سمیئویک اسید
-
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا یه هفته به امتحان تاریخ مونده بود و مامونده بودیم اینو چه خاکی به سرمون بریزیم ....اکیپ ما جمع شدیم ...بچه های ریاضی کمیم برا هممون یه اکیپیم...اقا خلاصه جمع شدیم یه جلسه گرفتیم برای راهکار ها ...هرکی یه راهکاری داد ...یکی گفت هک سیستم (قبلا کرده بودیم)یکی گفت هک شاد مدیر(سخت بود) و... یکی از بجه ها پیشنهاد قشنگی داد...گفت اقا بیایم یه اکانت شاد به اسم مدیر بزنیم کنارشم یه 2 بزاریم بعد باهاش پیام بدیم به دبیر تاریخ که اقا این ریاضیا و تجربیا خیلی درسشون سنگینه شما سوالات امتحانو بهشون بگو که همونارو بخونن ...خلاصه یکی از بچه ها همینکارو کرد و اتفاقا جواب داد و دبیر اومد تو گروه سوالاتو گذاشت گفت همینارو بخونین کافیه و مام همینکارو کردیم خوندیم و روز امتحان هممون بهجز چند نفر بیست شدیم...
-
اقا یه هفته به امتحان تاریخ مونده بود و مامونده بودیم اینو چه خاکی به سرمون بریزیم ....اکیپ ما جمع شدیم ...بچه های ریاضی کمیم برا هممون یه اکیپیم...اقا خلاصه جمع شدیم یه جلسه گرفتیم برای راهکار ها ...هرکی یه راهکاری داد ...یکی گفت هک سیستم (قبلا کرده بودیم)یکی گفت هک شاد مدیر(سخت بود) و... یکی از بجه ها پیشنهاد قشنگی داد...گفت اقا بیایم یه اکانت شاد به اسم مدیر بزنیم کنارشم یه 2 بزاریم بعد باهاش پیام بدیم به دبیر تاریخ که اقا این ریاضیا و تجربیا خیلی درسشون سنگینه شما سوالات امتحانو بهشون بگو که همونارو بخونن ...خلاصه یکی از بچه ها همینکارو کرد و اتفاقا جواب داد و دبیر اومد تو گروه سوالاتو گذاشت گفت همینارو بخونین کافیه و مام همینکارو کردیم خوندیم و روز امتحان هممون بهجز چند نفر بیست شدیم...
@mr-vinyzo
شیطان سخت کار میکنه ولی شما سخت تر -
داشتم سریال میدیدم با خاله ام، مادرم و مادربزرگم
یه سریال بی مفهوم
و یهو گریه ام گرفت
همه فکر کردن بخاطر اون فیلم گریه کردم
کلا فشار و استرس کنکور اینطوریه یهو گریه میکنم :// -
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
دیروز داشتم طبق معمول گریه میکردم که نمره ریاضیم خوب نیست فلان بهمان
بعد گفت فوتوشاپش میکنم میدم پدرت
یعنی عاشقشم -
دیروز داشتم طبق معمول گریه میکردم که نمره ریاضیم خوب نیست فلان بهمان
بعد گفت فوتوشاپش میکنم میدم پدرت
یعنی عاشقشمهویججج
مادرم گفت: -
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
هرجا میریم متوجه میشن پدربزرگم کیه سریع به مادرم میگن خانم فلانی پدرتون خیلیییییی ما رو کتک میزد
( البته همینا میگن اگه کتک نمیخوردیم الان رییس بانک و.. نمیشدیم )
ناظم یه مدرسه تو روستا بوده :)) -
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
https://forum.alaatv.com/post/3436450
این پست رو دیدم یادش افتادم
اولین باری که رفتم کلاس تیراندازی خیلی رندوم اومدن گفتن دو روز دیگه مسابقه است میای؟
من با پرویی تمام رفتم و نفر ۳۴ شدم
از ۳۶ نفر
خدا شاهده سه نفرشون معلول بودن عصا داشتن
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
سموییک اسید باشه؟
Zahra2020 -
هویججج
لعنتتتتتتتتت ...واقعا دوبلوری خدادادی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج
خوبی ؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
چشمم روشن ولی من صدای تو رو نشنیدم -
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
-
هویججج
خوبی ؟پرستو بابایی
نه، سرما خوردم -
Zahra2020
چشمم روشن ولی من صدای تو رو نشنیدمپرستو بابایی من الان مریضم صدام مثل این سی دی های قدیم خش داره
...در ضمن تودلی رو قفل کردن میآییم اینجا
اگه به خانم ناظم نگفتم آشی براتون نپختم
-
پرستو بابایی من الان مریضم صدام مثل این سی دی های قدیم خش داره
...در ضمن تودلی رو قفل کردن میآییم اینجا
اگه به خانم ناظم نگفتم آشی براتون نپختم
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شدهZahra2020
منم صدام گرفته گلوم وحشتناک درد میکنه
-
هویججج
تمایل به ری اکشن؟ -
خدا برسه به داد اونی که میخواد تو رو تحمل کنه
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Zahra2020
از خداشم باشه
-
پرستو بابایی
نه، سرما خوردمهویججج شاااانس نداریم کی وسط تابستون سرما میخوره