هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Narges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ari_14 بینابین مرسی
امیدوارم چیزی که لازمش داری رو پیدا کنیقربونت
-
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یه جوری عجیبو غریب
هممم. احتمالا طبیعی و موقتیه.
اگه ناخوشاینده که احتمالا از بین میره
اگرم خوشاینده که خب باز از بین میره ولی فعلا ازش لذت ببر :)))
#استفاده_از_تعابیر_مبهم_به_دلیل_استفاده_از_زمان_استراحت_برای_مکالمه_با_دیگران :_)f.nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
قطعا میرسی
ممنون ازت
(البته بذار ازت نپذیرم. چون حجمشون کم نیست :))
به یه جایی میرسونمش، ولی احتمالا تمومِ تموم نمیشن :_) ) -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Narges_ on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Reza-H on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza-H
قسمت اول پیامت خیلی درست و حق گفتیقسمت دوم مطمئنم میرسی به سطح نهایی و شاید اون کمال گرایی دو سطح بالاتر رو نه در همه بلکه در بخشی از قسمتا نرسی
-
مرگشونم خیلی بده...
یا یه گوشه کم کم فلج میشن(خیلی گناه دارن...اول دستا بعد پاها و بعدم دستگاه تنفسشون...)
یا اینکه اینقد میدوئن که از گرسنگی و تشنگی و نهایتا فلج دستگاه تنفس میمیرن... -
پرستو بابایی الان این ری اکشنت یعنی چی؟
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Narges_ on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی الان این ری اکشنت یعنی چی؟
جای یه چیزی کم نبود ؟
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
چقدر بدم از اون گربه هایی میاد که صدای بچه میدن
️
-
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
قسمت دوم مطمئنم میرسی به سطح نهایی و شاید اون کمال گرایی دو سطح بالاتر رو نه در همه بلکه در بخشی از قسمتا نرسی
بهتر از من میدونی. به هر حال وقتی بحث رقابت باشه، سطح نهایی رو طراح نهایی تعیین نمیکنه. میانگین تسلط دانش آموزاست که تعیین میکنه. و خب درصد دانش آموزایی که زمان خیلی بیشتری از من برای عمومی گذاشتن کم نیس. به هر صورت اون چیزی که لازمه رو سعی می کنم انجام بدم. به هر جا رسید اطمینان دارم که زحمت تلاشم رو (به هر اندازه هست ) میگیرم نه بیشتر نه کمتر
-
پرستو بابایی ها چرااااا
بزار
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Narges_ on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges_
آفرین -
پرستو بابایی دقیقا تنها علتی که باعث میشه ازشون بدم بیاد
-
-
پاپیلوما هم خیلی بد بود
باعث زگیل میشد
راه های آلودگیش صرفا جنسی نیست
از طریق لباس و وسایل آلوده و حوله و حتی کف حمام هم منتقل میشه
ویروس مقاومی هم هست
یعنی به راحتی از بین نمیره
یه سریاش نهایتا باعث سرطان میشن
بدتر اینکه درمانش ممکنه سالها طول بکشه
ولی بعدش نهفته میشه و دوباره میتونه برگرده...
خوبیش اینه که واکسنش هست
و به گفتهی استادمون تا زیر۲۵سال زده بشه بهتره -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Narges_ on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges_
یهو فکر می کنی یه بچه داره گریه می کنه -
پرستو بابایی دقیقا چند شب پیش تو تودلی جزء تودلیام بود
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یک و نیمه من چرا نمی خوابم
940841/1000113