به تیر ولی این بهتر بودنه مثل پارسال نیست
اون کنکور دیماه بود تقریبن هیچ کس اماده نبود دوازدهمیا ک هیچی ی تعداد از فارغا اماده بودن ک خوش بحالشون شد
برای اریبهشت خیلیا امادن حتی دوازدهمیا تراز بهتری میده درست ولی به اندازه ی دی خوب نیست
این واقعیته -
@arianaaa
وای لعنت به این دوراهیپرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@arianaaa
وای لعنت به این دوراهیمیدونم چ حسی داری ولی ببین اردیبهشت اکثرا آماده نیستن و بخاطر همین میگن تراز میاد بالا وگرنه آخه هیچجوره طرف با ۱۰ ۲۰درصد تراز ۹۰۰۰نمیگیره ک
-
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینی که با درصدهای پایین تراز بهتری بده
ممکنه اینجوری باشه ولی اکثرا زیادی دارن اغراق می کنن
دیگه منظور ۱۰ درصد و اینا نیستش ک -
Anzw 18
۲ تا فعلا -
میرحسینی وقتی الان داره یه بار کنکور تیرو حل میکنه و میگه این سوال تو یک دیقه و نیم حل میشد
مننننننننننننننننننننننننننننننننننننن رو یکییییییییییییییییییییییییییییییییی بگیرهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه فشاااااااااااااااااااااااااااااااااااررررررررررردب نلماسبتلاخقثعالعیذدیان -
اینقد گفتن آردی تراز بهتری میده کسی ک صفره داره آزمون میزنه
خو عزیز من تو تو این یک هفته میتونستی کلی پیشروی برای تیر داشته باشی
هم تیرشون خراب میکنن هم اردی! -
ببنین قطعا اردیبهشت تراز بهتری میده نسبت به تیر ولی این بهتر بودنه مثل پارسال نیست
اون کنکور دیماه بود تقریبن هیچ کس اماده نبود دوازدهمیا ک هیچی ی تعداد از فارغا اماده بودن ک خوش بحالشون شد
برای اریبهشت خیلیا امادن حتی دوازدهمیا تراز بهتری میده درست ولی به اندازه ی دی خوب نیست
این واقعیته -
Ālbā در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@arianaaa عاشق اون مخفف کردنتم
منم بعدش فهمیدم گفتم بروم میارم
-
@arianaaa
دی پارسال چون فاصلش زیاد بود تراز یکم فرق میکرد ولی امسال تفاوت کمتره
من پرسیدم از استادم گفت مثلا درصد 45 تیر برابری میکنه با 40 اردیبهشت . بهتر از این نمیشه دیگه
برا رتبه های زیر 100 تراز بهتر میده چون رقابت تو اوناس نه اونایی که قبولی پزشکی یا سه رقمی ریاضی میخوان .