هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Anzw 18
۲ تا فعلا -
میرحسینی وقتی الان داره یه بار کنکور تیرو حل میکنه و میگه این سوال تو یک دیقه و نیم حل میشد
مننننننننننننننننننننننننننننننننننننن رو یکییییییییییییییییییییییییییییییییی بگیرهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه فشاااااااااااااااااااااااااااااااااااررررررررررردب نلماسبتلاخقثعالعیذدیان -
اینقد گفتن آردی تراز بهتری میده کسی ک صفره داره آزمون میزنه
خو عزیز من تو تو این یک هفته میتونستی کلی پیشروی برای تیر داشته باشی
هم تیرشون خراب میکنن هم اردی! -
ببنین قطعا اردیبهشت تراز بهتری میده نسبت به تیر ولی این بهتر بودنه مثل پارسال نیست
اون کنکور دیماه بود تقریبن هیچ کس اماده نبود دوازدهمیا ک هیچی ی تعداد از فارغا اماده بودن ک خوش بحالشون شد
برای اریبهشت خیلیا امادن حتی دوازدهمیا تراز بهتری میده درست ولی به اندازه ی دی خوب نیست
این واقعیته -
Ālbā در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@arianaaa عاشق اون مخفف کردنتم
منم بعدش فهمیدم گفتم بروم میارم
-
@arianaaa
دی پارسال چون فاصلش زیاد بود تراز یکم فرق میکرد ولی امسال تفاوت کمتره
من پرسیدم از استادم گفت مثلا درصد 45 تیر برابری میکنه با 40 اردیبهشت . بهتر از این نمیشه دیگه
برا رتبه های زیر 100 تراز بهتر میده چون رقابت تو اوناس نه اونایی که قبولی پزشکی یا سه رقمی ریاضی میخوان . -
@arianaaa
من پرسیدم از استادم گفت مثلا درصد 45 تیر برابری میکنه با 40 اردیبهشت . بهتر از این نمیشه دیگه
برا رتبه های زیر 100 تراز بهتر میده چون رقابت تو اوناس نه اونایی که قبولی پزشکی یا سه رقمی ریاضی میخوان .Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@arianaaa
برا رتبه های زیر 100 تراز بهتر میده چون رقابت تو اوناس نه اونایی که قبولی پزشکی یا سه رقمی ریاضی میخوان .++++حققق کاش این همه میفهمیدن
دید بچه ها اینه تو اگ بیست درصد بزنی تراز ۹۰۰۰بهت میده
انگار کشکه