هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
آدمک
سلام بچه ها خسته نباشین
بدونین که داداشمون هر چی زده یعنی بهترین شاگردان سراسر کشور زدن و بالاتر از اون یا نادره یعنی در این حد که از هر ده معلم یه شاگرد مثش داشته باشن بنابراین دیگه در مورد این که کنکور چی بود فکر نکنین
چون یه مشت چرت و پرت
به درصدای اشغال کنکور تیر در درس زیست فکر کنین که همه میگفتن اسونه@f-nalist سلام، راضی بودی؟
-
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@7e521f871c0e75
من درسته که اهل ادبم ولی بیادبی هم جزوی از ادبهتنها چیزی که به ذهنم رسید بیادبی های مولانا و سعدی تو مثنوی و گلستانه |:
@7e521f871c0e75
شرلوک هلمز همیشه میگفت برای اینکه بتونی یه کارآگاه خوب بشی، اول باید یه دزد خوب باشی. -
آدمک
سلام بچه ها خسته نباشین
بدونین که داداشمون هر چی زده یعنی بهترین شاگردان سراسر کشور زدن و بالاتر از اون یا نادره یعنی در این حد که از هر ده معلم یه شاگرد مثش داشته باشن بنابراین دیگه در مورد این که کنکور چی بود فکر نکنین
چون یه مشت چرت و پرت
به درصدای اشغال کنکور تیر در درس زیست فکر کنین که همه میگفتن اسونه -
آدمک
سلام بچه ها خسته نباشین
چون یه مشت چرت و پرت
به درصدای اشغال کنکور تیر در درس زیست فکر کنین که همه میگفتن اسونه@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به درصدای اشغال کنکور تیر در درس زیست فکر کنین که همه میگفتن اسونه
این به چه معناست؟
-
@7e521f871c0e75
حالا اون روزی که با یه بنده خدایی رفتی توی رابطه، این پیامو نشونش میدم میگم منظورش از دوغی که آب بهش زدن و این داستانا شمایی جناب =)))))) -
@kosar-ab
خودت اوضاعت خوب بود؟ -
@f-nalist خدا کنه فقط خوب شیم فرزام
من تو همون دفترچه اول روحیم رو باختم چون گفتم همه این سوالارو بیشتر از من میزنن.. خراب شد خلاصه خدا بخیر کنه -
@7e521f871c0e75
دیگه حالا به هر حال️
-
@kosar-ab
خودت اوضاعت خوب بود؟@danial-hosseiny
من خیلییی زیاد زدم حس کسیو دارم که منفی زد
️بخصوص زیستو که رحم نکردم همرو زدم جز چنتا
-
@7e521f871c0e75
عامو به خدا راضی به اینهمه زحمت نیستم -
خیلی تنم درد میکنه و خستس
پاهام میلرزه -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@7e521f871c0e75 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@7e521f871c0e75
مهم دلتهاین بحثیه خودش ولی من شیرازی نمیخوام 0-0ftm فاطی شیرازی دوس داره
کثافت ی جا آبرو بزار برام
خب من زاهدان ازم دوره اونجا هنوز آبروت حفظ شده است. شاکر باش.
-
آدمک
سلام بچه ها خسته نباشین
چون یه مشت چرت و پرت
به درصدای اشغال کنکور تیر در درس زیست فکر کنین که همه میگفتن اسونه@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آدمک
سلام بچه ها خسته نباشین
چون یه مشت چرت و پرت
به درصدای اشغال کنکور تیر در درس زیست فکر کنین که همه میگفتن اسونهاینقدی ک همجا میگن آسون بوده درصدا بالاست الان حس این دارم تراز ۴۰۰۰میگیرم
️
-
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آدمک
سلام بچه ها خسته نباشین
چون یه مشت چرت و پرت
به درصدای اشغال کنکور تیر در درس زیست فکر کنین که همه میگفتن اسونهاینقدی ک همجا میگن آسون بوده درصدا بالاست الان حس این دارم تراز ۴۰۰۰میگیرم
️
@arianaaa تراز چهارهزار نداریم:((
-