هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یعنی از نظر من مورد سوم این بود که پیامبر از طرف خدا وظیفه داشته حکومت اسلامی بنا کنه و باید این اتفاق میفتاده.
-
@Comrade_Bayat یعنی انگار بگیم یکی از ضرورت های تشکیل حکومت اسلامی وطیفه ی پیامبر از جانب خدا بوده؟
-
Aqua من الان رفتم نگاه کردم اینجارو امتحان نهایی سالای قبل بود، هرجام گشتم پیدا نکردم چیزی ، یعنی داخل فرجه مربوط به امتحان ریاضی ممکنه کانالا بزارن سوالات دبیرخانه رو؟
-
Aqua بازم ممنون زحمت کشیدید
.
-
Aqua بازم ممنون زحمت کشیدید
.
-
Aqua ممنون میشم لطف میکنید
.
-
@f-nalist عه من جای صورت و مخرج رو برعکسی نوشتم
-
Akito
وای منم همین حرکت سمو زدم شانس اوردم 5 دیقه اخر موقع چک کردن فهمیدم
البته انقد خطی خطی شد جواب قبلی که جا نبود اون گوشه ها نوشتم امیدوارم بتونه بخونه و قبول کنهAqua الان دوباره چک کردم فهمیدم درست نوشته بودم
اگر طراح ندید و نمره ات رو نگرفتی، یه اعتراض بزن
یادمه این کانال تلگرامی مسخره مدیکال یه جزوه خلاصه از شیمی گذاشته بود که توش صورت و مخرج رو برعکس نوشته بود... بعد احمقا به خودشون مینازن و هشتگ خوبیا برمیگرده میزنن -
Aqua الان دوباره چک کردم فهمیدم درست نوشته بودم
اگر طراح ندید و نمره ات رو نگرفتی، یه اعتراض بزن
یادمه این کانال تلگرامی مسخره مدیکال یه جزوه خلاصه از شیمی گذاشته بود که توش صورت و مخرج رو برعکس نوشته بود... بعد احمقا به خودشون مینازن و هشتگ خوبیا برمیگرده میزننAkito
خداروشکر
راه حلمو خیلی طول دادم ریز به ریز محاسبات هم نوشتم . فک کنم قبول کنه
قبول نکرد ااعتراض میزنمAkito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یادمه این کانال تلگرامی مسخره مدیکال یه جزوه خلاصه از شیمی گذاشته بود که توش صورت و مخرج رو برعکس نوشته بود... بعد احمقا به خودشون مینازن و هشتگ خوبیا برمیگرده میزنن
اره بابا همشون همینن . سیب ترش هم میزنه مثل خرداد فلان ساله سوال بعد میری سوالای همون سالو میبینی سواله نیستش اصلا
-
Akito
خداروشکر
راه حلمو خیلی طول دادم ریز به ریز محاسبات هم نوشتم . فک کنم قبول کنه
قبول نکرد ااعتراض میزنمAkito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یادمه این کانال تلگرامی مسخره مدیکال یه جزوه خلاصه از شیمی گذاشته بود که توش صورت و مخرج رو برعکس نوشته بود... بعد احمقا به خودشون مینازن و هشتگ خوبیا برمیگرده میزنن
اره بابا همشون همینن . سیب ترش هم میزنه مثل خرداد فلان ساله سوال بعد میری سوالای همون سالو میبینی سواله نیستش اصلا
-
خانوم لوبیا سلاام کیمیاااااا چطوریییییییییییییی
نبودیااا🥲Sunniva
سلام عزیزم🥹🤍🫂
مرسی تو چطوری سلما کوچولو🤏
-
همیشه سعی کردم کسی ازم ناراحت نشه و جوری رفتار نکنم طرف مقابلم حس بدی نسبت به خودش پیدا کنه ...
تودلی
-
officer k
چطوری؟=)♡