هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-nalist
بلییییی
الحمدالله غمی نیست دیگه آخر کاریه یکم ترمزمون بریده داره به سمت خوش گذرونی میره خدا کنه پشیمونی نیارهتو هم باید عالی باشی
یعنی منتظرم خبر قبولی جناب فرزام رو بشنوم دیگه بدون هیچ دغدغه ای میشه از آلاخونه رفت
@NO-077 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
بلییییی
الحمدالله غمی نیست دیگه آخر کاریه یکم ترمزمون بریده داره به سمت خوش گذرونی میره خدا کنه پشیمونی نیارهانشاء الله با یه کنترل صحیح هم مسیرو پیش میرین هم لذت میبرین البته که کلا چند کیلومتری از راه مونده
تو هم باید عالی باشی
نه راستش
بعد نهایی همه چیم به هم ریخت ساعت سه شب میخوابم اگه آزمون باشه هفت صبح بلند میشم بعد ساعت یک میخوابم تا هفت شب خیلی اوضاع درهمهیعنی منتظرم خبر قبولی جناب فرزام رو بشنوم دیگه بدون هیچ دغدغه ای میشه از آلاخونه رفت
دعا کنید برامون
-
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ari_14
این داستان فرم چیه میگن باید بدی اموزش و پروش منطقتون ؟دو تا فرم باید پرینت بگیرید پر کنی تا یکشنبه تح.یل آموزش پرورش شهرتون بدی
-
Narges_ اره کلا از یه بازه زمانی به بعد دیگه کلا اخبارو دنبال نکردم تقریبا اخرین دیتا از اخبار کشور تو ذهنم به فرجام رسیدن برجامه :))))))) به علاوه یه سری اخبار خیلی بولد مثلا وقتی رئیسی مرد من تا دو روز تو این شوک بودم که مگه روحانی رئیس جمهور نبود رئیسی برا قوه قضایی؟ :))))))
چند ریشتره؟ خیلی بالاست؟
هعی قابل درکه این ناامیدی ناشی از امتحانا ایشالله عالی میدی یه تراز عالی هم ، هم از امسال میگیری هم سال اینده و کنکورتنقطه در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges_ اره کلا از یه بازه زمانی به بعد دیگه کلا اخبارو دنبال نکردم تقریبا اخرین دیتا از اخبار کشور تو ذهنم به فرجام رسیدن برجامه :))))))) به علاوه یه سری اخبار خیلی بولد مثلا وقتی رئیسی مرد من تا دو روز تو این شوک بودم که مگه روحانی رئیس جمهور نبود رئیسی برا قوه قضایی؟ :))))))
واقعا بهترین حالتیه که داری
فقط اگه مصاحبه فرهنگیان اینا داری باید بدونی
و البته مطمئنم خودت مطلعیچند ریشتره؟ خیلی بالاست؟
دفعه اول 5 ریشتر (6 کیلومتری سطح زمین)،دفعه دوم 2 ونیم بوده عمق و ایناشو نمیدونم
امروز ظهرم 3و 8 دهم 10 کیلومتری سطحهعی قابل درکه این ناامیدی ناشی از امتحانا ایشالله عالی میدی یه تراز عالی هم ، هم از امسال میگیری هم سال اینده و کنکورت
خیلی ممنونم همچنین
-
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ari_14 فرمو از کجا بیارم ؟؟
تا همین یکشنبه که داره میاد ؟؟تل میفرستم
اره -
Akito از هیچ کس انتظار نداشته باش داداش من:)
از هر طرفی نگاه کنی تهش خودتی و خدای خودت!
واقعیت اینه که بزرگترین مشکلات زندگی ما برا بقیه از دندون دردشون هم کم اهمیت تره...Anzw 18 حق با شماست، ولی وقتی یه نفر میوفته تو ته ناراحتی و فقط دنبال یه ریسمانه تا بهش چنگ بزنه، اصولا سخته که به همچین چیزی فکر کنه
از طرفی من از این شخص به اندازه ای که خودم خوب بودم، انتظار خوبی داشتم....
ولی حق با شماست، ممنونم ازتون
کاش خدا یه قدرتی بده که تو اوج ناراحتی هم بتونم بچسبم بهش -
Anzw 18 حق با شماست، ولی وقتی یه نفر میوفته تو ته ناراحتی و فقط دنبال یه ریسمانه تا بهش چنگ بزنه، اصولا سخته که به همچین چیزی فکر کنه
از طرفی من از این شخص به اندازه ای که خودم خوب بودم، انتظار خوبی داشتم....
ولی حق با شماست، ممنونم ازتون
کاش خدا یه قدرتی بده که تو اوج ناراحتی هم بتونم بچسبم بهش -
@f-nalist
بلییییی
الحمدالله غمی نیست دیگه آخر کاریه یکم ترمزمون بریده داره به سمت خوش گذرونی میره خدا کنه پشیمونی نیارهانشاء الله با یه کنترل صحیح هم مسیرو پیش میرین هم لذت میبرین البته که کلا چند کیلومتری از راه مونده
تو هم باید عالی باشی
نه راستش
بعد نهایی همه چیم به هم ریخت ساعت سه شب میخوابم اگه آزمون باشه هفت صبح بلند میشم بعد ساعت یک میخوابم تا هفت شب خیلی اوضاع درهمهیعنی منتظرم خبر قبولی جناب فرزام رو بشنوم دیگه بدون هیچ دغدغه ای میشه از آلاخونه رفت
دعا کنید برامون
-
نقطه در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
واقعا بهترین حالتیه که داری
فقط اگه مصاحبه فرهنگیان اینا داری باید بدونی
و البته مطمئنم خودت مطلعیچند ریشتره؟ خیلی بالاست؟
دفعه اول 5 ریشتر (6 کیلومتری سطح زمین)،دفعه دوم 2 ونیم بوده عمق و ایناشو نمیدونم
امروز ظهرم 3و 8 دهم 10 کیلومتری سطحهعی قابل درکه این ناامیدی ناشی از امتحانا ایشالله عالی میدی یه تراز عالی هم ، هم از امسال میگیری هم سال اینده و کنکورت
خیلی ممنونم همچنین
-
@f-nalist
بلییییی
الحمدالله غمی نیست دیگه آخر کاریه یکم ترمزمون بریده داره به سمت خوش گذرونی میره خدا کنه پشیمونی نیارهتو هم باید عالی باشی
یعنی منتظرم خبر قبولی جناب فرزام رو بشنوم دیگه بدون هیچ دغدغه ای میشه از آلاخونه رفت
از آلاخونه رفت
ای بابا تا همین الانم خیلیا رفتن
دیگه شماهم دوباره برین که... -