هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی اوووووووووف ....من همیشه دوستای صمیم یا خیلی چاقن یا کوتاه ...یکی هم استایل خودم پیدا شد
-
من یه حسی دارم که تو دو تا کنکور قبلم نداشتم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی کاش با ی بستنی شیرازی دیگ بیاد ..عکس جدید ...ایناست ک ب من انگیزه میده
-
یه حس عجیبی دارم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
چی فکر کردی ؟منو قد کوتاه تصور کردی ؟
بنده ۱۶۹
یه بار گفتم اینجا داستان شد -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maaah on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Mahdieh تشریح نکن خواهرم ...گرفتم
-
Zahra2020 منی که ۱۵۵ام ️
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی خب من ۱۶۸ بعد ببین معلوم نیست ...مامانم خیلی دوست داشت از تپلا باشم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فاطمه رفت دیگه جدی
jahad_121
برگرد عزیزم برگرد -
Zahra2020 نه نه فرم بگیرم عالیه عکسام خوب میشه ، اَه اینجا نمیشه زیاد تشریح کرد
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maaah on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Mahdieh هه بابا ول کن تروخدا دنیا ۲ روزه ..خودش فرم میگیره
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بروووو
بعد میگه لاغر مردنی
من ۵۰و خورده ای -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فک کنم ۶۲ کیلو باشم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فک کنم ۶۲ کیلو باشم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
عع منم -
Zahra2020 نه خب منم چاق نیستم بخدا
فقط میخوام فرم بدم به بدنم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی لاغر مردنی
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توعم لاغری زهرا ؟
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maaah on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Mahdieh رژیم در زندگی من معنایی نداره ...باشگاه معنایی نداره ...تو ی چیز شانس اوردیم
-
بعد خونوادهمم یه هفته قراره برن مسافرت
منم باید غذاهای رژیمی بخورم ️
پست 15487 از 1000113