هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-nalist نه برای چی
️
Akito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist شاید فالو میخواد...
نخیرم
فالوش کن دلشو نشکن
هرکسی آرزوشه توسط یه ستاره فالو شه@mr-vinyzo در ضمن ایشون بلاک نیستن
-
@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@_Mahdieh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وقتی کمک خواستم نبودی، وقتی از ته دل صدات زدم نبودی وقتی میتونستی خوشحالم کنی نکردی. دیگه دوست ندارم
همه همینیم ولی من سرکنکور اردیبهشت مهدیه فهمیدم لعنتی همه ی کارای خدا یه خیرتی توش هست ....حتی اگه همه چی به ضررت تموم شه بازم خیرت تو ضرره بوده مطمئن باش...
انگار بچهم بود. ۳ سال هرشب با کلی امید خوابیدم، هی هر دفعه سر مصاحبه نمیشه. امسال دیگه گفتم با این درصدا میارم، باز نه نشد
@_Mahdieh اینکه دیگه مشخصه سرنوشتت یه جای دیگست...
خدا تورو برای جای بهتری نگه داشته ....خلاصه که بدون یه خیر و رحمتی توش هست که الان ما نمیفهمیم...
من تراز کنکور اردیبهشتم خیلی پایین بود ولی همون روز نکور اعصابم خیلی خورد بود بعدش حکمتش رو فهمیدم ... -
خب الان من تا فردا دووم میارم؟
اَه کاش یکی بیاد بگه اسمم توی اون لیست لعنتی مصاحبه هستMahdieh te در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Rahman Aa منم با ۷۲۰۰ نه فرهنگیان نه ارتش نه سپاه نیوردم
به فاصله ۱۰ ماه پیش، بازم نشد.
-
آیا فکر کردی آن نمیشم چون درس میخونم؟
خیر آن نمیشم چون آخرین بازدیدم رنده رندیش خراب نشه -
JuDi
تولدتون مبارک
انشالله تو سال جدید زندگی تون سرشار از حال خوب و موفقیت های روز افزون باشه براتون
با تاخیر -
@mr-vinyzo صنعتی اصفهان، مکانیک و برق قبول نشدم(که خب قبولی اینا به صورت واقع بینانه، باید زیر ۲۰۰۰ باشی)
نگران نباش، اون سالی که من انتخاب رشته کردم یه بخور بخور و فساد عجیبی راه افتاد که حتی الانم میترسن رتبه های قبولی اون سالو رو کننAkito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بخور بخور و فساد
قضیش چی بود واقعا؟! برای من هم عجیب بود وقتی میدیدم بعضی ها با درصدای خیلی بالا قبول نشده بودن ولی بعضیا با کارنامه نابود رشته های خوب آورده بودن، فساد کارمندای سنجش بود یا ...؟
-
زنگ نزدنیددد
چرا زنگ می زنید
اخرین بار که زنگ زدید اصلا می دونید کی هست؟
که حالا سر نتیجه زنگ می زنید
اصلان مگه می دونید چی شده
مگه جای من رفتید کنکور فرهنگیان دادید؟جواب اومد دیدم دعوت نشدم از خدا تشکر کردم
چرا زنگ می زنید که خانواده مو ناراحت کنید؟به خدا اعتماد دارم حتما برای جا دیگه زمان دیگه شرایط دیگه و چیز دیگه ای به من حق زندگی و حیات داده
ای بابا دست بردارید زنگ نزنید
خوشحال می شید خبر نرسیدن بشنوید؟
به خودم زنگ بزن بگم دعوت نشدم
خوشحال شید -
اگر گذاشتن این چند روز مونده با ارامش تموم شه بره.
-
بالاخره نوبت مام رسید..=)
-
onhtz=)