هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Narges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بزار اینو دقیق بپرسم
در حال پخشا
یا اونایی که اومد بودن و تو مینشستی پشت هم میدیدی؟665755f0d37eab439e899d73_54470479610273105.mp4 ویس گرفتم جواب سوالتو
Anzw 18 مرسیی لطف کردی بهم:green_heart:
نه من ذهنم درگیر نمیشه
پس همون در حال پخش اینا میرم
بعد جالبه سریال کره ای نمیتونم خودمو کنترل کنم منم
اما یو اس مشکلی ندارم و راحت کنترل میکنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سعی می کردم کمتر به تراز قلمچی اهمیت بدم چون چندتا تراز پایین دو ماه عجیب ترمز منو گرفت بهم ضربه زد:)
بذار بگم وخامت اوضاع چقدر بود..
اینو کسی داره بهت میگه که از 6800 مهرماه به 5300 آذر سقوط کرد و 3تا آزمون پشت سرهم رو 5300 موند -
-
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سعی می کردم کمتر به تراز قلمچی اهمیت بدم چون چندتا تراز پایین دو ماه عجیب ترمز منو گرفت بهم ضربه زد:)
بذار بگم وخامت اوضاع چقدر بود..
اینو کسی داره بهت میگه که از 6800 مهرماه به 5300 آذر سقوط کرد و 3تا آزمون پشت سرهم رو 5300 موند -
یا دوا کن، یا بُکُش یکبارگی...
-
Anzw 18 مرسیی لطف کردی بهم:green_heart:
نه من ذهنم درگیر نمیشه
پس همون در حال پخش اینا میرم
بعد جالبه سریال کره ای نمیتونم خودمو کنترل کنم منم
اما یو اس مشکلی ندارم و راحت کنترل میکنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:Narges_ عزیزمی موفق باشی خواهش می کنم :purple_heart:
همین دونده دوس داشتنی رو (که خیلی همم قشنگ بود هقق بتینمیتینبنتیبننیههصصتسیتثهث🥹🫠😂) 9 قسمتش رو فرجه هویت دیدم... واقعا نمی تونستم کنترل کنم خودمو😐😂گرچه یه جاهایی میزدم دور 1.5 یا دیگه خیلی طولش میدادن رد می کردم یه جاهایی رو😂
-
Narges_ عزیزمی موفق باشی خواهش می کنم :purple_heart:
همین دونده دوس داشتنی رو (که خیلی همم قشنگ بود هقق بتینمیتینبنتیبننیههصصتسیتثهث🥹🫠😂) 9 قسمتش رو فرجه هویت دیدم... واقعا نمی تونستم کنترل کنم خودمو😐😂گرچه یه جاهایی میزدم دور 1.5 یا دیگه خیلی طولش میدادن رد می کردم یه جاهایی رو😂
-
Narges_ عزیزمی موفق باشی خواهش می کنم :purple_heart:
-
@Comrade_Bayat
نکته خوبی گفتی.
سوالم ازت اینه بر چه اساس میگی از خودشون در میارن
حالا حداد عادل باشه یا کس دیگه -
@Comrade_Bayat
نکته خوبی گفتی.
سوالم ازت اینه بر چه اساس میگی از خودشون در میارن
حالا حداد عادل باشه یا کس دیگه -
Narges_ برون شامه و درون شامههههه چ مشکلی داشت آخه
-
@Comrade_Bayat اونو تکذیب کرد خودشا