هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Narges_ اولا پیامم رو آخرش رو اصلاح کردم یه سوتی ریز داده بودم.
دوما بحث اینه توی اون پی دی اف بارم بندی امتحانات، توی بخش دینی سوالات اساسی رو نوشته:
و خب اگه دقت کنید یکی از سوالات اینه:
خب کتاب به دو مورد اشاره کرده ولی اینجا سه مورد میخواد. -
یعنی از نظر من مورد سوم این بود که پیامبر از طرف خدا وظیفه داشته حکومت اسلامی بنا کنه و باید این اتفاق میفتاده.
-
@Comrade_Bayat یعنی انگار بگیم یکی از ضرورت های تشکیل حکومت اسلامی وطیفه ی پیامبر از جانب خدا بوده؟
-
Aqua من الان رفتم نگاه کردم اینجارو امتحان نهایی سالای قبل بود، هرجام گشتم پیدا نکردم چیزی ، یعنی داخل فرجه مربوط به امتحان ریاضی ممکنه کانالا بزارن سوالات دبیرخانه رو؟
-
Aqua بازم ممنون زحمت کشیدید
.
-
Aqua بازم ممنون زحمت کشیدید
.
-
Aqua ممنون میشم لطف میکنید
.
-
@f-nalist عه من جای صورت و مخرج رو برعکسی نوشتم
-
Akito
وای منم همین حرکت سمو زدم شانس اوردم 5 دیقه اخر موقع چک کردن فهمیدم
البته انقد خطی خطی شد جواب قبلی که جا نبود اون گوشه ها نوشتم امیدوارم بتونه بخونه و قبول کنهAqua الان دوباره چک کردم فهمیدم درست نوشته بودم
اگر طراح ندید و نمره ات رو نگرفتی، یه اعتراض بزن
یادمه این کانال تلگرامی مسخره مدیکال یه جزوه خلاصه از شیمی گذاشته بود که توش صورت و مخرج رو برعکس نوشته بود... بعد احمقا به خودشون مینازن و هشتگ خوبیا برمیگرده میزنن -
Aqua الان دوباره چک کردم فهمیدم درست نوشته بودم
اگر طراح ندید و نمره ات رو نگرفتی، یه اعتراض بزن
یادمه این کانال تلگرامی مسخره مدیکال یه جزوه خلاصه از شیمی گذاشته بود که توش صورت و مخرج رو برعکس نوشته بود... بعد احمقا به خودشون مینازن و هشتگ خوبیا برمیگرده میزننAkito
خداروشکر
راه حلمو خیلی طول دادم ریز به ریز محاسبات هم نوشتم . فک کنم قبول کنه
قبول نکرد ااعتراض میزنمAkito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یادمه این کانال تلگرامی مسخره مدیکال یه جزوه خلاصه از شیمی گذاشته بود که توش صورت و مخرج رو برعکس نوشته بود... بعد احمقا به خودشون مینازن و هشتگ خوبیا برمیگرده میزنن
اره بابا همشون همینن . سیب ترش هم میزنه مثل خرداد فلان ساله سوال بعد میری سوالای همون سالو میبینی سواله نیستش اصلا
-
Akito
خداروشکر
راه حلمو خیلی طول دادم ریز به ریز محاسبات هم نوشتم . فک کنم قبول کنه
قبول نکرد ااعتراض میزنمAkito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یادمه این کانال تلگرامی مسخره مدیکال یه جزوه خلاصه از شیمی گذاشته بود که توش صورت و مخرج رو برعکس نوشته بود... بعد احمقا به خودشون مینازن و هشتگ خوبیا برمیگرده میزنن
اره بابا همشون همینن . سیب ترش هم میزنه مثل خرداد فلان ساله سوال بعد میری سوالای همون سالو میبینی سواله نیستش اصلا
-
خانوم لوبیا سلاام کیمیاااااا چطوریییییییییییییی
نبودیااا🥲Sunniva
سلام عزیزم🥹🤍🫂
مرسی تو چطوری سلما کوچولو🤏
-
همیشه سعی کردم کسی ازم ناراحت نشه و جوری رفتار نکنم طرف مقابلم حس بدی نسبت به خودش پیدا کنه ...
تودلی