هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
چیچک یکم آدمو اذیت می کنه ولی بچه خوبیه=)))
سوالامو جواب میده قلبم اکلیلی میشه
ولی حس می کنم از من بدش میاد😂
آخه من به این مظلومی،دلش میاد؟🥺 -
@____ آره پسر خوبیه 🥹
حس میکنم
فرزام از اوناس که ظاهرش به مغرورا میخوره ولی باطن مهربونی داره 😂چیچک آقا من صدبار گفتم از تایپ شخصیتیشه😂✨
-
با وجود این،من بازم می ترسم خب چرا نمی بندم درو ؟
-
Ainoor
این کاربر دیگه با شما هیچ گونه کاری نداره
با خیال راحت برید بخوابید 😔😔
بیمکس جونم
برو 😂پرستو بابایی
ممنون از این کاربر خیالم راحت شد میرم بخوابم😔😔
شبت بخیر😂❤️
دیگه رفتم -
ی دوست داشتم تو فامیلیش امیر بود
ما هم امیر صداش می کردیم
یبار داداشم رفت به بابام گفت بابا من 3تا امیر می شناسم
امیر دوست تو
امیر دوست خودم
امیر دوست آبجی مریم
بابام اینطور بود که ها؟دوست آبجی مریم؟!!
مامانم گفت دوستشه@____ من یه بار کلاس هشتم با یکی از اون کلاسی ها دوست شده بودم بعد بارسایی بود همون سال هم بود که بارسا از لیورپول کامبک خورد
اسمشو تو گوشیم کامبک سیو کرده بودم😂
بابام یه دوره ای دنبال این بود که واقعا این کامبک جنسیاش پسره یا من دارم زیرآبی میرم 😂 -
@____ من یه بار کلاس هشتم با یکی از اون کلاسی ها دوست شده بودم بعد بارسایی بود همون سال هم بود که بارسا از لیورپول کامبک خورد
اسمشو تو گوشیم کامبک سیو کرده بودم😂
بابام یه دوره ای دنبال این بود که واقعا این کامبک جنسیاش پسره یا من دارم زیرآبی میرم 😂@AmirBardia 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ی دوست داشتم کلن فامیلیش محمدتقی بود ما هم ممد صداش می کردیم تو گوشی خونه هم ممد سیو شده بود زنگ میزد خونمون طول کشید عادت کنن خانواده -
شب خوش بچها
-
چیچک آره دقیقا همینطوره
برعکسشم صادقه بر فرض مثال کسی که حس بد بده به کسی همون حس رو دریافت میکنه
ولی برا شما همون حس خوبه🌹 -
@AmirBardia 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ی دوست داشتم کلن فامیلیش محمدتقی بود ما هم ممد صداش می کردیم تو گوشی خونه هم ممد سیو شده بود زنگ میزد خونمون طول کشید عادت کنن خانواده -
این پست پاک شده!
-
اصلا خوش به حال همه اونایی که پزشکی می خونن 🥲
-
@AmirBardia 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
چیچک
اوهوم
بعد اینکه بین رتبه ای که نیم سال اول یه دانشگاه میخواد با اونی که نیمسال دومش میخواد خیلی فاصله هست؟یه چی بگم... این دانشگاه شما آرزوی چند ساله ی منه:)