هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamed.s on ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamed.s سلام خوبید
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist دروغ ۱۶ ژوئنه
-
از اون خزون چه خبر از آسمون خبر....
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Narges_ on ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges_ ریاضی مجاز بود
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Akito on ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
واسه مصحح اندازه یه مثقال ارزش قائل نشدن -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 مکانیک شریف...
پزشکی تهران...
خوبه همچین دوستایی هم داشته باشین
توی مدرسه ما فقط ینفر رتبه اش از من(۲۸۶۰) بهتر شده بود که رفت کامپیوتر همدان... -
برا حفظیات فیزیک جزوه دارید؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Narges_ on ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges_
بخاطر تو هم آبیش کنیم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist نه والا
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito من رفیقم بهترین دانش آموز استان شد=))))
شد ۵۴ -
Blue28
سلام ممنون شما خوب هستین؟ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to SiliS on ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SiliS من یکی فرستادم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to SiliS on ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SiliS تو کانال تلرگام مدیکال شاید گذاشته باشه...
-
میخوام بگم نمیشناسمش
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamed.s on ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamed.s ببخشید
خوبم من
967044/1000113