هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Narges_ آه کشیدی ؟ خیلی نفرینت برام گرون تموم شد.. خدا بدجوری زد به کمرم
اصلا چکار دارم به علایق بقیه شوخی کردم اصلا من دیگ اگ به کسی حرف بزنم.. در کل حلال کنید -
-
یه فیلم از اسارت و برده داری آفریقاییا دیدم
یکمم راجب ظلم آمریکاییا که کشور سرخ پوستارو تصاحب میکنن خوندم
واقعا برام جالبه .. یه نقشه جهان داخل کتابخونه هست حتی یسری جزیره های نزدیک قطب هم مستمره انگلیس هست!
یعنی کل جهانو درگیر کردن .. حتی خودشون
زمان حمله نازی ها هیتلر کل اروپا رو تصاحب میکنه
واقعا تاریخ خیلی عجیبه ولی خیلی تاریخچه بدی دارن ..@Invisible-silver در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آمریکاییا
اروپاییا بودن که سرخ پوست هارو کتلت کردن درواقع
کل اروپا
کل اروپا نبودا...
مثلا از فرانسه نتونست اونورتر بره
کلا ابر قدرت های اروپا رو نتونست کامل فتح کنه(روسیه، انگلیس، فرانسه، اسپانیا(مطمعا نیستم اسپانیا متحدین بود یا متفقین)) -
تاریخ معاصر_240613_173127 (1).PDF
@Comrade_Bayat
Narges_
خلاصه اصطلاحات کتابه -
@Invisible-silver در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آمریکاییا
اروپاییا بودن که سرخ پوست هارو کتلت کردن درواقع
کل اروپا
کل اروپا نبودا...
مثلا از فرانسه نتونست اونورتر بره
کلا ابر قدرت های اروپا رو نتونست کامل فتح کنه(روسیه، انگلیس، فرانسه، اسپانیا(مطمعا نیستم اسپانیا متحدین بود یا متفقین)) -
Akito اینجوری که من خوندم کل اروپا رو گرفت و داخل شوروی( روسیه کنونی) ارزش هیتلر شکست میخوره؟
@Invisible-silver آره
استاد عزیز @Comrade_Bayat اون موقع هارو حفظ هستن -
امسال گویا انتخاب رشته قراره از رتبه ها بهتر بشه
چرااااا؟ چون از امسال دیگ بدون محدودیت های قبل حتی خیلی از دانشجوها هم میان کنکور میدن:)
اینکه چرا تاثیر داره بخاطر اینه که ی تعداد زیادی از رتبه های خوب و رشته های خوب هم میان برا دانشگاه بهتر ک ممکنه اصن انتخاب رشته نکنن
نمونه اش همین امیر رضای رتبه ۱۶ که دوباره اومده همینجوری تفریحی آزمون بده که اردیبهشت رو هم گویا ترکونده -
چرااااا؟ چون از امسال دیگ بدون محدودیت های قبل حتی خیلی از دانشجوها هم میان کنکور میدن:)
اینکه چرا تاثیر داره بخاطر اینه که ی تعداد زیادی از رتبه های خوب و رشته های خوب هم میان برا دانشگاه بهتر ک ممکنه اصن انتخاب رشته نکنن
نمونه اش همین امیر رضای رتبه ۱۶ که دوباره اومده همینجوری تفریحی آزمون بده که اردیبهشت رو هم گویا ترکونده -
-
نمونه اش همین امیر رضای رتبه ۱۶ که دوباره اومده همینجوری تفریحی آزمون بده که اردیبهشت رو هم گویا ترکونده