هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mohandes کی همچین اتفاقی افتادع؟
-
@Dr_Lila سلام عزیزم میشه راجع به سهمیه ۵ درصد برام توضیح بدی تاپیکشو پیدا نمیکنم
من دارم ولی نمیخوام به هیچ عنوان ازش استفاده کنم فقط سند بی عدالتی میخوام برای مامانم که قانع بشهنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@Dr_Lila سلام عزیزم میشه راجع به سهمیه ۵ درصد برام توضیح بدی تاپیکشو پیدا نمیکنم
من دارم ولی نمیخوام به هیچ عنوان ازش استفاده کنم فقط سند بی عدالتی میخوام برای مامانم که قانع بشهاین چرا تگ نشد
-
negwin همین چند وقته
تو مشهد قاضی احمقم حکم رد کرده -
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin همین چند وقته
تو مشهد قاضی احمقم حکم رد کردهوا..خدا همه رو شفا بده..... اخر عاقبت هممونم ختم ب خیر کنه والا
-
با افتخار فقط بلدم سیب زمینی سرخ کنم سمبوسه درست کنم املت و نیمرو
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط negwin انجام شده
_MILAD_ ببین میلاد درنرووووو..... نهار امروز باتو بود...نهار پریروز بامن بود دیدی ک چ غذای خوشمزه ای درس کردع بودم.... فردا عم نوبت یکی دیگ از بچه هاس:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin همین چند وقته
تو مشهد قاضی احمقم حکم رد کردهوا..خدا همه رو شفا بده..... اخر عاقبت هممونم ختم ب خیر کنه والا
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط athenaa انجام شدهnegwin انقدر ناردحت شدما
خدا لقد مالیش کنه -
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mohandes خب چرا بوستو پاک کردی..من مگه دل ندارم
-
_MILAD_ ببین میلاد درنرووووو..... نهار امروز باتو بود...نهار پریروز بامن بود دیدی ک چ غذای خوشمزه ای درس کردع بودم.... فردا عم نوبت یکی دیگ از بچه هاس:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegwin اره در رفت
نمیگه چی پخته
-
negwin اره در رفت
نمیگه چی پخته
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsheydadb37 همون دیگ..... باید حواسمونو بیشتر جمع کنیم پسرا اززیر کار در نرن....
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
negwin دستم خورد رو بوس
پیام حاوی مطالب خشنی بودبیا اینم بوس
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mohandes خخخخخخخخخخخخ مهم نیته عزیزم....
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من فرار نکردم که
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_ چی پختی؟
-
_MILAD_ چی پختی؟
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsheydadb37
نخودچی !
من غذایی که بلدم ماکارونیه
حالا کی گفته من دارم غذا میپزم الله اکبر
-
_MILAD_ غذات سوخت؟
بیا خونه ما سهم اب گوشتم ماله تو -
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mohandes اب گوشت
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط gollnar انجام شده
یه کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar مجددا سلام
مشکل میدونید کجاست ؟
مشکل اینجاست که شما نسبت به شخصیت سخنران به حدی بغض دارید که توجه نفرمودید چند ثانیه ی ابتدایی کلیپ فقط تصویر آقای پناهیانه
منم به آقای الهی قمشه ای ارادت دارم
منتها اولویت ها واسم مشخصه
کلیپ رو مجدد تماشا بفرمایید
توجه فرمودید چی شد؟
.
.
.ببینید شما میگین من حب و بغض رو بذارم کنار و بعدا جهت گیری کنم! باید بگم من خیلی وقت پیش این کارو کردم و این مسیر رو انتخاب کردم. اینها هم افکارِ یک شبه ی من درآوردی نیست!نه! اینها عقایدِ یکی از جهت های سیاسی این کشوره..., دیشب هم گفتم مسائل رو قاطی نکنید باهم. من نمیتونم صریح صحبت کنم امیدوارم بفهمین منظورِ من رو. دین و سیاست رو چرا آخه اینجا ترکیب میکنید باهم؟ هرکدوم از اینا سواد میخواد. تخصص میخواد. هر فردی که در یکی از این زمینه ها پیشتازه در زمینه ی مقابل الزاما پیشتاز نیست.
راجع به دیانتِ خودم هم در جوابِ حرفهاتون بگم من واجبات رو انجام میدم....راجع به زیارتِ عاشورا هم عقیده ی من چیزیه که فکر میکنم اینجا به مذاق خیلی از دوستان خوش نیاد پس از گفتنش خودداری میکنم.
ضمنا دیگه به این بحث نمیخوام دامن بزنم به 2دلیل: اولین و مهمترینش اینه که قبلا هم گفتم نه شما میتونید من رو از عقایدم برگردونید ونه من شما رو! و دوم هم بخاطرِ همه ی اون کسانی که اینجا تمایلی به شنیدنِ این حرفها ندارن!روز بخیر