هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
با افتخار فقط بلدم سیب زمینی سرخ کنم سمبوسه درست کنم املت و نیمرو
-
_MILAD_ ببین میلاد درنرووووو..... نهار امروز باتو بود...نهار پریروز بامن بود دیدی ک چ غذای خوشمزه ای درس کردع بودم.... فردا عم نوبت یکی دیگ از بچه هاس:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin همین چند وقته
تو مشهد قاضی احمقم حکم رد کردهوا..خدا همه رو شفا بده..... اخر عاقبت هممونم ختم ب خیر کنه والا
-
_MILAD_ ببین میلاد درنرووووو..... نهار امروز باتو بود...نهار پریروز بامن بود دیدی ک چ غذای خوشمزه ای درس کردع بودم.... فردا عم نوبت یکی دیگ از بچه هاس:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
negwin اره در رفت
نمیگه چی پخته
-
negwin اره در رفت
نمیگه چی پخته
sheydadb37 همون دیگ..... باید حواسمونو بیشتر جمع کنیم پسرا اززیر کار در نرن....
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
_MILAD_ چی پختی؟
-
_MILAD_ چی پختی؟
sheydadb37
نخودچی !
من غذایی که بلدم ماکارونیه
حالا کی گفته من دارم غذا میپزم الله اکبر
-
@mohandes اب گوشت
-
یه کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar مجددا سلام
مشکل میدونید کجاست ؟
مشکل اینجاست که شما نسبت به شخصیت سخنران به حدی بغض دارید که توجه نفرمودید چند ثانیه ی ابتدایی کلیپ فقط تصویر آقای پناهیانه
منم به آقای الهی قمشه ای ارادت دارم
منتها اولویت ها واسم مشخصه
کلیپ رو مجدد تماشا بفرمایید
توجه فرمودید چی شد؟
.
.
.ببینید شما میگین من حب و بغض رو بذارم کنار و بعدا جهت گیری کنم! باید بگم من خیلی وقت پیش این کارو کردم و این مسیر رو انتخاب کردم. اینها هم افکارِ یک شبه ی من درآوردی نیست!نه! اینها عقایدِ یکی از جهت های سیاسی این کشوره..., دیشب هم گفتم مسائل رو قاطی نکنید باهم. من نمیتونم صریح صحبت کنم امیدوارم بفهمین منظورِ من رو. دین و سیاست رو چرا آخه اینجا ترکیب میکنید باهم؟ هرکدوم از اینا سواد میخواد. تخصص میخواد. هر فردی که در یکی از این زمینه ها پیشتازه در زمینه ی مقابل الزاما پیشتاز نیست.
راجع به دیانتِ خودم هم در جوابِ حرفهاتون بگم من واجبات رو انجام میدم....راجع به زیارتِ عاشورا هم عقیده ی من چیزیه که فکر میکنم اینجا به مذاق خیلی از دوستان خوش نیاد پس از گفتنش خودداری میکنم.
ضمنا دیگه به این بحث نمیخوام دامن بزنم به 2دلیل: اولین و مهمترینش اینه که قبلا هم گفتم نه شما میتونید من رو از عقایدم برگردونید ونه من شما رو! و دوم هم بخاطرِ همه ی اون کسانی که اینجا تمایلی به شنیدنِ این حرفها ندارن!روز بخیر
-
یه کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar مجددا سلام
مشکل میدونید کجاست ؟
مشکل اینجاست که شما نسبت به شخصیت سخنران به حدی بغض دارید که توجه نفرمودید چند ثانیه ی ابتدایی کلیپ فقط تصویر آقای پناهیانه
منم به آقای الهی قمشه ای ارادت دارم
منتها اولویت ها واسم مشخصه
کلیپ رو مجدد تماشا بفرمایید
توجه فرمودید چی شد؟
.
.
.ببینید شما میگین من حب و بغض رو بذارم کنار و بعدا جهت گیری کنم! باید بگم من خیلی وقت پیش این کارو کردم و این مسیر رو انتخاب کردم. اینها هم افکارِ یک شبه ی من درآوردی نیست!نه! اینها عقایدِ یکی از جهت های سیاسی این کشوره..., دیشب هم گفتم مسائل رو قاطی نکنید باهم. من نمیتونم صریح صحبت کنم امیدوارم بفهمین منظورِ من رو. دین و سیاست رو چرا آخه اینجا ترکیب میکنید باهم؟ هرکدوم از اینا سواد میخواد. تخصص میخواد. هر فردی که در یکی از این زمینه ها پیشتازه در زمینه ی مقابل الزاما پیشتاز نیست.
راجع به دیانتِ خودم هم در جوابِ حرفهاتون بگم من واجبات رو انجام میدم....راجع به زیارتِ عاشورا هم عقیده ی من چیزیه که فکر میکنم اینجا به مذاق خیلی از دوستان خوش نیاد پس از گفتنش خودداری میکنم.
ضمنا دیگه به این بحث نمیخوام دامن بزنم به 2دلیل: اولین و مهمترینش اینه که قبلا هم گفتم نه شما میتونید من رو از عقایدم برگردونید ونه من شما رو! و دوم هم بخاطرِ همه ی اون کسانی که اینجا تمایلی به شنیدنِ این حرفها ندارن!روز بخیر
-
@zahra-m1999 منم لازانیا
-
gollnar ابجی گلم
چه قدر تایپ کردی
من جواب کسی که میدونم حرفمو نمیفهمه رو هیچوقت نمیدم
پس بیخی@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar ابجی گلم
چه قدر تایپ کردی
من جواب کسی که میدونم حرفمو نمیفهمه رو هیچوقت نمیدم
پس بیخیآبجیِ مهندسم من همون صبح هم خدمت این آقا(؟) عرض کردم این بحثها بی نتیجه ست ولی ایشون دوباره دامن زدن.