هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat تحریمن شاید...
-
@Comrade_Bayat
یعنی آموزش و پرورش به این بزرگی نمیره یه سرور بخره
قلمچی با اون داغونیش همیشه خدا سایتش بازه@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
قلمچی با اون داغونیش همیشه خدا سایتش بازه
قلمچی وقتایی که نت ب هیچ سایتی وصل نمیشه هم همیشه باز و وصله😂😂😂✅
-
@mr-vinyzo نه بابا چه تحریمی، مشکل اینه اینا نمیخوان پول سرور و هاست بدن، مگرنه سرور و هاست هست، چطور هم زمان چند ده هزار نفر میتونن توی ایتا آنلاین بشن ولی تو مای مدیو نه؟! چون ایتا پول بیشتر داده به سرور و هاست درست حسابی گرفته، ولی آموزش و پرورش نه.
-
@Comrade_Bayat
قلمچی با اون داغونیش همیشه خدا سایتش بازه@f-nalist مای مدیو از قلمچی بارش خیلی بیشتره اخه...
-
@Comrade_Bayat
قلمچی با اون داغونیش همیشه خدا سایتش بازه -
@mr-vinyzo نه بابا چه تحریمی، مشکل اینه اینا نمیخوان پول سرور و هاست بدن، مگرنه سرور و هاست هست، چطور هم زمان چند ده هزار نفر میتونن توی ایتا آنلاین بشن ولی تو مای مدیو نه؟! چون ایتا پول بیشتر داده به سرور و هاست درست حسابی گرفته، ولی آموزش و پرورش نه.
@Comrade_Bayat اموزش و پرورش دولتیه .ایتا رو که همه میدونیم مال کجاست....
-
من نمیفهمم چرا نمیتونن یه سایت قوی بسازن که حتی اگه دو میلیون کاربر هم وارد بشن مشکلی پیش نیاد
این هم نخبه تو کشور داریم -
@mr-vinyzo
داداش این حرفو نزن😂 کاظم ناراحت میشه
موقع امتحانا خرداد ماه
از پایه دوم گرفته تا دوازدهم همشون میریزن تو سایت نمونه سوال دانلود کنن تقریبا یه چیزی تو مایه های گرفتن کارت از مای مدیو بعضی موقع ها به نظرم کاربراش همون اندازه میشه -
Akito
نکته بسیار زیبایی رو اشاره کردی
ولی آخه من هر جا رو میبینم داره مصاحبه یک خبرنگار از یه شرکت دانش بنیانو نشون میده که قیمت تموم شده اس چند دهم خارجیه
چرا یکی از اونا نمیاد سایت مای مدیو رو درست کنه😂😂 -
Akito
ولی آخه من هر جا رو میبینم داره مصاحبه یک خبرنگار از یه شرکت دانش بنیانو نشون میده که قیمت تموم شده اس چند دهم خارجیه
چرا یکی از اونا نمیاد سایت مای مدیو رو درست کنه😂😂@f-nalist از کجا میدونی، شاید یکی از اونا اومده مدیو رو درست کرده که به این روز افتاده😂
-
Akito
چرا یکی از اونا نمیاد سایت مای مدیو رو درست کنه😂😂 -
قلممچی موظفه کاربرا رو راضی نگه داره تا نرن تو ساایتای رقیب
ولی مای مدو این لزومو نمیبینه ، چون رقیبی نداره
بازگشت همه به سوی مای مدو هست خیالش احته
هزینه چرا؟ -
@f-nalist چون اصلی ترین قطعه سرور سی پی یو هست و ایران نزدیک تولید سی پی یو هم نیست، چه برسه به تولید انبوه(یعنی یه نمونه آزمایشی هم نمیتونن ازش بسازن، حتی سی پی یو عادی، چه برسه به سی پی یو سرور)