هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
_MILAD_ 

ینی نفرت تا این حد بعیده دیگه...
 قدر مارو ندونستن اخرش میخواستیم معلم رو اذیت کنیم پاک کن رو خیس میکردیم تخته سیاه رو باهاش پاک میکردیم ی چیز عجیبی درمیومد خلاصه   
- 
سلااااااااااام 
 بچه ها حتما ببینید و نظر بدین
 https://forum.alaatv.com/topic/6301/تحلیل-شما-از-این-عکس-ها-چیه@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلااااااااااام 
 https://forum.alaatv.com/topic/6301/تحلیل-شما-از-این-عکس-ها-چیهمن نوشتم نظرم رو:)) 
- 
_MILAD_ 

ینی نفرت تا این حد بعیده دیگه...
 قدر مارو ندونستن اخرش میخواستیم معلم رو اذیت کنیم پاک کن رو خیس میکردیم تخته سیاه رو باهاش پاک میکردیم ی چیز عجیبی درمیومد خلاصه   
- 
@1540557162  منم مثلا چایی میریختم تو ماژیک بعد اینم تخته رو پر میکرد میخواست پاک کنه پاک نمیشد کل وقت کلاس میرفت منم مثلا چایی میریختم تو ماژیک بعد اینم تخته رو پر میکرد میخواست پاک کنه پاک نمیشد کل وقت کلاس میرفت
 ولی دیگه اینجوری شیطانی نبود _MILAD_ 
 میگم دیگه ی چن سال هم بگذره فک کنم این رو واقعیت تبدیل بکنن
 بگیرن مدیرو اتیش بزنن معلمارو هم بکشن و....   
 اینا دارن کجا میرن ینی رسما اشتب میزنن اونم بد جوری 
- 
@dr-sogand-77 اگه شب خواب کافی داشته باشین این حالت کمتر پیش میاد فک کنم. یعنی حداقل 7 ساعت خوابیده باشین ساعت 11 تا 6. یا 10 تا 5. من هروقت اینجوری میخوابم صبح سرحالم و تا ظهر میتونم درس بخونم بدون خستگی. اما اگه دیر بخوابم مثلا 3 شب بخوابم و حتی اگر خیلی بیشتر از 7 ساعت(مثلا ده ساعت) هم بخوابم بازم خسته ام توی روز و نمیتونم خوب بخونم  
 اگه شبا زود میخوابین و خواب کافی دارین و با این وجود این مشکل هم دارین که صبح خوابتون میاد، با سه چهار دقیقه حرکات ورزشی و یه آب خنک به صورت زدن برطرف میشه این احساس خواب آلودگی
- 
بچه ها.. 
 با برنامه موبوگرام اگه کسی انلاین بشه تو صفحه چتی که از تلگرامش داریم آنلاین شدن یا لست سینشو میزنه ؟
- 
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلااااااااااام 
 https://forum.alaatv.com/topic/6301/تحلیل-شما-از-این-عکس-ها-چیهمن نوشتم نظرم رو:)) 
- 
سلام 
 مباحث وارون تابع و ترکیب توابع و ... تو ازمون این هفته ی کانون هست؟
 لطفا زودتر جواب بدید
- 
_MILAD_ 
 میگم دیگه ی چن سال هم بگذره فک کنم این رو واقعیت تبدیل بکنن
 بگیرن مدیرو اتیش بزنن معلمارو هم بکشن و....   
 اینا دارن کجا میرن ینی رسما اشتب میزنن اونم بد جوری 
- 

میلاد حضرت زینب (س)
 و
 روز پرستار مبارک پرستارامون:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
  شوخی های مردم با گفتگوی امشب رشیدپور و روحانی؛ شوخی های مردم با گفتگوی امشب رشیدپور و روحانی؛ دوشواری؟ ما دوشواری نداریم. (خلاصه صحبتهای روحانی) دوشواری؟ ما دوشواری نداریم. (خلاصه صحبتهای روحانی) #رشيدپور : خیالمون از بابت قیمت دلار راحت باشد؟ #رشيدپور : خیالمون از بابت قیمت دلار راحت باشد؟
 #روحانی :بله
 من رفتم بخوابم. خیالم راحت شد گفتگوی چالشی روحانی با رضا رشیدپور خیلی طنزش بالا نبود، سری بعد باید از رامبد جوان و مهران رجبی یا محسن افشانی استفاده کنن گفتگوی چالشی روحانی با رضا رشیدپور خیلی طنزش بالا نبود، سری بعد باید از رامبد جوان و مهران رجبی یا محسن افشانی استفاده کنن - توی راه به سرپل ذهاب یه ساختمون ویران دیدم، گفتم همینجا نگه دارید… - توی راه به سرپل ذهاب یه ساختمون ویران دیدم، گفتم همینجا نگه دارید…
 -به راننده گفتین؟
 سوال چالشی رضا رشیدپور از حسن روحانی  خلاصهی مصاحبهی امشب روحانی: ایشالا درست میشه خلاصهی مصاحبهی امشب روحانی: ایشالا درست میشه قطعاً اگر رئیس جمهور و دولت گوش شنوایی داشته باشند و به توصیه های دلسوزانه حجت الاسلام روحانی در گفتگوی تلویزیونی امشب عمل کنند، همه مشکلات کشور حل خواهد شد! قطعاً اگر رئیس جمهور و دولت گوش شنوایی داشته باشند و به توصیه های دلسوزانه حجت الاسلام روحانی در گفتگوی تلویزیونی امشب عمل کنند، همه مشکلات کشور حل خواهد شد! رشید پور: به موزه دورهمی امشب چی میدید؟! رشید پور: به موزه دورهمی امشب چی میدید؟!
 روحانی: قول!
 اوی مای گاد، خیلی با ارزشه،خیلی با ارزشه، ممنونم، ممنونم حیدری: مگه من براش چی کم گذاشته بودم که رفت سراغ یکی دیگه؟ حیدری: مگه من براش چی کم گذاشته بودم که رفت سراغ یکی دیگه؟
 #امان_از_دولت_بی_خیال 
- 
بچه ها.. 
 با برنامه موبوگرام اگه کسی انلاین بشه تو صفحه چتی که از تلگرامش داریم آنلاین شدن یا لست سینشو میزنه ؟SAHAR_BANOO در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها.. 
 با برنامه موبوگرام اگه کسی انلاین بشه تو صفحه چتی که از تلگرامش داریم آنلاین شدن یا لست سینشو میزنه ؟
 جواب اینو کسی نمیدونه....؟؟؟؟؟؟!!!
- 
SAHAR_BANOO در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها.. 
 جواب اینو کسی نمیدونه....؟؟؟؟؟؟!!!SAHAR_BANOO اگه تو حالت روح نباشه میشه فهمید که انلاینه یا نه اخرین بازدید هم که هست دیگه  
- 
@dr-sogand-77 اگه شب خواب کافی داشته باشین این حالت کمتر پیش میاد فک کنم. یعنی حداقل 7 ساعت خوابیده باشین ساعت 11 تا 6. یا 10 تا 5. من هروقت اینجوری میخوابم صبح سرحالم و تا ظهر میتونم درس بخونم بدون خستگی. اما اگه دیر بخوابم مثلا 3 شب بخوابم و حتی اگر خیلی بیشتر از 7 ساعت(مثلا ده ساعت) هم بخوابم بازم خسته ام توی روز و نمیتونم خوب بخونم  
 اگه شبا زود میخوابین و خواب کافی دارین و با این وجود این مشکل هم دارین که صبح خوابتون میاد، با سه چهار دقیقه حرکات ورزشی و یه آب خنک به صورت زدن برطرف میشه این احساس خواب آلودگی          

اگر عباس علمدار صف کرب و بلاست اگر عباس علمدار صف کرب و بلاست
  از ازل تا به ابد پرچم زینب بالاست از ازل تا به ابد پرچم زینب بالاست مادری کرد برای سه امامش زینب مادری کرد برای سه امامش زینب
  پس ولایت به پرستاری او پا برجاست پس ولایت به پرستاری او پا برجاست سوره ی مریم قرآن نمی از تفسیرش سوره ی مریم قرآن نمی از تفسیرش
  وسعت روح بزرگش چقدر نا پیداست وسعت روح بزرگش چقدر نا پیداست بهترین خوبترین خواهر دنیا آمد بهترین خوبترین خواهر دنیا آمد
  حضرت فاطمه دیگری دنیا آمد حضرت فاطمه دیگری دنیا آمد عرض تبریک به پیشگاه حضرت بقیه الله الاعظم و تمامی شیعیان عرض تبریک به پیشگاه حضرت بقیه الله الاعظم و تمامی شیعیان
- 

اگر عباس علمدار صف کرب و بلاست اگر عباس علمدار صف کرب و بلاست
  از ازل تا به ابد پرچم زینب بالاست از ازل تا به ابد پرچم زینب بالاست مادری کرد برای سه امامش زینب مادری کرد برای سه امامش زینب
  پس ولایت به پرستاری او پا برجاست پس ولایت به پرستاری او پا برجاست سوره ی مریم قرآن نمی از تفسیرش سوره ی مریم قرآن نمی از تفسیرش
  وسعت روح بزرگش چقدر نا پیداست وسعت روح بزرگش چقدر نا پیداست بهترین خوبترین خواهر دنیا آمد بهترین خوبترین خواهر دنیا آمد
  حضرت فاطمه دیگری دنیا آمد حضرت فاطمه دیگری دنیا آمد عرض تبریک به پیشگاه حضرت بقیه الله الاعظم و تمامی شیعیان عرض تبریک به پیشگاه حضرت بقیه الله الاعظم و تمامی شیعیان توسل به بانوی #صبر"حضرت زینب س توسل به بانوی #صبر"حضرت زینب س برای هر حاجتی نذر #صد صلوات میکنید و 99 تای آنرامیفرستیدو برای هر حاجتی نذر #صد صلوات میکنید و 99 تای آنرامیفرستیدو  #یکی باقی مانده را بعد از روا شدن حاجت میفرستید #یکی باقی مانده را بعد از روا شدن حاجت میفرستید
- 

این نقاشی رو یه بچه کلاس هشتمی کشیده
 مدرسه رو آتیش زدن بعد جنازه ی مدیر رو دارن با شادی تشییع میکنن :)))
 ینی این تفکرش منو کشته   
 معلما @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 این نقاشی رو یه بچه کلاس هشتمی کشیده
 مدرسه رو آتیش زدن بعد جنازه ی مدیر رو دارن با شادی تشییع میکنن :)))
 ینی این تفکرش منو کشته   
 معلما عاالیههه عااالیییی     فقط اونی که داره روح از تنش جدا میشه فقط اونی که داره روح از تنش جدا میشه  
 ولی ادمکارو قشنگ کشیده ها  

شعردانه
شعردانه

خیلی ترسناک بودن چشاشون هم قرمز بود
 خیلی ترسناک بودن چشاشون هم قرمز بود