هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
آدمک
شب بخیر -
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من هر شب ساعت نه شب یه بار نشده آشغالا رو بذارم بمونه
انقدر علاقه به تمیزیهیچوقت آشغالام جمع نشده
همیشه shft+del و از بین بردن کل سابقه -
پرستو بابایی عکسامون خیلی قشنگ بود..جفتمون دوسش داشتیم ولی پاک کردم:))
آدمش قشنگ نبوددانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@KOSAR-ab
:))) -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داشتم به این فکر می کردم که چرا حرفاش روی من اینقدر اثر گذاره
-
داشتم به این فکر می کردم که چرا حرفاش روی من اینقدر اثر گذاره
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی چون قبولش داری
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز علاف ترین حالت ممکن
-
پرستو بابایی چون قبولش داری
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSunniva
دقیقا -
Sunniva
دقیقانوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمی دونم ...شاید من بیشتر می دونم
بقیه فقط یه لایه ظاهری ازشو دیدن
بابت همینه که
آره:) -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قمر ..
-
زهرا بنده خدا 2 اتفاقا برای اون کسی که پرستاری را ول میکنه میاد سمت دندون و پزشکی داخل ایران بحث درآمد مطرحه...
چون به هر حال حق پرستارا حقوق بالاتری هست
ولی چیزی که من درک نمیکنم اینکه وقتی چنین آپشنی مثل مهاجرت هست چرا پشت کنکور و دردسرهاش؟!
مگه اون عیبی که مهاجرت داره چیه که حاضر شده بیاد بشینه پشت واقعا؟!نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنقطه
لابد علاقه نداشتن
تفکرات و شرایط هرکسی متفاوته
همه،همه چیز رو صرفا پول نمیبینن
بحث علاقه هست و هزارتا چیز دیگه
هرچند پول هم خیلی مهمه -
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش جور شه بیایم کرمان...
از اواخر تیر دیگه نیومدم اونجا...
یه سال...
دلتنگیم... -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
دورم از تو
از آنچه بودم...
برگرد و به گذشته ای که گذشت نگاه کن
رویایی تیره
شکاف هایی عمیق
مسیر هایی نا آشنا
میدانم...
دورم از آنچه که بودم.....
اما یادت نرود
دست های گرم من در دروازه ی خروجی این شهر طلسم شده منتظر توست...برای خودم:)
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینو نرگس گفت و چقدر قشنگ گفت
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایگنوررر
-
⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
.......
-
البته امسال
-
دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه حالی میده با لحن حماسی خوان هشتم خوندن
-
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لشکر کشی ؟