هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Aqua ممنون میشم لطف میکنید
.
-
@f-nalist عه من جای صورت و مخرج رو برعکسی نوشتم
-
Akito
وای منم همین حرکت سمو زدم شانس اوردم 5 دیقه اخر موقع چک کردن فهمیدم
البته انقد خطی خطی شد جواب قبلی که جا نبود اون گوشه ها نوشتم امیدوارم بتونه بخونه و قبول کنهAqua الان دوباره چک کردم فهمیدم درست نوشته بودم
اگر طراح ندید و نمره ات رو نگرفتی، یه اعتراض بزن
یادمه این کانال تلگرامی مسخره مدیکال یه جزوه خلاصه از شیمی گذاشته بود که توش صورت و مخرج رو برعکس نوشته بود... بعد احمقا به خودشون مینازن و هشتگ خوبیا برمیگرده میزنن -
Aqua الان دوباره چک کردم فهمیدم درست نوشته بودم
اگر طراح ندید و نمره ات رو نگرفتی، یه اعتراض بزن
یادمه این کانال تلگرامی مسخره مدیکال یه جزوه خلاصه از شیمی گذاشته بود که توش صورت و مخرج رو برعکس نوشته بود... بعد احمقا به خودشون مینازن و هشتگ خوبیا برمیگرده میزننAkito
خداروشکر
راه حلمو خیلی طول دادم ریز به ریز محاسبات هم نوشتم . فک کنم قبول کنه
قبول نکرد ااعتراض میزنمAkito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یادمه این کانال تلگرامی مسخره مدیکال یه جزوه خلاصه از شیمی گذاشته بود که توش صورت و مخرج رو برعکس نوشته بود... بعد احمقا به خودشون مینازن و هشتگ خوبیا برمیگرده میزنن
اره بابا همشون همینن . سیب ترش هم میزنه مثل خرداد فلان ساله سوال بعد میری سوالای همون سالو میبینی سواله نیستش اصلا
-
Akito
خداروشکر
راه حلمو خیلی طول دادم ریز به ریز محاسبات هم نوشتم . فک کنم قبول کنه
قبول نکرد ااعتراض میزنمAkito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یادمه این کانال تلگرامی مسخره مدیکال یه جزوه خلاصه از شیمی گذاشته بود که توش صورت و مخرج رو برعکس نوشته بود... بعد احمقا به خودشون مینازن و هشتگ خوبیا برمیگرده میزنن
اره بابا همشون همینن . سیب ترش هم میزنه مثل خرداد فلان ساله سوال بعد میری سوالای همون سالو میبینی سواله نیستش اصلا
-
خانوم لوبیا سلاام کیمیاااااا چطوریییییییییییییی
نبودیااا🥲Sunniva
سلام عزیزم🥹🤍🫂
مرسی تو چطوری سلما کوچولو🤏
-
همیشه سعی کردم کسی ازم ناراحت نشه و جوری رفتار نکنم طرف مقابلم حس بدی نسبت به خودش پیدا کنه ...
تودلی
-
officer k
چطوری؟=)♡ -
خستگی و خواب
اما بیداری -
Aqua
نسبتا خوب بود خداروشکریک جاهایی هی به خودم می گفتم بیاربرگه رو بده تحویل ادامه نده.
چون سریع نمی نویسم یکم با حوصله می نویسم بعد
برگه های بعدی رو که چک می کردم می گفتم اگر سوال سخت و وقت گیر باشه و منم زمان کم بگیریم
همون نمره پارسالم باشه بهتره.ولی نه خداروشکر جلو که رفتم زیاد به مشکل نخوردم.
و تقریبا همون سر تایم تموم کردم.حالا یک سری بی دقتی سر شک و. اینا دارک و اینکه یکی سوالا رو اومدم زیاد توضیح دادم
درصورتی که نیاز نبوده.
ولی نسبتا خوب بود. مسائل خیلی راحت تر از یک سری موارد دیگه بود البته فکر کنم چون من اون فصل ها رو نرسیدم درست بخونم. داخل سوالی که برای قطره اب همون واکنش که فلز A جایگزین B می شد داخل این سوال یکم مشکل خوردم برای نوشتن معادله و.. اینا.
-
officer k
چطوری؟=)♡سلااام
روزتون بخیر.
حالتون خوبه؟ -
سلااام
روزتون بخیر.
حالتون خوبه؟jahad_121
سلام عزیزم🩵
ممنون شما خوبی؟ -
jahad_121
سلام عزیزم🩵
ممنون شما خوبی؟خانوم لوبیا
ممنونم خداروشکرچه خوب که دوباره اینجا هستید.
ان شاء الله همیشه سلامت باشید