هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat امروز کنکور داشتم و کلاس شهری هم داشتم دیگه اصلا حوصلم نشد لیستو چک کنم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito مامانم میگه گواهینامه بگیری و این حرفا خودم میگم حال و حوصله ندارم ...اونقدر با آب و تاب خاطره میگی نظرم عوض شد
-
اگه خوابم نبره چی
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hhh Hh on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh سلام فردا دیگ خلاص میشم یادت هست ؟
-
خدا کنه بزارن شکلاتمو ببرم تو
-
میخوام فرندز ببینم بعد کنکور
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 خداروشکر، یه نفر رو به راه راست هدایت کردم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito تو فقط ب سمت کاوایی دیدن هدایت نکن هر راهی ک بگی صراط مستقیم هست
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
توهم نیست واقعیته -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maaah on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Mahdieh لالایی میگم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کاوایی دیدن
والا بعد از جنگی که یه هفته اخیر راه افتاد، فهمیدم بچهای اینجا هیچوقت نمیتونن حقایق رو درک کنن
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Comrade on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat حالا اسم یه شهر که دیگه این حرفارو نداره
-
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hhh Hh on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh سلام
آره یادمه پارسال هم با ما کنکور میدادین(ایشالا که حافظم درست یاری میکنه)
خواهش میکنم، خوشحالم که خوشحال شدین -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat راست میگی بیات
من در گناه غرق شدم
پروردگار جهانیان مرا از آتش دورخ دور نگاه بدارد
984534/1000113