-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خخخخخ
اگه بخوایین میپرسم ازش -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-fati اتفاقا بروز هستین...پول تو جیبی اسراییل رو نمیدین آدم بکشه...منم ندارم!
-
این موبایلو بذار کنار مستر
-
@Dr-fati اتفاقا بروز هستین...پول تو جیبی اسراییل رو نمیدین آدم بکشه...منم ندارم!
@سهندkonkor تل برای روسیه اس ها نه؟
-
@Dr-fati منم ندارم روی گوشی مادرم هست و روی اون نگاه میکنم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-fati نه 8 تا از سرور هاش تو اسراییله...در کل همه نرم افزار های ارتباطی 99 درصد دیتابیسشون تو اسراییله
-
@_Mr.Gentleman_ خوبه پس همین کارو کن
-
@Dr-fati نه 8 تا از سرور هاش تو اسراییله...در کل همه نرم افزار های ارتباطی 99 درصد دیتابیسشون تو اسراییله
@سهندkonkor اگه ایران میتونه این همه شعار نده بنظرم بیاد ی همچین برنامه ای بسازه که کسی نره از اسراییل استفاده کنه
-
@سهندkonkor اگه ایران میتونه این همه شعار نده بنظرم بیاد ی همچین برنامه ای بسازه که کسی نره از اسراییل استفاده کنه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_Mr.Gentleman_ مطمئنی نساخته؟
-
@_Mr.Gentleman_ تا آخرین روز نا امید نشو تو خیلی وقت داری به آرزوهات برسی
-
@Dr-fati ممنونم ابجی از دلداریتون
-
@_Mr.Gentleman_ مطمئنی نساخته؟
@سهندkonkor ساخته اما بدرد چی میخوره با اون کیفیتش
کلا شعار خوب نیست ادم باید واقع عمل کنه -
حالا دعوا نکنید الان پلیس فتا میاد مارو میگیره درباره ی اسراییل صحبت میکنیم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مبنا روی اینه که تو این شبکه ها امنیت نیست اصلا...اطلاعات سایبریت رو ببر بالا رفیق...
-
@_Mr.Gentleman_ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr-fati ممنونم ابجی از دلداریتون
خواهش میکنم داداش
-
مبنا روی اینه که تو این شبکه ها امنیت نیست اصلا...اطلاعات سایبریت رو ببر بالا رفیق...
@سهندkonkor من خودم رفیق گروه طراحی داشتم
اتفاقا دومین گروه بزرگ طراحی بودم که کنارش گذاشتم یعنی واگذار کردم
اگه تلگرام بده چرا همه این اخبار های ما کانال زدن و چ فعالیت هایی هم که ندارن! -
اگه تلگرام بده چرا همه این اخبار های ما کانال زدن و چ فعالیت هایی هم که ندارن!@_Mr.Gentleman_ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اگه تلگرام بده چرا همه این اخبار های ما کانال زدن و چ فعالیت هایی هم که ندارن!خب باید داشته باشن دیگه برای ارتباط بهتر
-
اگه تلگرام بده چرا همه این اخبار های ما کانال زدن و چ فعالیت هایی هم که ندارن!خب باید داشته باشن دیگه برای ارتباط بهتر
@Dr-fati نه من دارم میگم اگه ایران میگ بده پس نباید خودشم استفاده کنه
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط حسین ثار الله انجام شده
یه لحظه ببین الان جبهه گیری نمیکنیم...شما فقط یکم اطلاعاتت کمه..و فکر میکنی مثلا چون یه سازمانی تلگرام داره باید شما هم داشته باشی
بیا این سخنرانی رو گوش کن!
http://www.zahra-media.ir/نبرد-آرماگدون-در-فضای-مجازی-2/ -
@Dr-fati نه من دارم میگم اگه ایران میگ بده پس نباید خودشم استفاده کنه
نمیگن به طور مطلق بده میگن مدام استفاده کردن از این شبکه ها خوب نیست حقیقتا همین طوره مثلا من یه دوست دارم مخ ریاضی وفیزیک و...بود از وقتی رفته دنبال این چیزها کلا دیگه درس نمیخونه این یعنی استفاده ی نا مناسب از این شبکه ها