هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بچه ها داستان خودکار سبز اینه اگر فرض کنیم دانش آموز رو خود برگه سوال جواب داده و این تصحیح میشه یه نفر بعد آزمون میشینه جاهایی که جواب نداده رو با خودکار سبز رنگی میکنه تا در طول حمل و نقل برگه ها یه موقع کسی برگه رو دستکاری نکنه و چیزی بهش اضافه نکنه چون دیگه روی قسمتی سبز باید بنویسه و جایی نیست
قسمت باقی مونده از پاسخبرگه
بالا صفحه پایین صفحه با خودکار سبز کشیده میشهما همیشه بعد آزمون میدیدم تو مدرسمون صدای خش خش میاد نگو میشستن مراقبا خط خطی میکردن
-
بچه ها داستان خودکار سبز اینه اگر فرض کنیم دانش آموز رو خود برگه سوال جواب داده و این تصحیح میشه یه نفر بعد آزمون میشینه جاهایی که جواب نداده رو با خودکار سبز رنگی میکنه تا در طول حمل و نقل برگه ها یه موقع کسی برگه رو دستکاری نکنه و چیزی بهش اضافه نکنه چون دیگه روی قسمتی سبز باید بنویسه و جایی نیست
بالا صفحه پایین صفحه با خودکار سبز کشیده میشهما همیشه بعد آزمون میدیدم تو مدرسمون صدای خش خش میاد نگو میشستن مراقبا خط خطی میکردن
@f-nalist اهههه برگام
-
Blue28 قلبم اکلیلی شد
خیلی زیاد -
بوس بهت
-
خانوم لوبیا
سلام
خوبی؟=))
خوش برگشتیHhh Hh
ویشش🥹
عشقِ من🥹🫵🩵
زهرایِ مهربونم🥹🫂
سلام:_)
ممنون تو خوبی
مرسی🫶🥲 -
-
Hesar یه ماد گرافیکی برای دارک سولز ریمستر ساختن
https://www.nexusmods.com/darksoulsremastered/mods/642 -
@f-nalist اینجوری که جوابا منو به فنا میدن
یه استرسی که دارم اینه من یکی از سوالا شیمیم جا کم اومد ریز ریز نوشتم درست حل کردم میترسم نتونه بخونه نمره نده واگذازش به حق علی اگه نمرشو نده کامل درسته ولی ریززززز -
فعلن بچها
-
Blue28 سه ساعته دارم بهترین پستامو نگاه میکنم ببینم کسی نشانک زده یا نه
-
فقط من داخل جوابام با مصحح حرف میزنم؟
حتی بعضی اوقات شکلکم براش میکشم لبخند میزنم
میگم این منبع هم اینو گفته مدیونی نمره ندی
حالا نمیدونم واکنشش چیه ولی خب مدیونش میکنم نمرشو نده اون دنیا مدرک داشته باشم بگم خوندیش@mk-mahdi آیا می دانستید این کار می تواند باعث تصحیح نشدن برگه شما شود؟
-
حالا نمیدونم واکنشش چیه ولی خب مدیونش میکنم نمرشو نده اون دنیا مدرک داشته باشم بگم خوندیش@mk-mahdi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حالا نمیدونم واکنشش چیه ولی خب مدیونش میکنم نمرشو نده اون دنیا مدرک داشته باشم بگم خوندیشوای نه از اینا ننویسین
-
@f-nalist فرزام دوباره حق می گوید
ی تایپک بزنم برات حق کده حقاتو اونجا بگو