هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
_MILAD_ عارع...امروز نهار غذای میلاد پز داریم پسسسس :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@Dr_Lila سلام عزیزم میشه راجع به سهمیه ۵ درصد برام توضیح بدی تاپیکشو پیدا نمیکنم
من دارم ولی نمیخوام به هیچ عنوان ازش استفاده کنم فقط سند بی عدالتی میخوام برای مامانم که قانع بشه@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@Dr_Lila سلام عزیزم میشه راجع به سهمیه ۵ درصد برام توضیح بدی تاپیکشو پیدا نمیکنم
من دارم ولی نمیخوام به هیچ عنوان ازش استفاده کنم فقط سند بی عدالتی میخوام برای مامانم که قانع بشهاین چرا تگ نشد
-
با افتخار فقط بلدم سیب زمینی سرخ کنم سمبوسه درست کنم املت و نیمرو
-
_MILAD_ ببین میلاد درنرووووو..... نهار امروز باتو بود...نهار پریروز بامن بود دیدی ک چ غذای خوشمزه ای درس کردع بودم.... فردا عم نوبت یکی دیگ از بچه هاس:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin همین چند وقته
تو مشهد قاضی احمقم حکم رد کردهوا..خدا همه رو شفا بده..... اخر عاقبت هممونم ختم ب خیر کنه والا
-
_MILAD_ ببین میلاد درنرووووو..... نهار امروز باتو بود...نهار پریروز بامن بود دیدی ک چ غذای خوشمزه ای درس کردع بودم.... فردا عم نوبت یکی دیگ از بچه هاس:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
negwin اره در رفت
نمیگه چی پخته
-
negwin اره در رفت
نمیگه چی پخته
sheydadb37 همون دیگ..... باید حواسمونو بیشتر جمع کنیم پسرا اززیر کار در نرن....
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
_MILAD_ چی پختی؟
-
_MILAD_ چی پختی؟
sheydadb37
نخودچی !
من غذایی که بلدم ماکارونیه
حالا کی گفته من دارم غذا میپزم الله اکبر
-
@mohandes اب گوشت