هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
moein هیییییییییییییییییننن...چ خوبهههههههههههههه..جای ما که فقط بارونه...برف هم بیاد نمیشینه اب میشه :(
-
negwin واسه ما هم همینه
عکس پایین واسه پارساله،یادش بخیر تو تب و تاب کنکور چ برف بازیی کردیم با بچه ها:) -

-
-
@meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

:smiling_face_with_heart-eyes: :thumbs_up_light_skin_tone:
-
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay برو ب فکر نهار امروز باش..گرسنه نذاری مارو
اووووووووو یس
چشمممممممم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :winking_face: -
@faezeh-lay برو ب فکر نهار امروز باش..گرسنه نذاری مارو
اووووووووو یس
چشمممممممم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :winking_face: -
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
تودلی چ ساکت شدددددد :/
من 2ساعت شیمی خوندم اومدم
گفتم یکم حالم عوض بشه
کجایین پس؟
هاااااااااااااااااااااای
زیرابی هااااااااااااااا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing::face_with_tears_of_joy:
منم 2ساعت فیزیک :)
#کشتی منو با این برفت فائزه :/// دلم خواست :(@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
تودلی چ ساکت شدددددد :/
من 2ساعت شیمی خوندم اومدم
گفتم یکم حالم عوض بشه
کجایین پس؟
هاااااااااااااااااااااای
زیرابی هااااااااااااااا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing::face_with_tears_of_joy:
منم 2ساعت فیزیک :)
#کشتی منو با این برفت فائزه :/// دلم خواست :(:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: دلت؟ :/
بگو بیاد باهاش کاردارم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: -

#ازکسایی و ازکسی که دلشو شکوندم معذرت میخوام ببخشین:slightly_smiling_face: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: -

#ازکسایی و ازکسی که دلشو شکوندم معذرت میخوام ببخشین:slightly_smiling_face: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: -

#ازکسایی و ازکسی که دلشو شکوندم معذرت میخوام ببخشین:slightly_smiling_face: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:@faezeh-lay فاز خدافظی؟
-
@faezeh-lay چیشدههه؟؟؟
هیچی باوووو
دارم کلا میگم یه لحظه دلم به رحم اومد توهم حالا هی گیرنده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: