هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
16. The Flight of the Pigeon.mp3
@f-nalist
Hesar
این بهترین موسیقی بی کلامی هست که شنیدم. چشماتون رو ببینید و گوش کنید. -
چقدر چرت میگه
هوف
هوف
هووووف -
خستمه
توان هیچ کاریو ندارم
خیلی خستمه -
دلم میخواد بخوابم
-
Hesar موسیقی متن بتلفیلد 1 هست. هیچ وقت یادم نمیره، کمپین Daniel Edwards، بخش اول. وقتی که کبوتر رو از تانک رها میکنن تا مختصاتشون رو برای بمباران به واحد توپخانه ارتش بریتانیا برسونه و در اون لحظه باید در نقش یک کبوتر از روی جبهه جنگ پرواز کنی، همراه این موسیقی، یه ارامش فراموش نشدنی و خاصی داشت.
-
هویججج هایییی
-
Hesar موسیقی متن بتلفیلد 1 هست. هیچ وقت یادم نمیره، کمپین Daniel Edwards، بخش اول. وقتی که کبوتر رو از تانک رها میکنن تا مختصاتشون رو برای بمباران به واحد توپخانه ارتش بریتانیا برسونه و در اون لحظه باید در نقش یک کبوتر از روی جبهه جنگ پرواز کنی، همراه این موسیقی، یه ارامش فراموش نشدنی و خاصی داشت.
-
ari_14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نقطه در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
زهرا بنده خدا 2 اتفاقا برای اون کسی که پرستاری را ول میکنه میاد سمت دندون و پزشکی داخل ایران بحث درآمد مطرحه...
چون به هر حال حق پرستارا حقوق بالاتری هست
ولی چیزی که من درک نمیکنم اینکه وقتی چنین آپشنی مثل مهاجرت هست چرا پشت کنکور و دردسرهاش؟!
مگه اون عیبی که مهاجرت داره چیه که حاضر شده بیاد بشینه پشت واقعا؟!خیلی بی منطق بود
شاید طرف علاقه نداشت مجبور شد بیاد الان پشیمونه اصنم خودم نمیگمAnzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ari_14 بدون علاقه تو رشته ای بودن عذابه
هر چقدرم که خوب و خفن باشهالان واقعا سوال اصلیم فرق کار پزشک و پرستار چیه که به یکی علاقه زیاد میشه داشت و از اون یکی بیزار بود ؟
نقطه با اینکه هر دو علوم پزشکی و درمانن و کار بالینی هم دارن ولی دوتا رشته جدان که کاملا با هم فرق دارن
و نمیشه مقایسه کرد ک کدوم بهتره کدوم نیست
پرستاری مشکلش اینه که خیلیا از دور فکر می کنن که رشته و کار سختی نیست مثل بقیه ولی از نزدیک ک ببینی ادم میفهمه چقدرررر رشته پدر در آریه و چقدرر کارش سخته -
@Comrade_Bayat میدونی بمولا که بعد اولین بار هیچوقت سمت این بازی نرفتم بغیر آنلاینش
چون کمپینیش انقدر قشنگ بود دیگه نمیخواستم برم طرفش -
Hesar از نظر من بهترین کمپین کل سری رو داشت. حتی نمیتونم بگم کدوم بخش بهتر بود.
ولی کمپین بیشاپ یه چیز دیگه بود... -
این همه گیم و سریالی که لیست کردم بعد کنکور بزنم و ببینم
اگه ی عمر دیگه هم داشته باشم بازم کم میاد