هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@AmirBardia یعنی یه سال دیگه پشت؟
️
خیلی سخته بخدا پشت موندن، تراز اردیبهشت من خیلی نسبت به پارسال بهتر شده خب، ولی پشیمونم که پارسال نرفتم دانشگاه -
@AmirBardia یعنی یه سال دیگه پشت؟
️
خیلی سخته بخدا پشت موندن، تراز اردیبهشت من خیلی نسبت به پارسال بهتر شده خب، ولی پشیمونم که پارسال نرفتم دانشگاه -
توصیه مدیر عامل انویدیا به دانشجویان:
تابآوری در موفقیت نقش دارد. نمیدانم این را چگونه آموزش دهم جز اینکه آرزو کنم که رنج بکشی. عظمت (سرافرازی) از شخصیت میآید و شخصیت در افرادی شکل میگیرد که رنج کشیدهاند. از این رو آرزو میکنم به اندازه کافی درد و رنج نصیبت شود!
و ضمناً عرض کنم که انویدیا برای مدتی با ارزش ترین شرکت دنیا بود(همین چند وقت پیش)
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم -
امروز تقریبا هیچی نخوندم:)
خدایا .. -
خب امروزم جلسه سوم شهریم بود
این بابا خیلی باحاله
یه دقه از گوشه چشمم نگاش کردم(صندلی شاگرد بود)، انقدر دست و پاهاش بلنده دیدم همینجوری داره با کمربندش بازی میکنه و تا زانوش کشیده و هی اینور اونورش میکنه
بعدش وسط جاده بودیم، یه مربی دیگه از همون آموزشگاه اشاره کرد به ماشین ما که اقای فلانی(اسم مربیم) بزن بغل
یکی دوتا ماشین دیگه هم از آموزشگاه ما رد شد اونا هم زدن کنار
یه ۱۰ دقیقه ای باهم حرف زدن مربیا
حالا مربی من اومد داخل و جریانو گفت بهم و ۲۰ یا ۲۵ دقیقه داشت پیش من غییت اونارو میکرد
جریان چی بود؟
از روز شنبه، دوتا مربی سر جای پارک(جای پارک توی سایه بوده) دعواشون شده بوده
حالا چیکار با مربی من و بقیه داشت؟ میگفت میخوام نامه بزن به راهبری، شمام بیاید مهر و امضا بزنید
خیلی باحالن اینا، دوتا خرس گنده سر جا پارک دعوا کردن و فوش دادن و اینا، چیزی هم نمونده بود یقه همدیگه رو بگیرن دعوا فیزیکی شه(اینارو فقط شنیدم خودم نبودم اون روز)
حالا این مربی من تا نیم ساعت داشت برا من تعریف میکرد که آقاااااا مگه اینا بچه مهد کودکی ان و عقل تو کله شون نیست و فلان و بهان
و منم دوباره درحالی که همزمان داشتم سرعت و دوتا آینه و بقیه ماشینا رو و کجا راهنما بزنم کجا نزنم رو کنترل میکردم(خب ناشی ام دیگه طبیعیه همه حواسم بره برا اینا) اینم گیر داده بود و منم باید یه چی همینجوری میگفتم://
ولی امروز گذاشت تا ۳۰ یا ۴۰ تا رو پُر کنم:))
البته مدت کوتاهی بود ولی خبAkito
این طوری دعوا ندیدم بین مربی ها
فقط خب این بین معمولا مربی ها همون آموزشگاه هم دیگه رو ممکنه ببیند
بعضا ماشین اگر پراید باشه و بوق ش روی فرمون باشه یک دفعه ممکنه مربی میزنه روی بوق برای ماشینی مربی دیگهیا مثلا یک بار که گیش اومد داخل 1 خیابان دو تا ماشین آموزشگاه داشتیم دور 1 فرمول و دو اینا کار می کردیم مربی گفت بزنم کنار
برای پارک و ماشین ها کنار هم
دیگه یک احوال پرسی باهم کردند نمی دونم از بین دو تا شیشه بود تخمک هم گرفتندیا مربی هم از ماشین پیاده شد
یکمی خلاصه صحبت کردند
یک اتفاقی جالبی دیگه که دیدم من به عنوان همراه با یکی از همکلاسیام رفته بودم برای اموزشیش
بعد به مربیش یک نفر زنگ زد که فلان جا ماشین به مشکل خورده و...
دیگه رفتیم سمت جای که ماشین بنده خدا اسیب دیده بود فکر کنم تسمه ماشین مشکل داشت درست یادم نیست دیگه براشون درست کردند اینجا مربیشون یک پیرمرد بود خیلیم مربی خوب و باتجربه ای بود دیگه فنی هم که بلد درست کردندبه هر حال با توجه به مسیر ها که برای اموزش می رید و شرایط ممکنه اتفاق ها که خارج از برنامه اموزشی باشه رو ببنید
-
خدایا ..پرستو بابایی منم کم خوندم، طبیعیه نسترن
چرا انقد خودتو اذیت میکنی؟ ببین من همهی چیزایی که میگی رو درک میکنم باور کن طبیعیه -
خدایا ..پرستو بابایی اوایل سال 1401 که اون اتفاق تو انجمن افتاد و خیلی هم یادشونه همه انگشت های اتهام سمت من بود
اگه میخواستم جا بزنم الان نباید اینجا میبودم
سرتو بگیر بالا
مهم نیست بقیه درمورد تو چی فکر میکنن
همین که خودت از خودت راضی باشی خوبه -
Akito
این طوری دعوا ندیدم بین مربی ها
فقط خب این بین معمولا مربی ها همون آموزشگاه هم دیگه رو ممکنه ببیند
بعضا ماشین اگر پراید باشه و بوق ش روی فرمون باشه یک دفعه ممکنه مربی میزنه روی بوق برای ماشینی مربی دیگهیا مثلا یک بار که گیش اومد داخل 1 خیابان دو تا ماشین آموزشگاه داشتیم دور 1 فرمول و دو اینا کار می کردیم مربی گفت بزنم کنار
برای پارک و ماشین ها کنار هم
دیگه یک احوال پرسی باهم کردند نمی دونم از بین دو تا شیشه بود تخمک هم گرفتندیا مربی هم از ماشین پیاده شد
یکمی خلاصه صحبت کردند
یک اتفاقی جالبی دیگه که دیدم من به عنوان همراه با یکی از همکلاسیام رفته بودم برای اموزشیش
بعد به مربیش یک نفر زنگ زد که فلان جا ماشین به مشکل خورده و...
دیگه رفتیم سمت جای که ماشین بنده خدا اسیب دیده بود فکر کنم تسمه ماشین مشکل داشت درست یادم نیست دیگه براشون درست کردند اینجا مربیشون یک پیرمرد بود خیلیم مربی خوب و باتجربه ای بود دیگه فنی هم که بلد درست کردندبه هر حال با توجه به مسیر ها که برای اموزش می رید و شرایط ممکنه اتفاق ها که خارج از برنامه اموزشی باشه رو ببنید
jahad_121 چه جالب...
ما مربی هامون اکثرا سر یه تایم بر میگردن آموزشگاه و حدودا ۱۵ دقیقه ای رو همه کنار همن و باهم حرف میزنن(همه شون که نه، اکثرشون)
امیدوارم مزاحمتون نشده باشم -
@_Mahdieh من فقط گل لگد کردم
با اشتباهاتی که تو دو سال کنکورم داشتم وقت و انرژی و هزینهی خودمو هدر دادم@AmirBardia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
با اشتباهاتی که تو دو سال کنکورم داشتم وقت و انرژی و هزینهی خودمو هدر دادمبازم عاجزانه تقاضا میکنم با فکر انتخاب کنین، من پارسال سر یه فکر بچگونه پشت موندم. نمیدونم چجوری بگم واقعیتش ولی پشتموندن سخته! البته نه برای همه
-
@AmirBardia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
با اشتباهاتی که تو دو سال کنکورم داشتم وقت و انرژی و هزینهی خودمو هدر دادمبازم عاجزانه تقاضا میکنم با فکر انتخاب کنین، من پارسال سر یه فکر بچگونه پشت موندم. نمیدونم چجوری بگم واقعیتش ولی پشتموندن سخته! البته نه برای همه
-
حسینه یرلر آغلار گویلر آغلار...
-
الان نسترن من اسم نمیبرم ولی بعضیا مث 2020 عقیده دارن که من آدم .... ام
آیا باید قضاوت کرد؟
آیا باید حرفی زد؟
آیا باید عصبانی شد؟
آیا باید سکته ریز و قنجول منجول کرد؟
@f-nalist 🫤🫤🫤🫤🫤من واقعا ناراحت میشم از دستتون هااااا!!!!